Şimdi Ara

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
8
Favori
72.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende jinekomasti hastasıyım hormon testi yaptırdım herhangi bir bozukluk olmadığını söyledi doktor. Vücut geliştirmeyle uğraştım sadece üst göğüs çalışmamı o şekilde sıkılaşıp kurtulacağımı söyleyen fitness antrenörleri oldu, ancak biraz sıkılaşmasına rağmen görüntüden hiç memnun değildim. Bende jinekomastinin sporla geçmeyeceğine çözümün ameliyat olduğuna inanıyorum. Bende olmayı düşünüyorum araştırma aşamasındayım. Konuyu açan ve burada ameliyat sonrası deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çünkü çoğu doktor ameliyat sonrasından detaylı bir şekilde bahsetmiyor.
    Ben ameliyat olmadan 1,5 yıl once 78 kiloya kadar düsmüştüm ancak ameliya olduğum da 182 boy ve 91 kiloydum. Yani göbek bende de var :). Sorduğun sorunun cevabını yarın muayene olmadan doktoruma sorarım. Buradan bildiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8 ay boyunca haftada 3 gün ve 1,5 saatten az olmamak üzere ağırlıklı olarak üst göğüs ağırlık ve yanında kardio çalıştım ki bende ki sorun meme dokusu değil yaklaşık 2cm lik yağ kitlesiydi. Buna rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Sana tavsiyem bulunduğun şehirde olan bir devlet ya da üniversite hastanesi plastik cerrahi bölümünden randevu alman ve orada muayene sonucuna göre kararını vermen. Bana çok yardımcı oldu. Öyle ki yıllardır aman geçer dediğim sıkıntıdan 1 ay da kurtulmuş oldum.

Öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim. Bende de meme dokusu yok ultrasonda sadece yağ dokusu olduğu söylendi. Ameliyat olmak istiyorum ancak doktor ve fiyat araştırması yapıyorum. Üniversite hastanesine de daha önce burnumla ilgili bir sıkıntım olmuştu o zaman gitmiştim. Cerrahpaşa'ya gitmiştim ve doktorlar bana ilgisiz geldi. Verdikleri testlerin bazılarını yaptırmak zaman aldı bazılarını ise yapamıyoruz diyip özele yönlendirdiler. Dolayısıyla pek istekli değilim üniversite hastanesine gitmeye. Özelde fiyat uygun gelirse olmayı düşünüyorum. Bir de burda okuduğum kadarıyla baharda olun diye yazmış arkadaşlar sizce olmak için en uygun zaman ne zaman? Ayrıca bir estetik doktoruyla konuştum 1 aya birşeyin kalmaz dedi. Ancak ben pek tatmin olmadım siz 12 sinde oldunuz sanırım iyileşme sürecinden memnum musunuz?
    Tekrar ilginizden dolayı teşekkür ederim.
    Arkadaşım Merhaba,
    Doktoruma sordum ve kilolu hastalarda kilo verip ameliyata girmesini tercih ettiklerini ancak bircok hastanin bunu beklemeyerek ameliyat oldugunu soyledi. Fakat kendileri acisindan bir sorun olmadigini, normal kilo ile ameliyata girildiginde daha saglikli oldugunu soyledi.

Evet ben ayın 15 inde oldum. Su an 16. Gun. Açıkçası ben 3. Gün araba kullanmaya 4. Gün işe basladım. Şu an tek rahatsızlık veren korse. Eğer benim gibi takım elbise giyme zorunluluğunuz varsa havanın serin olduğu aylarda olmaya çalışın çünkü gün içerisinde çok bunaltabiliyor. Ben biraz bunalsam da iyileşme sürecinden ve yeni görünümden çok memnunum. Halen ödem var ancak 3 hafta içerisinde çok büyük oranda geçeceğini söyledi doktorum. İlgi ve tetkik konusuna gelince doktorlar oldukça ilgiliydi tetkiklerde zaten fazla olmadığı ve üniversitede yapıldığı için hiç sıkıntı çekmedim. Tek sorun olabilecek yoğunluk nedeni ile çoğu hastanede olduğu gibi Ultlrasound için yakın tarihe randevu almanın sıkıntı olması, fakat özel farkı ki 50 TL olması lazım yatırarak bunu da kolayca halledebilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.

• Abi merhaba.. Bendede jinekomasti sıkıntısı var 25 yaşındayım , 1,72 boy var. 88 kilodan 74 kiloya indim ama göğüsler hala canımı sıkıyor . Çevremdekiler kafana çok takiyorsun dedi aynı sekilde doktorumda öyle dedi abartılı birşey yok bence olma dedi ama ben olmak istiyorum. Ultrason sonucuna göre deri doku büyümesi var yani kesı yönetimi ile ameliyat yapılacak. Ankara'da 2 devlet hastanesine gittim ama hiç bir şekilde SSK karşılamıyor dediler , maddi durum biraz sıkıntı açıkcası . Gazi Üniversitesi gercekten ücretsizmi yapıyor ? Acaba sizin sadece liposuction olduğu içinmi ücretsiz oldu?

