Şimdi Ara

Jiletle traş olduktan 2 gün sonra..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler genital bölgeyi jileyle traş ediyorum. Ama traş köpüğü falan sürmüyorum ya da sabun. Direk kesiyorum normal hali ile. Kestikten sonra vücudum hassas olduğu için kaşıntılar oluyor ama geçiyor. 2 gün önce sabah traş oldum gene jiletle. Bugün 2. gün hemen çıkmaya başlıyor. Bu durumda rahatsız ediyor. Bir ara cımbız ile alayım dedim belirli bir yeri aldım çok uzun sürüyor ama 4-5 gün sonra çıkıyor. Tüy dökücü krem tavsiye etmeyin boşa genital bölgede birkaç yerde yara olduğu için daha da acıyor yaralar. Ayrıca tam olarak temizleyemedim ben genital bölgeyi. Ne yapayım? Makine ile alsam makine tam temizlemiyor jilet gibi ama jiletlede kestikten 2 gün sonra çıkıyor. Yaş daha 17 hormonlardan dolayıda olabilir ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kes kurtul zor geliyorsa

• Agda

• e hocam boşunamı yapıyorlar traş köpügünü.
    tahriş olmasın diye yapıyorlar, daha kaygan olsun ve cilde zarar vermesin diye.
    traş olduktan sonra traş kolonyaları var ondan kullan iyice sür kestigin yerlere, sonra traş kremi var ondan sür tamamdır.
  • burası bunun yerimi lan
  • Tıraş olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

e hocam boşunamı yapıyorlar traş köpügünü.
    traş olduktan sonra traş kolonyaları var ondan kullan iyice sür kestigin yerlere, sonra traş kremi var ondan sür tamamdır.

Geçen sene bu zamanlarda almıştım traş köpüğü ama yenisini mi alayım? Bu zamana kadar kullandım ara ara sakal bıyık için?

2 günde çıkması olayını ne yapacağız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Red-

quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

e hocam boşunamı yapıyorlar traş köpügünü.

Geçen sene bu zamanlarda almıştım traş köpüğü ama yenisini mi alayım? Bu zamana kadar kullandım ara ara sakal bıyık için?

2 günde çıkması olayını ne yapacağız?

hocam yavaşlatma olayını hiç bilmiyorum ama traş köpügü al tabiki.
    yavaşlatma olayı olsa güzel olurdu :) şahsen benimde senin gibi bir derdim var ama pek takmıyorum.
    sakallarımı kesiyim 2.gününde çıkmaya başlıyor.
    hormon olarak fazla gelişmişiz :D
    ama şimdi sakalı çıkmayan arkadaşlarım var dert yanıyorlar, onları düşününce teselli oluyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Tıraş olma.

Sonra Asyalılar gibi gezsin.
    DİPNOT:Söylemeden edemedim Einstein was here.
  • İnsanın içi gidiyo bunları okuyunca boyle..:s :s blue 2 arko tras kopuugu kullan bitsin iste.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.