Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
151
Favori
1.031.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Geçmiş olsun üzücü bir tecrübe olmuş,görünüm olarak nasıl peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Uğursel Güçlü hoca yapmıştı ameliyatı 1 sene oldu epey düzleşti fakat yine tshirtten meme ucu belli oluyor. ameliyat her türlü rahatlatıyor insanı sorunsuz bir süreçti benim açımdan

• oky9128 O kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun. Tişörtten belli olma işi psikolojik olabilir ya, çok düzgün gözüküyor çünkü. Uğursel hoca dümdüz, tahta gibi yapmıyor. Kas çizgilerini belirgin şekilde gösteriyor. Ben bu görüntüden çok memnunum.

Orijinalden alıntı: setupbootstrapper

Aynı gün taburcu edildim.

14:20 gibi odaya geldim ama narkoz sizi çok etkiliyor.

Ameliyattan bir kaç gün önce 21 km koşmuş biri olarak enerjisi yüksek biriyim. Ama yine de kafamı kaldıramadım 40 dk.

15 gibi kendime geldim. 16-17 civarı yemek geldi. Önce çorba ve hoşaf. Sonra tavuk, üzümlü pilav, salata, ekmek ve bişi daha vardı. Hepsini o açlıkla yedim :D çok çişiniz geliyor, sizi yürütmeye bir hemşire geliyor. Yürüdükten sonra şöyle bi volta lavaboya girebiliyorsunuz. Bütün yönlendirmeleri dinledim harfiyen.

Arkadaşlarım geldiler sağolsunlar. Saat 18 civarı gidebileceğim söylendi, 20 civarı çıktım.

Bugün 3.gündeyiz. dün bir kontrol randevum vardı.

1.sonuç MUAZZAM nitelikte.

Arkadaşlar bu ameliyatı olun :) beklemeyin.

Öncesi sonrası da paylaşıyorum. 4 gün sonra bir kontrol daha var. Korse 15-30 gün kalacak. Bandajlar alındı. Çok tuhaf bir his var göğsümde. Tıpkı bir huylanma ile hani bazan vücudunuzun bir kısmını kısmi zamanlı olarak kullanamazsınız öyle bir his. 24 saat önce daha yoğundu. Vücudum çok hızlı tamir ediyor bence koşucu olduğum için - ameliyattan 3 gün önce 21 km koşmuştum yarı maratonda.

Eğer sigara alkol yok ise, benim gibi su dışında birşey tüketmiyorsanız. Tuz ve şeker tüketiminiz dikkatliyse ilk 4 gün böyle oldu bende. Elbette kişiye göre fark eder. Daha önce hiç ameliyat olmamıştım.

Bi maşallahınızı alır, ali Mezdegi hocaya da teşekkür ederim. Hastane personeli de çok ilgiliydi.

Bir memnuniyetsizlik yaşarsam paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Şimdilik süreç böyle. Salı günü yaşayacağım kontrol ve kısmetse 10-15-30 gün hatta 3 ay 6 ay gibi periyotlarda burayı güncelleyeceğim.

Ben zamanında çok takip ederdim. Ameliyatı olan cevabı alıp, sessiz sedasız ayrılırdı burdan. Korkuyor insan. Umarım birilerine daha faydam dokunur nasip oldukça güncelleyeceğim.

Öncesi / Sonrası

Not: herhangi bir ödem vs oluşmadı, doğrudan aynı gün duş alma hakkı verildi. Bölgesel temizlikle geçiyorum. Vücudum toparlasın yeterki.

O deniz kenarında tshirt i çıkarıp, rahatça denize gireceğim. Bekle beni Yunanistan!

Sonrası görüntüde: alt taraf kan toplama veya kan boyası olabilir. Silme gereği bile duymadım. Kalsın.

20.günden selamlar

Hematom yok, ödem yok, 20 gündür sırtüstü yatıyorum. Sıfır aksi hareket ettim. Verilen hareket ödevlerini; vefat, hastalık derken yapamadım.

Bugün korseden kurtuldum :) resimler şöyle. 9/10 yara iyileşmesi. Sn. Ali Mezdegi ne teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: setupbootstrapper

20.günden selamlar

Hematom yok, ödem yok, 20 gündür sırtüstü yatıyorum. Sıfır aksi hareket ettim. Verilen hareket ödevlerini; vefat, hastalık derken yapamadım.