Orijinalden alıntı: Kyrus

Arkadaşım Merhaba,
    Doktoruma sordum ve kilolu hastalarda kilo verip ameliyata girmesini tercih ettiklerini ancak bircok hastanin bunu beklemeyerek ameliyat oldugunu soyledi. Fakat kendileri acisindan bir sorun olmadigini, normal kilo ile ameliyata girildiginde daha saglikli oldugunu soyledi.

Hocam verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün; 19:07:28 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM
    merhabalar hemen hemen basından okudum

bu melet bende de var arkadaşlar şuan 19 yaşındayım boyum 1.90 kilom 89
    Aileme henüz açmadım ama yarın muayne olmaya gideceğim Endokrnoloji doktorundan rendevu aldım doğrumu bilmiyorum
    Ücret alıyorlar mı randevuyu Gaziantep Üniversitesi Araştrıma hastensinden aldım
    Gaziantep de olan varmı bu ameliyatı çok acil cevap lazım arkdaslar psikolojim çok fena

korkyorum çok acıyor mu

bu arada çok fazla ileri değil bendeki görüşleriniz nelerdir Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Kyrus

Şimdiden geçmiş olsun. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Teşekkürler hocam. Yalnız o muayeneye gittiğim gün estetik cerrah "önce endokrinolojiye ve meme ultrasonuna yolluyorum seni, ondan sonra bakıcam" dedi ve 30 saniyede muayenem bitti :) Tam kapıdan çıkarken de ameliyatı sgk'nın karşılamadığını, 2500 tl civarı bir ücreti benim ödeyeceğimi söyledi. Ben de arkama bakmadan çıktım. Gittiğim yer Kocaeli Üniversitesi Hastanesi. Şimdi sigortadan yaptırabileceğim bir hastane arıyorum..

Öncelikle mesajını geç gördüğüm için yanıtlamam da geç oldu bunun için özür dilerim. Evet ben Gazi Üniversitesi'nde oldum ve kesinlikle ücret ödemedim. Öncelikle doktorunun sana söylediği çok önemli. Ancak tabi ki başka doktorlara da görünebilirsin.Hayır tabi ki sadece Liposuction olduğu için ücretsiz olmadı. Aksine bazı hastaneler durum sadece Liposuction 'sa bunu estetiğe sokabiliyor. Meme dokusu olması ise işi estetikten çıkartıyor. 14. kat plastik cerrahi bölümünden randevu alarak gitmeni öneririm. Zaten orada bulunan doktorlar sana durumun ameliyatlık olup olmadığını, ücret konusunu ve yapman gereken işlemleri elle ve görsel muayenenin ardından söyleyeceklerdir. En başta da söylemiştim Asistan hekiminden, çalışan tüm personele kadar çok ilgili ve anlayışlılar. Her türlü sorunu sorabilirsin.

• Çok sagolun verdiiginiz bilgiler icin en kısa zamanda gidecegim

Saygılarımla.

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

Jinekomasti Problemim (16 04 2012 resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlem35 -- 23 Ekim 2014; 23:30:55 >

• Bende 4 ay onceye kadar jinekomasti hastasıydım ama yalova devlet hastanesinde ahmet aslan doktor tarafından rahatsızlığımı güzel bir operasyonla son buldu.
    Sizler gibi bende tişört ya da denize, havuza girmeye korkardım ama suan rahatlıkla hem sporumu yapıp hemde çeşit çeşit tişörtleri giyebiliyorum şimdi ki halimden memnunum.Sizler de korkmayın ve ameliyatınızı olun ben genel anestezi altında oldum kimileri lokal oluyor ve ssk işliyor ben 5 kuruş para vermeden çıktım hastaneden ve kimisi korse parasını da ödüyor yalova devlet hastanesinde bende onu bile istemediler ve doktorumdan çok memnunum ahmet hocadan baska doktorlara da gitmiştim ama beni pek fazla umursamayıp kilo ver ya da spor yap geçer demişlerdi.Ahmet aslan iyi bir doktor eğer yalova'ya yakınsanız ve jinekomasti hastasıysanız bahsettiğim doktora gözükmenizde fayda var hepimize geçmiş olsun...
  • merhaba arkadaslar 30 aralıkta ben de lazer lıpo yontemıyle amelıyat oldum neredeyse dumduz olmus fakat benım hosuma gıtmeyen tek sey meme uclarının asagıda olması bana gore daha dogrusu vucuduma gore bır kac santım daha yukarıda olması gerekıyordu olan arkadaslardan fıkırlerını almak ıstıyorum ne dersınız toplar mı meme ucu yukarı kalkar mı amelıyat yaptıran arkadaslar tecrubelerını paylasırlarsa sevınırım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.