Şimdi Ara

Jetta Almayı Düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türkiyede en iyi 2.eli olan araç desek yalan olmaz millet kafayı yemiş gibi arıyor.aynı donanım motor Jettaya Passattan fazla teklif edenler bile var.1.6 TDI 105 250 Çok çok iyidir 2.elde
  • Focus, astra, civic, corolla nasıl alınıyorsa jetta da alınır. Ama 25.000'e mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüklük konusunda octavia daha geniştir ve ucuzdur fiyat olarak. Fakat kısa vade de satmayı planlıyorsanız Jetta alın.

• Verdiğin parayı hak etmeyen bir araç. Gerçi hangisi hak ediyor o da ayrı konu . Sınıfına göre dar sayılmaz. Dizelinin piyasası iyidir, benzinlinin değil.
  • Alırsanız TDİ yeni kasa almaya bakın.
  • içi hb gibi

• Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim istediğim fiyata az yakan ve piyasası iyi olan araba önerir misiniz ?

• AliVurgun kullanıcısına yanıt
    Golf 1.2 TSI DSG Comfortline + Sürüş Konfor Paket
  • Az yaksın dediysem de 1.6 da olabilir elimde mondeo var sizce mondeoyu kolayca elden çıkarabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 9 Ekim 2014; 21:17:26 >
  • Bütçeme uygun mazda 3 buldum onu kolayca elden çıkarabilir miyim ?
  • Siz araçtan ne istiyorsunuz?Ne gibi beklentileriniz var onları söyleyin bizde ona göre yardım edelim.Dış tasarım olarak güzel bir araç.Bende 1.2 TSI Trendline 2013 alacaktım.Ama vazgeçtim.Ben hem 2013 model 1.2 motorlu lpg uyumsuz araca 50 bin TL üstü para vericem hem de direksiyonda tuş olmayacak.Dsg desen zaten millet bas bas bağırıyor.Bu segmentte bir araç alınacaksa bence 1.6 dan aşağısı alınmamalı.Jetta 1.6 fiyatları da malum.Focuslara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Steelhammer -- 9 Ekim 2014; 21:31:05 >
  • Hani bastım mı gidecek çok da küçük motor istemiyorum 1.6 tam uygunudur Focus iyi fikir belki olabilir . Ama Mazda'ların piyasaları nasıl bilen bi arkadaş var mı ?
  • Neyse arkadaşlar aldım Jetta'yı güzel görünüyor yarın noterde satışı üstüme alacağım cevaplarınız için teşekkür ederim varolun...
  • Volkswagen şu an orta segmentte en kaliteli araç. Aksini söyleyen kesinlikle volkswagen kullanmamıştır..
  • Komşumuz 2010 1.6 tdi aldi mk5 kasa nisan ayinda 42.500e aldi şuan 47.000'e alıcısı var oğlu autokingde calisiyor araba fabrika cıkışlı gibi temiz duruyor :) 2.elde tereddütünüz olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.