Bugün korseden kurtuldum :) resimler şöyle. 9/10 yara iyileşmesi. Sn. Ali Mezdegi ne teşekkür ediyorum

Alıntıları Göster

30.gunden selamlar

Herşey Yolunda doktor kontrolüne gore

60.gunde gorusecegiz tekrar

Artik hersey serbest dedi ve ilk 25 dk lik spor salonu maceram basladi :)

Bazı şeyler yasiyorum onlari da fotoda gosterdim, hareket kabiliyeti yavasca artiyor.

Herkese iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NB80

Herkese selamlar arkadaşlar🙋‍♂️
    08.temmuz itibariyle Harun Çöloğlu tarafından ameliyatım gerçekleşti🙏 Sabah 07.00 de kan alımıyla başlayan süreç saat 10:00 da ameliyata başlanması ve 11:30 gibi uyanmamla son buldu. Narkozun etkisi geçtikten sonra şiddetli bir yanma şeklinde ağrı hissettim. 30 dk sonra verilen ağrı kesicinin etkisiyle ondan da kurtuldum. 15:30 gibi eve kendi başıma taksi aracılığıyla gittim..Öncesi ve sonrası fotoları yükleyeceğim, soru sormak isteyen çekinmesin. Geç kalmadan bu illetten kurtulun…
    Herkese selamlar, 2025 temmuz başında ameliyatım gerçekleşti, yaklaşık 11 ay oldu ve güncel fotoları paylaşmak istedim.ameliyat öncesi fotolar ve ameliyat esnasında çekilen fotolar bana ait..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Erkut80 kullanıcısına yanıt

Harun Çöloğlu ameliyatın hayırlı olsun. 

Çok geçmiş olsun.Yıllardır foruma bakmıyorum, şimdi bakınca bu mesajı görünce yazmak istedim.Ali Mezdeği hayatımı değiştiren adam.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.Aklında bu ameliyatı olmayı düşünen varsa mutlaka olsun çünkü eğer olmazsanız psikolojik olarak çok yıpratıyor.Acaba bu ameliyatı olsam mı düşüncesi insanı yıpratıyor.

İnşallah zamanla sizin durum daha iyi olacaktır.Benim de şu an gayet iyi.Mesajı görünce yazmak istedim.Başarılı bir operasyon olmuş.Benim de sayfa 99 ve 100'de mesajlarım duruyor ,7 sene öncesine ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilieilie -- 22 Haziran 2026; 23:44:1 >

O deniz kenarında tshirt i çıkarıp, rahatça denize gireceğim.

Böyle yazmışsın.İnan bu hissi yaşamak her şeye bedel.Yıllardır bunun sıkıntısını yaşamış ve ben de Ali Mezdeği'ye ameliyat olmuş biri olarak 2019 yazını hiç unutmuyorum.Denize girerken utanmadan sıkılmadan o tshirtü çıkartıp denize girmek ve de denizden çıkmadan sahilin mümkün olduğu kadar boşalmasını beklemeden rahat rahat denizden çıkabilme hissi müthiş bir rahatlama ve huzur hissi.İnşallah tez zamanda bu güzel hissi yaşaman dileğiyle :)

çarşamba günü sahildeyim :)

herşey yolunda, iyileşme hızım 9/10 çıktı

doktor iyi bir sonuç elde ettiğimizi çok memnun kalacağımı iletiyor her gittiğimde.

• Merhabalar. Ben de ergenlik döneminden beri jinekomasti problemi yaşayan biriydim. Yıllarca bunun psikolojik yükünü taşıdım. Yazın ince tişört giymekten kaçındım, sürekli bol kıyafetler tercih ettim. Denize ya da havuza giderken tişörtümü çıkarmamak için bahaneler ürettim. Aynaya baktığımda ilk dikkatimi çeken yer göğüslerim oluyordu. Bunu yaşayan bilir insanın özgüvenini gerçekten etkiliyor. Spor yaptım, hayvan gibi ağırlıklar kaldırdım elimden geleni ardıma koymadım sporda, kilo verdim ama meme dokusu olduğu için görüntü değişmedi. Hatta tam tersi kilo verince göbek gitti göğüs daha da belirginleşmeye başladı iyice modumu düşürdü. En sonunda ameliyat olmaya karar verdim. En iyi kararı vermişim.

