Şimdi Ara

Jiletle traş olduktan sonra sivilceler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Jiletle traş olduktan sonra 1-2 gün içerisinde sivilceleniyorum ve bi kaç gün içinde büyüyorlar sonra patlatıyorum bazılarını. Bidahaki traşa kadar anca geçmiş oluyorlar bazılarıda büyük olur ve uzun süre geçmiyor. Çözüm nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Resim koydum.

• Nemlendirici veya aftershawe balsam kullanabilirsin
  • Ben arada bir bu dove men +care in Deep Clean sabununu kullanıyorum çok güzel kokmayan varya o. Bide traş olduktan sonra Nivea nın After Shave SPLASH Skin Energy Instant Effect ini kullanıyorum. Üzerlerinde ne gorduysem yazdım :D Bu nivea nın şeyi traş kolonyasına bnziyor ve sıvı. Ne öneriyorsunuz? Balsamdan ucuz diye bunu aldım 15 lira idi. Demekki bi işe yaramamış mı ? Jiletle ilgili problem olabilir mi? Mach3 kullanıyorum. Her kafasını bi kaç ayda bir değiştiriyorum. Ondan olabilir mi ?
  • Up

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

tersten almak ne demek ? Yani her yeri keseken yukarıdan aşağıya doğru mu kesecez?

aynen yukardan aşşa aşşadan yukarı yaparsan ters olur ve yüzünüde batar. Birde olduktan sonra kolonya sür bolca

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

tersten almak ne demek ? Yani her yeri keseken yukarıdan aşağıya doğru mu kesecez?

Traş olurken hep yukarı aşağı keseceksin diye birşey yok. Sakallar hangi yönde çıkıyorsa çıkış yönüne göre traş olmalısın. Mesela benim sakal hep yukardan aşağıya doğru çıkıyor ve traş olurken hep yukardan aşağıya doğru olurum ama sağ çenemin alt tarafında küçük bi bölgede yukarı doğru çapraz çıkıyor kıllar. Yani o bölgeyi diğer kısımlar gibi yukardan aşağıya kestiğimde tahriş oluyor. Sadece o bölgeyi aşağıdan yukarı çapraz bi şekilde alıyorum. doğru yöntem budur aksi takdirde tahriş olur sürekli.
    tersten almayın
    fazla bastırmayın
    2 yada 3 perdede tıraşınızı bitirin
    tek perdede bitecek diye uğraşıp cildinizi yormayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 30 Aralık 2012; 20:48:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.