Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.290
Cevap
145
Favori
992.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uğursel Hoca’ya oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kime yaptırdınız ameliyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

paylaşımınız bayağı profesyonel olmuş.sankı reklam kokuyor.ozel hazırlanmış gorseller.tek tek sureç bılgısı ve fotolar.kafa karıştırıcı.ancak reklam olsa bıle yapılan iş guzel gozukuyor.ancak daha çok hasta bılgısı lazım

sol tarafın ust kısmı bıraz farklı sankı.dıkkatlıce bakınca bellı oluyor

• Ameliyat olan arkadaşlar ilk 1 haftadan sonra sertlik ve ödem normal midir.Doktora sordum normal dedi ama sol tarafta fazla iken sağ tarafta az.Bir de korseyi sıkı baglamaya çalışıyorum ama canimi çıkaracak kadar sıkı mı olmasi gerekiyor

MANTIK kur biraz, sence bu websitesine üye olan insanların kaçı jinekomasti alanında uzman doktor tanıyordur? ve özellikle de Ankara'da :)

Problem nedir birader soru sormak yasak mı? Ankara’da ameliyat olmuș olan arkadașlar varsa tecrübelerinden ve önerilerinden yararlanmak için yazdım?

Çok normal, 1 hafta çok kısa bir süre.

Harun hocaya yaptırmıştım.

Hocam ben de harun hocaya yaptıracağım aslında 22 nisan’da yaptıracaktım da hasta oldum 5 mayıs’a ertelendi ama bu mesajınız bende şüphe uyandırdı tavsiye etmez misiniz? Hem 70 bin lira para ödeyeceğiz hem de hala şişkinlik kalacaksa bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 28 Nisan 2025; 21:35:49 >
  • desequili D kullanıcısına yanıt
    Durumlar ne hocam nasıl harun hocanın işçiliğinden memnun musunuz

Usta ben haftaya Harun hocaya ameliyat olacağım ama ameliyattan 6-7 gün sonra iş yeri açılışımız var. Kendi iş yerimizi açıyoruz. Kafe tarzı yorucu hareketli bir şey değil ama yapılacak edilecek işler var ister istemez. Ne ameliyatı erteleyebilirim ne bu açılışı. 6-7 gün sokağa çıkmak oturup kalkmak bilgisayar kullanmak araba sürmek için yeterli midir bu ameliyattan sonra.

Katılıyorum hocam bende yakın zamanda Harun hocaya olacağım arkadaşın durumu biraz kafamda soru işaretleri bıraktı.

Aynen yani bu diş işlemi falan değil ki ağzını açığ tekrar düzelttiresin narkoz yiyoruz uyuyoruz uyanıyoruz haftalarca belki aylarca korse kullanıyoruz bir sürü para ödüyoruz olmadı ya diyip tekrar mı uyutulalım düzgün yapmaları lazım

Ben Uğursel Hoca'ya ameliyat oldum ama ertesi gün araba kullanarak eve döndüm. Sadece tümseklerden geçerken hafif sızı hissettim. Bilgisayar kullandım, Playstation oynadım. Sıkıntı olmadı yani. Sadece ilk 3-4 gece yatarken ağrılarım oldu. Hep sırtüstü yatmak gerektiği için biraz zorladı.

Bende böyle oldu diye sizde de böyle olacak diyemem elbette. Hocanın asistanına sorabilirsiniz bu tarz konuları, muhtemelen size detaylı bilgi verecektir.

Hocam ertesi gün araba kullandıysanız 6-7 gün sonra ağır olmayan işleri yürüme telefonla konuşma bilgisayar kullanma araç kullanma bunları yapabilirim diye düşünüyorum. Gerçi ben harun çöloğlu'na yaptıracağım ama ikisi de ünlü doktorlar umarım sorun yaşamam süreçte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 30 Nisan 2025; 12:47:9 >

Üzüldüm hocam. Ben de 5 gün sonra ameliyat olacağım. Memnun musunuz ödem sorunları çözüldü mü?

Hocam yürümede zaten sıkıntı çıkmaz. Ben ameliyattan sonra hastanenin karşısındaki AVM’de 4 saat falan takıldım. Hastaneden aradılar artık merak edip :) Yürümede hiçbir sıkıntı olmayacak. İlk birkaç gün giyinip soyunurken yardıma ihtiyacınız olabilir. Kollar kalkmıyor, ağrı oluyor. Bilgisayar kullanma, araba kullanma gibi şeylerde de sorun olmaz merak etmeyin. Doktor tavsiye etmeyecektir ama ben mecburen araçla eve döndüm.

Korse çıktıktan sonra görüntüden çok memnundum 1 ay düzenli masaj yaparken de gayet iyidi. Sonrasında iş ve yaşam tarzı gereği çok fazla hareket etmediğim için ödemler artmış olabilir ama 1 sene uzun bir süre şimdiye kadar son halini alması gerekiyordu diye düşünüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.