Ameliyat kararı benim için kolay olmadı. Daha önce hiç ameliyat olmamıştım. Genel anesteziden çok korkuyordum. “Ya uyanamazsam?”, “Ya narkozdan çıkamazsam?” gibi klasik korkuların hepsini yaşadım. Günlerce bunları düşündüm. Şimdi geriye dönüp baktığımda en gereksiz korkumun bu olduğunu söyleyebilirim. Ameliyathaneye girdim, serum takıldı, anestezi doktoru geldi. Bana “Birazdan uykun gelecek.” dedi. Gerçekten birkaç saniye sonra gözlerim kapandı. Sonrasını hiç hatırlamıyorum. Bana göre birkaç saniye geçmiş gibiydi ama gözümü açtığımda ameliyat bitmişti.

Doktor olarak uzun araştırmalardan sonra Op. Dr. Ahmet Akatekin’i tercih ettim. Kendisinin özel kliniği var. Ameliyatı Farabi Hastanesi’nde yapıyor. Kendim Antalya’da yaşıyorum. Telefonla detaylıca görüştük. Uzun uzun değerlendirdi. Sol göğsümün evre 3, sağ göğsümün evre 2 jinekomasti olduğunu söyledi. (Zaten fotoğrafta da göreceksiniz.) Sadece yağ değil, meme dokusu bulunduğunu ve liposuction ile birlikte glandın da çıkarılması gerektiğini anlattı. İlk ameliyatın olduğunu da söyledim. Korkularımdan bahsettim rahatlattı ve tüm sorularımı tek tek cevapladı ve oldukça güven verdi.

Ameliyat ücretim 85.000 TL idi. (Haziran 2026 fiyatı) Bu ücrete hastane, ameliyat ve bir gece hastane yatışı refakatçi yemek vs herşey dahildi. Korse ekstra 3.000 TL. Antalya’da 3 yerden fiyat aldım. 160.000 TL 185.000TL ve 210.000TL fiyat verdiler. Klasik Antalya işte sağlık turizmi var buralarda o yüzden aşırı pahalı. Neyse. Ameliyat yaklaşık 1,5 saat sürdü. Genel anestezi ile yapıldı. Ameliyat sonunda iki tarafa da dren takıldı ve korse giydirildi. İlk gece hastanede kaldım. Drenler ertesi gün çıkarıldı. Dren çıkarılırken korktuğum kadar olmadı birkaç saniyelik bir his diyebilirim.

İki göğüsten toplam Liposuction ile yaklaşık 1350 cc yağ çekilmiş. Ayrıca iki taraftaki meme dokusu (gland) tamamen çıkarıldı. Doktor çıkardığı glandları da bana gösterdi. Onları görünce yıllardır neden sporla düzelmediğini daha iyi anladım.

İlk hafta en zorlandığım konu hareket etmekti. Özellikle yataktan kalkarken, kolumu kaldırırken ve öksürürken ağrı oluyordu. Koltuk altı taraflarında morluklar ve sızlamalar vardı. Drenlerin çıktığı yerler birkaç gün içinde kendiliğinden kapandı. İlk duşumu doktorun söylediği 5. gün aldım. İlk günlerde göğsüm bana çok şiş görünüyordu ve “Acaba yeterince alınmadı mı?” diye bile düşündüğüm oldu. Sonradan bunun ödem olduğunu anladım.

İlk iki hafta boyunca korseden neredeyse hiç çıkmadım. Korse gerçekten bu sürecin en önemli parçalarından biri. Başta çok sıkıcı geliyor ama insan alışıyor. Hatta belli bir süre sonra korsesiz kalınca göğsü boşta hissediyorsunuz. Ben ilk kez gündüz korsesiz dolaştığımda göğsüm sanki ağırlaşmış, aşağı doğru çekiliyormuş gibi hissettim. Doktor bunun normal olduğunu söyledi. Ama aklınızda bulunsun bu ameliyat yaz ameliyatı değilmiş onu anladım. Antalya’da yaşayan biri olarak 1 ay korse takmak çok zorladı. Korsenin bir zorluğu yok ama o sıcaklarda hiç çekilmiyor. Neyse

Yaklaşık ikinci haftadan sonra göğsümde sertlikler oluşmaya başladı. Başta korktum ama doktor bunun iyileşme dokusu fibrozis olduğunu söyledi. Kontrolde göğüslerimin gayet iyi olduğunu, sertliklerin zamanla azalacağını belirtti ve masaja başlamamı önerdi.

