|
Geçmiş olsun üzücü bir tecrübe olmuş,görünüm olarak nasıl peki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Geçmiş olsun üzücü bir tecrübe olmuş,görünüm olarak nasıl peki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Uğursel Güçlü hoca yapmıştı ameliyatı 1 sene oldu epey düzleşti fakat yine tshirtten meme ucu belli oluyor. ameliyat her türlü rahatlatıyor insanı sorunsuz bir süreçti benim açımdan |
|
Hocam geçmiş olsun. Tişörtten belli olma işi psikolojik olabilir ya, çok düzgün gözüküyor çünkü. Uğursel hoca dümdüz, tahta gibi yapmıyor. Kas çizgilerini belirgin şekilde gösteriyor. Ben bu görüntüden çok memnunum. |
|
20.günden selamlar Hematom yok, ödem yok, 20 gündür sırtüstü yatıyorum. Sıfır aksi hareket ettim. Verilen hareket ödevlerini; vefat, hastalık derken yapamadım. Bugün korseden kurtuldum :) resimler şöyle. 9/10 yara iyileşmesi. Sn. Ali Mezdegi ne teşekkür ediyorum ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
30.gunden selamlar Herşey Yolunda doktor kontrolüne gore 60.gunde gorusecegiz tekrar Artik hersey serbest dedi ve ilk 25 dk lik spor salonu maceram basladi :) Bazı şeyler yasiyorum onlari da fotoda gosterdim, hareket kabiliyeti yavasca artiyor. Herkese iyi bayramlar ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1.4 tsi 122 hp highline dsg beyaz sunroof otomatik katlanır ayna
|
|
Harun Çöloğlu ameliyatın hayırlı olsun. |
|
Çok geçmiş olsun.Yıllardır foruma bakmıyorum, şimdi bakınca bu mesajı görünce yazmak istedim.Ali Mezdeği hayatımı değiştiren adam.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.Aklında bu ameliyatı olmayı düşünen varsa mutlaka olsun çünkü eğer olmazsanız psikolojik olarak çok yıpratıyor.Acaba bu ameliyatı olsam mı düşüncesi insanı yıpratıyor. İnşallah zamanla sizin durum daha iyi olacaktır.Benim de şu an gayet iyi.Mesajı görünce yazmak istedim.Başarılı bir operasyon olmuş.Benim de sayfa 99 ve 100'de mesajlarım duruyor ,7 sene öncesine ait. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilieilie -- 22 Haziran 2026; 23:44:1 > |
|
O deniz kenarında tshirt i çıkarıp, rahatça denize gireceğim. Böyle yazmışsın.İnan bu hissi yaşamak her şeye bedel.Yıllardır bunun sıkıntısını yaşamış ve ben de Ali Mezdeği'ye ameliyat olmuş biri olarak 2019 yazını hiç unutmuyorum.Denize girerken utanmadan sıkılmadan o tshirtü çıkartıp denize girmek ve de denizden çıkmadan sahilin mümkün olduğu kadar boşalmasını beklemeden rahat rahat denizden çıkabilme hissi müthiş bir rahatlama ve huzur hissi.İnşallah tez zamanda bu güzel hissi yaşaman dileğiyle :) |
|
çarşamba günü sahildeyim :) herşey yolunda, iyileşme hızım 9/10 çıktı doktor iyi bir sonuç elde ettiğimizi çok memnun kalacağımı iletiyor her gittiğimde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uğursel Güçlü'ye lokal anestezi ile ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilir mi nası bi deneyim? Benim çabuk midem kalkar, kesiler mesiler çok hissediliyo mu, kan görmek ya da kesileri izlemek zorunda kalıyor musunuz? Bir de can sıkılma oluyo mu o kadar süre, hatırlıyor musunuz olanları baştan sona? |
|
|
![]() ![]() ![]() Merhabalar ben 1 haziranda izmir Atatürk eahde jinekomasti ameliyatı oldum ilk olduğum gün dümdüzdü her şey mükemmeldi ama bugün tam 2 ay olmasına rağmen böyle görünüyor hem kesi yapıldı hem liposuction,45 gün korse kullandım ödem attırıcı kullanıyorum ve hafif tempo da yürüyüş yapıyorum ama bugün böyle şiş olduğunu gçrünce moralim baya bozuldu,genelde tam iyileşmenim 6 ay 1 sene sürdüğünü söylüyorlar da doğru mu böyle bir durum yaşayıp sonradan göğüsleri küçülen var mı aklıma takıldı cidden önceki halim yok ,çok büyüktü göğüslerim belki ondandır ama bunu bizzat yaşayan ve görüntüsü düzelen oldu mu lütfen aydınlatın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm
|
|
Dostum sanki senin yağı fazla çekmemişler liposuction ile? Bende de 3.yılım sağ ve sol eşit değil sol meme altı fazla doku alınmış daha boş sağ normal, korkum şu acaba bu doktor efendiler belli bi kısmı yapıp yandaki acemi stajyer doktora mı tamamlatıyor bilemiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa her kuruşumuz haram olsun kansızlık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider1404 -- 7 Ağustos 2026; 0:11:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |