Şimdi Ara

jetta 2012 highline kasım öncesi ve sonrası farklar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler,

    şu sıralar jettalara bakıyorum. şöyle bir ayrıntı farkettim; son kasa jettaların içinde 2011 olanlarda kolçak yükseklik ve uzunluk ayarı yok. 2012 lerde ise kasım ayından önceki üretimlerde yok ama kasım ayı sonrasındakilerde var.

    öncelikle bu bilgim doğrumu?

    ikinci olarak bu bilginin paralelinde 2012 kasım ayından sonraki jettalarda, bu kolçakta olduğu gibi başka hangi yenilikler vardır? özellikle highline olanları merak ediyorum. kısacası 2011-2012 kasım öncesi highline araçlar ile 2012 kasım sorası highline jettalar arasındaki farklar nedir?

    bir iki hafta içerisinde aracımı almak istiyorum yorumlarınız benim için çok değerli. teşekkür ederim.



  • Tespit doğru. Bir de RNS310 navigasyon cihazı o tarihten öncekilerde standarttı. Şu an opsiyonel. Şu an highline araçlar RCD510 ile geliyor. Ayrıca ilk gelenlerde spor süspansiyon ve 17 inch porto jantlar da standarttı. Tavsiyem de MK7 yi bekleyin. Bu kasa kasım, aralık gibi en uygun fiyata alınır. Tabi sıfır düşünüyorsanız. İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kolçak uzunluk yükseklik ayarı 1,70 1,80 olan bir insan için olmazsa olmazmıdır yoksa olmasada olurmu ?
    edit:
    ekleme bir de yenilerde yani kasım sonunda gelenlerde dijital klima tuş bölgesi değiştirildi birde highline için arka stoplar led oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 21 Nisan 2014; 14:30:53 >
  • hsaid kullanıcısına yanıt
    Bence olmazsa olmaz. Benim araçtaki kol dayama hem yükseklik hem de derinlik ayarlı ve her iki fonksiyonunu da kullanıyorum. Diğer jettalarda çok altta kalıyor. Benim boyum da 1.74 Tabi zevk ve tercih meselesi. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz sonradan mı değiştirdiniz orjinali mi böyle yoksa... teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotechvw

    Tespit doğru. Bir de RNS310 navigasyon cihazı o tarihten öncekilerde standarttı. Şu an opsiyonel. Şu an highline araçlar RCD510 ile geliyor. Ayrıca ilk gelenlerde spor süspansiyon ve 17 inch porto jantlar da standarttı. Tavsiyem de MK7 yi bekleyin. Bu kasa kasım, aralık gibi en uygun fiyata alınır. Tabi sıfır düşünüyorsanız. İyi günler dilerim...

    bilgiler için teşekkür ederim. ben 2008 jetta comfortline sahibiyim. ki o şuanın highline ına eşdeğer. bir çok arabaya baktım. kendi aracımın yaşı gereği artık yenilemek istememe rağmen, şuanki jettaların iç kalitesinin kendi satacağım araçdan güzel olmaması canımı sıkıyor. golfun içi güzel fakat HB araba tarzım değil. açıkcası başka marka da beğenmiyorum. Yeni jettanın her ne kadar iç kalitesi kendi eski jettam kadar olmasa bile, yinede hala DSG, TSI, ve diğer markalarda olmayan yol tutuşu sürüş dinamikleri ( Audi, Mercedes, BMW hariç) yüzünden malesef başka araçda beğenemiyorum.

    bu arda autotechvw, spor süspansiyon tam olarak nedir? bana olumlu ve olumsuz ne katar? yol tutuşumu iyidir? benim 140 hp jettam ile kıyaslayacak olursa, aynı komforu verirmi bana ?

    birde MK7 ne zaman çıkacak bellimi? internette arattım ama henüz gün yüzüne çıkmış değil sanırım.

    bu arada benim boy 1.93. şuanki araçta kolçak benim can kurtarıcım. o kadar rahatlatıyorki. ilk nesil mk6 jettalarda olmaması çok düşündürücü. sırf bunun için 2013 baksam bu seferde fiyatlar uçuyor ikinci el de. comfortline alalım desek, ondada cruise control ve dijital klima yok. yani volkswagen her yönden kitliyor bizi. Ah vw ah. nerdeee eski jettaların efsanevi işçilik kalitesi ve donanım seviyesi hey gidi hey!. şuanki kapı kolları dacia resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxiabit -- 22 Nisan 2014; 1:15:18 >




  • hsaid kullanıcısına yanıt
    Hayır fabrikasyon olarak böyle. Yalnız benim araç MK5. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Yazınızda adı geçen markalara ve tüm görüşlerinize birebir katılıyorum. Ben yazacak olsam böyle bir yazı yazardım.

    Mercedes-Audi-Bmw alacak kadar bir bütçem yoksa alacağım tek marka VW dir. Arabayı Alman yapar diğerleri bakar. Opel de olabilir ama VW 2. elde daha değerli.

    Jettalardaki kalitesizlik aynen ifade ettiğiniz gibi. Siz dacia demişsiniz, ben de fiat albeaya benzetirim hep. Bu yüzden passata yönelebilirsiniz. Jettalarda eleştirdiğimiz bu saçmalıklar passatlarda yok. MK7 lerde düzeltilir mi bilmem ama şu an araç iç kalitesine önem veren birinin jettalara asla bakmaması lazım. Önerim passat yada tiguan.

    Spor süspansiyon hem daha sert hem de yere daha yakındır. Bu da tabi ki yol tutuşu önemli ölçüde etkiler.

    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MK7 nin ne zaman ülkemize geleceği belli değil. Benim tahminim 2014 aralıkta 2015 model olarak gelir ve en erken 20 Ocak 2015 gibi yollarda görürüz.

    İyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.