Bugün ameliyatımın 30. günü. Ağrılarım ilk günlere göre çok azaldı. Ara sıra özellikle koltuk altı tarafında hafif sızı hissediyorum ama günlük hayatımı rahatlıkla sürdürebiliyorum. Sertliklerin büyük kısmı azaldı. Doktorum artık gündüz korseyi bırakabileceğimi söyledi. Ben de gündüz kullanmayı bıraktım. Sadece gece yatarken 2-3 hafta daha korse kullanmamı istedi. Ayrıca günde 3-4 kez, yaklaşık 5’er dakika masaj yapmamı, özellikle ameliyat öncesinde daha büyük olan sol tarafa biraz daha fazla masaj uygulamamı önerdi. Hatta bu günden sonra yüz üstü uyumamı önerdi göğüsün daha da hızlı dokulara yapışması için.

Şu an geriye dönüp baktığımda en zor kısmın ameliyat değil, ameliyat öncesindeki korkularım olduğunu söyleyebilirim. Genel anesteziden çok korkuyordum ama gerçekten düşündüğüm gibi olmadı. Ameliyatta geri saydığım ve uyandığımın arası 1 dakika gibi bir şeydi benim için ama 1,5 - 2 saat geçmiş. Ben 1 dakika gibi hissettim. İlk günler sabır gerektiriyor çünkü ödem, morluk, sertlik ve zaman zaman ağrılar olabiliyor. Bunların büyük kısmı normal iyileşme sürecinin bir parçası. Her gün aynaya bakıp “Neden hâlâ şiş?” diye düşünmek yerine zamana bırakmak gerekiyor.

Henüz nihai sonucu görmüş değilim. Doktorum da bana derinin tam oturmasının ve ödemin tamamen geçmesinin birkaç ay sürebileceğini söyledi. Ama daha ilk ay dolmadan bile ameliyat öncesi halimle kıyasladığımda hem görüntü hem de psikolojik olarak çok rahatladığımı hissediyorum. Aynaya baktığımda artık yıllardır beni rahatsız eden görüntüyü görmüyorum. Benim gibi bu ameliyatı düşünen ama korkan biri varsa, umarım kendi sürecimi paylaşmam karar vermesine yardımcı olur. Sabırlı olup doktorunuzun önerilerine uyarsanız, iyileşme her geçen hafta biraz daha iyiye gidiyor.

Dün ilk ameliyat sonrası 1. Ayımda ilk defa denize girdim. O denize girerken ve çıkarkenki rahatlık paha biçilmez. Çıkarken üstüne hemen havlu tişört geçirme derdi olmadan rahatça çıkabilmek o kadar güzel bir his ki. Detaylıca anlattım birçok fotoğraf paylaştım. Ben de aylarca senelerce insanlar süreçlerini anlatsa da bende okuyup kararımı netleştirsem diye senelerce forum sitelerinde gezdim. Bir gün ben de olup buraya yazacağım demiştim. O gün bugün sanırım. Umarım bu detaylı anlatımım görsel paylaşamım kafandaki soru işaretlerini silmiştir.

Uzun lafın kısası paranızı biriktirin gerekirse yemeyin içmeyin biriktirin bu ameliyatı olun şu yükü üzerinizden atın. Şimdiden olacaklara ve olmuş olanlara geçmiş olsun diliyorum.

• Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 yıl önce mart ayında Gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde İlknur Akbulut hocaya ameliyat oldum, ergenlik dönemi sonrasından 40'lı yaşlarıma kadar bu derdi çektim. Gittim korse aldım çare olmadı kilo verdim çok kötü göründü kilo aldım o da çirkin oldu yani anlayacağınız ne yapsam olmadı, tişört giyemedim kışın çok güzel kazaklar buldum ama görüntü yüzünden alıp giyemedim ne hamama ne denize gidemedim, arkadaşlarım hep şaka yollu takıldılar ve bu durum benim için ciddi gurur kırıcı oldu, sonrasında bu forumu gördüm herkes bir hoca tavsiye ediyordu ama hocaların ameliyat bedelleri bana çok astronomik gelmişti mesajları okurken bir kaç arkadaşın devlet hastanesinde ameliyat olduğunu gördüm ve araştırmaya karar verdim. Direkt devlet hastaneleri komple ücretsiz yapıyor ama ameliyat için heyete sokup ordan karar aldırıyorlaedı ve bu süreç baya uzun sürmesinin yanında heyetten küçükte olsa olumsuz karar çıkma riski vardı bu yüzden Gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesi plastik cerrahi bölümünden randevu alıp gittim ve şansımın da yaver gitmesiyle 2 hafta içinde ameliyatımı oldum, 2024 yılı başıydı ödediğim rakam korse ücreti yatak masrafı ameliyat masrafı hepsi içinde 6-7 bin tl civarı tuttu ve hoca sağolsun müthiş doğal bir görünüm yaptı, 3 ay korse taktım ilk senenin sonunda da şişlikler komple gitti, sadece ufak yara izleri kaldı o da biraz benim hatam verilen kremi çok uzun süreli kullanmadım. Burda bahsedilen hocalara saygım sonsuz kesinlikle çok başarılılardır ama emin olun devlette ya da üniversite hastanelerinde de gönül rahatlığıyla olabilirsiniz. Hatta burdaki bazı doktorlar anestezi bile yapmıyor ama sağolsunlar beni tamamen uyutup ameliyatımı güzelce yaptılar. Paranız varsa lafım yok ama benim gibi bu konuyu okuyup bu illeti çeken sessiz arkadaşlar sigortanız vardır gidin muayene olun bilgi alın hiç bir şey kaybetmezsiniz.

• Uğursel Güçlü'ye lokal anestezi ile ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilir mi nası bi deneyim? Benim çabuk midem kalkar, kesiler mesiler çok hissediliyo mu, kan görmek ya da kesileri izlemek zorunda kalıyor musunuz? Bir de can sıkılma oluyo mu o kadar süre, hatırlıyor musunuz olanları baştan sona?

Sağlıklı, sıhhatli ilerlemesi dileğiyle.

Merhabalar ben 1 haziranda izmir Atatürk eahde jinekomasti ameliyatı oldum ilk olduğum gün dümdüzdü her şey mükemmeldi ama bugün tam 2 ay olmasına rağmen böyle görünüyor hem kesi yapıldı hem liposuction,45 gün korse kullandım ödem attırıcı kullanıyorum ve hafif tempo da yürüyüş yapıyorum ama bugün böyle şiş olduğunu gçrünce moralim baya bozuldu,genelde tam iyileşmenim 6 ay 1 sene sürdüğünü söylüyorlar da doğru mu böyle bir durum yaşayıp sonradan göğüsleri küçülen var mı aklıma takıldı cidden önceki halim yok ,çok büyüktü göğüslerim belki ondandır ama bunu bizzat yaşayan ve görüntüsü düzelen oldu mu lütfen aydınlatın.

• Bu haberi gördünüz mü arkadaşlar?

Dostum sanki senin yağı fazla çekmemişler liposuction ile? Bende de 3.yılım sağ ve sol eşit değil sol meme altı fazla doku alınmış daha boş sağ normal, korkum şu acaba bu doktor efendiler belli bi kısmı yapıp yandaki acemi stajyer doktora mı tamamlatıyor bilemiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa her kuruşumuz haram olsun kansızlık

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Ameliyat öncesi ve sonrası güncelleyeceğim fotoları atacağım buradan

( Şuan hem kalori hesaplı diyetteyim hemde iyileşme sürecindeyim )

10-15 yıl spor yaptım düzenli, depremden sonra düzenli olmasada ara ara yaptım diyet olmadığı için iyice yağlandım masa başı işte, ama göğüs hep çalıştım 100kg bench press atacak seviyedeydim ama göğüs yağları gitmedi şekillendi yine çıkıntı kaldı

ameliyata giriş kilom 93 boy 177 yaş 32

Ameliyat öncesi

ameliyattan 4 gün sonra ( ilk foto ilk duşuma girmeden tamponlu)

ameliyattan 14 gün sonra ( güncel kilom 90.4kg) ( diyet yapacak arkadaşlar boşa diyetisyene felan gitmeyin benim gibi spor geçmişi beslenme kalori vb bilgisi olan adam hassas terazisini alır yazıo uygulamasını kurar gram gram her yiyeceği yağı tartar hedef kilo belirler o kalori söyler zaten ona göre uyumlu yer istediği kadar zor olsun en zoru ameliyata karar verip olmak ideal kiloya gelene kadar önünde ister su böreği ister mantı ister kuzu çevirme yesinler senin porsiyonun kalorin belli üstüne çıkamazsın )

16.gün

Bantlar alım sonrası (bi simetri sorunu var solda bildiğin deri katlanması var hocaya yüzyüze muayeneye gittim, a bu niye oldu tarzı söyledi 1. Aydan sonra masaja başlanacak felan dedi 6. Aydan sonra bakalım dedim bi daha operasyon olma ihtimali olabilirmiş deriden dolayı ( bu arada özel ve dünya para veriyoruz ama adamlar çok yoğun 2-3 dk yüz yüze gördü ameliyat öncesi 2-3 dk bukadar,okadar yoğun Bi insan uğruyor ki ben muayeneye gittiğimde 10 kişi vardı o saate sadece nişantaşında) bence başarılı görünmüyor operasyon sağ sol eşit yapmak onların işi titizlikle yapmasıyla ilgili bize ne dedilerse yaptım korseler olsun düz yatmak olsun ağırlık kaldırmamak duş süreleri vb ee bu sol alt böyle buruşuk olduysa telafisini onlar düzeltmek bakalım süreç sonu 6 ayda nereye gidecek bu iş

* Ha her türlü kıyafet üstü sorunsuz düz bi görüntü var ama sağ daha şiş sola göre ve sol daha buruşuk alttan çökme var çıplak sorun. ( güncel kilom 89.6

20.gün

Sağ taraf daha şiş umarım ödemdir yağ bi yerde az bi yerde daha fazla değildir diye umut ediyorum sol göğüs altı çöküntüyü napacaz bilmiyorum 6 ay bekleyelim görelim dedi estetik doktor diye gittik bakalım umarım simetrik bir görüntü çıkar olmazsa umarım telafi ederler kendi el becerileri çünkü...

43.gün

Korseyi çıkaralı 13 gün oldu. Asistanımız korse bıraktıktan sonra ödem olacağını söyledi şuan sağ göğüs sola göre daha şiş. Şuan için memnun olmadığımı söyleyebiliyorum çünkü sol tarafta ya fazla doku aldı altındaki çökme gibi olan yer bandaj çıkmasından beri var ve geçecek gibi değil 6 ay bekle denildi bana bekliyorum ödemler gitsin netleşsin anlaşılır kıyafetli her türlü düz görünüyor sorun yok ama “PLASTİK VE ESTETİK CERRAHI “ ünvânı olan ve bu iş için para alan bir doktor sağ ve sol simetrisi sağlayamıyorsa bunu her türlü telafi etmekle mükellef plastik okay ameliyat yaptı ve sağ çıktık yaşıyoruz estetik nerede ? Ben şuan için göremiyorum . Ameliyat öncesi simetrik olması gerektiğini söyledim umarım olası yeni bir operasyon gerekli lafı sonrası benden para istenmez hatta yaklaşımlarını merak ediyorum üzgünler mi vb , şimdilik erken her türlü eski haline göre iyi kıyafette meme sırıtmıyor

Masaj tabancası aldım ödem için günde 5er dk uyguluyorum sağ ve sol ayrı ayrı bakalım göreceğiz sonucunu bilgilendirmeye devam edeceğim .

**Bu arada atletli foto da atayım çıplak sadece karar verdirmesin sizlere ,

43. Günden

Ameliyattan sonra 4 ay 1 hafta sonra güncelleme

Kilom 87 yağ oranım azalıyor kas kütlesi artıyor

*görselden az çok memnunum ama sağ sol eşit almamış doktor ameliyat sonrası bez korse çıktığı gün söylemiştim solda çukurluk vardı ben daha profesyonel ve estetik bir iş beklerdim açıkçası özelin tek Avantajı bence ameliyat öncesi ve sonrası konforu yoksa özenli titiz estetik bir görüntüye sahip olduğum söylenemez ve düzenli spor yapıyorum full budy haftada 2-3 kere taktir sizin

Güncel 2-3 yıl sonraki hali

• Merhaba Prof. Dr Harun Çöloğlu na ameliyat oldum şubat ayında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Bende burada yorumları okuyup bulmuştum cerrahı ama sonuç istediğim gibi olmadı maalesef.

AMELİYAT SABAHI ALINAN KAN DEĞERLERİM AĞIR ŞEKİLDE BOZUK OLMASINA RAĞMEN HARUN ÇÖLOĞLU TARAFINDAN AMELİYAT EDİLDİM. 7 GÜN SONRA LÖSEMİ TANISI ALDIM VE KALICI GÖRME KAYBI YAŞIYORUM. ŞANS ESERİ HAYATTAYIM.

24 Şubat'ta Prof. Dr. Harun Çöloğlu tarafından Medicana Ataköy Hastanesi'nde jinekomasti ameliyatı oldum.

Ameliyat sabahı hastanede kan testlerim yapıldı ve ardından doğrudan operasyona alındım. Tahlil sonuçlarımı sonradan kendim inceledim: Trombosit (PLT) değerim 52 bindi (normal alt sınır 151 bin). Lökosit dahil birçok değerim referansın çok altındaydı ve raporda kırmızı renkle, ünlem işaretiyle vurgulanmıştı. Bu sonuçlar hakkında bana ameliyat öncesinde tek kelime söylenmedi.

Ameliyat sonrası dinlenme odasında ağır kanamam oldu. Buna rağmen aynı gün, birkaç saat içinde taburcu edildim. Taburcu olurken dahi tahlil sonuçlarım bana gösterilmedi. Her şey normalmiş gibi davranıldı.

Eve gittikten sonra durumum giderek kötüleşti. Nabzım 120-130'a çıkıyordu, şiddetli baş ağrısı ve halsizlik yaşıyordum. Ayakta dahi duramaz hale geldim. Ameliyat bölgemde de büyük morluklar oluştu. Bunların hepsini WhatsApp üzerinden defalarca, fotoğraflarıyla birlikte hekime bildirdim. Bana her seferinde belirtilerin normal olduğu, geçeceği söylendi. Bir kez olsun muayeneye çağrılmadım, yeniden kan tahlili yapılmadı.

Yedinci günün sonunda görmem bulanıklaştı ve yataktan kalkamaz hale geldim. Ailemin yardımıyla, apar topar başka bir hastanenin aciline kaldırıldım. Yapılan tetkiklerde sonra bana LÖSEMİ tanısı konuldu. Gözümdeki kanama nedeniyle ameliyat oldum ve yaklaşık bir ay hastanede yatarak tedavi gördüm. Tedavimi üstlenen hekimler, durumumun son derece ciddi olduğunu ve daha fazla gecikmenin çok ağır sonuçlar doğurabileceğini ifade ettiler. Hepsi, ameliyat öncesi alınan kan değerlerimin LÖSEMİ hastalığımı açıkça işaret ettiğinde hem fikir.

Anlayacağınız: Ben kanser olduğum bilinebilecekken, kan testlerim tamamen göz ardı edilip bir ameliyata alınmışım. Kendim yedinci günün sonunda hastaneye gitmesem belki de ölecektim veya en iyi ihtimalle tamamen kör kalacaktım. Bugün lösemi tedavisi görüyorum ve kalıcı görme kaybıyla mücadele ediyorum. Bunca ihmale rağmen belki de ucuz atlattım.

Bu sürecin sonunda sormak istediklerim şunlar:

Trombositi 52 bin olan bir hastaya, hiçbir aciliyeti olmayan estetik bir ameliyat neden yapılır?

Ameliyat sabahı önümde duran bu tablo görüldüyse operasyon neden ertelenmedi, neden hematoloji konsültasyonu istenmedi?

Kanamam olduğu halde neden aynı gün taburcu edildim ve kan değerlerim neden tekrar kontrol edilmedi?

Günlerce ilettiğim şikâyetler neden "normal, geçecek" denilerek geçiştirildi ve neden bir kez olsun muayeneye çağrılmadım?

Yaşadıklarımı ilettiğimde beklediğim şey bir açıklamaydı. Özür bile dilenmedi ve Buna karşılık bana verilen tek cevap “dava açabileceğim” oldu. Ben de öyle yapıyorum. Hukuki süreci başlattım.

Bu yorumu, aynı şeylerin başka bir hastanın başına gelmemesi için yazıyorum.

https://www.instagram.com/p/Dbqnv5fhF_U/

tüketici deneyimleri
    AMELİYAT SABAHI ALINAN KAN DEĞERLERİM AĞIR ŞEKİLDE BOZUK OLMASINA RAĞMEN ESTETİK AMELİYATA ALINDIM - Medicana Şikayeti
    https://tuketicideneyimleri.com/medicana/ameliyat-sabahi-alinan-kan-degerlerim-agir-sekilde-bozuk-olmasina-ragmen-estetik-ameliyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider1404 -- 7 Ağustos 2026; 0:11:34 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.