Şimdi Ara

Jetta 1.4 Tsi 122Hp VS Cerato 1.5 110Hp Crdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MCMIII

quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

MCMIII

Ben Bravo için yazdın sanmıştım, pardon

Rica ederim, bir arkadaş BMW ile falan kıyaslıyoruz deyince ayaklarının yere basması için t-jet motorun verilerini aktarayım dedim sonradan hatamı düzelttim yine de yüzümü kara çıkarmadı :)

Bu arada başlıgın 2.sayfaya ulaşmasında emeği geçen başta "Jetta" olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

• Jetta değil şöförü tokatlar tokatlayabilirse.
    Maksimum gücü verdiği devir aralığında bütün vitesleri geçirebilecek de, tam performansla uzayacak da ohooo.

Geçenlerde bi jetta gördüm Büyükdere caddesinde, bizim Sprinter CDI servisle kapışmaya kalktı, aldı boyunun ölçüsünü
  • jettayı bayan kullanıyodu sanırım...
    quote:

Orjinalden alıntı: yigit+

Jetta değil şöförü tokatlar tokatlayabilirse.
    Maksimum gücü verdiği devir aralığında bütün vitesleri geçirebilecek de, tam performansla uzayacak da ohooo.

Geçenlerde bi jetta gördüm Büyükdere caddesinde, bizim Sprinter CDI servisle kapışmaya kalktı, aldı boyunun ölçüsünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

jettayı bayan kullanıyodu sanırım...
    quote:

yada yaşlı bir amca
  • Ya da adam kapışmaya tenezzül etmedi. E tabi jetta bu sprinter da ne ki.Jetta dedinmi 320 hatta 530 katilidir...

yersen...
  • Anlaşıldı Bu Super Jettayı tokatlamanın yolu yine Tsi den geçiyor Ya Golf 1.4 Tsi yada Seat leon 1.4 Tsi almak lazım ee artık bu tokatlamazsa yapacak bir şey yok
  • konu artık kia dan çıktı Jetta vs. All Car oldu Jettayı tokatlıyacak araç bulamadık ya nasıl işdir anlayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

150 lik Bravo 8,2 sn de çıkıyor 100'e.

Bravonun tipi yeter beee

JETTA TSI 170HP DSG fabrika verisi 8.1 SANİYE (7 saniyede çıkılan videolarda mevcuttur youtube da)

122hp jettayı; 124hp toyota corolla ve 1.6 125hp honda tokatlıyamıyor. 110hp kiamı yapacak bu işi

• 1.4 170 Hplik Chipli Jetta ile Roll yapmıstım dyno verilerine baktıgımda 210-220 hp gibi birseydi chipden sonra,Mübarek Golf GTI den iyi kacıyordu yanyana kalkmıstık bir kaç denemede hep aynı sonuc ,uzunda geçemedi tabi
  • Jetta ve Diğerleri
  • plantmax abartma sende 320 i uzundada kısadada Jetta 122 hp yi yer....Hatta kısada az bucuk önde gider 320 uzunda plakasıı okutmaz....

140 hplik jetta ancak kafa tutabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Dizel demişsiniz Kia'ya...Dizeller zaten max. 4500 devir

geçen hafta hyundai i30 dizeli test ettim.5000devire kadar gidiyordu.
    115hp 240nm gücünde motoru varmış.ama çok da hızlı değildi.tamam ilk başta kalkışa hazır uçaktaymışın gibi hissettiriyor ama sonra hızlanma yavaşlıyor.
    dizelde devir az olduğundan ve karşısındaki rakip jetta olunca jetta yer
    bu arada jetta tsi 170e 100 oktan koyunca 190 değil 193hp çıkıyor

• birgün herkez jettacı olacak
  • quote:

Jetta ve Diğerleri

• quote:

Orjinalden alıntı: stilll

geçen hafta hyundai i30 dizeli test ettim.5000devire kadar gidiyordu.
    115hp 240nm gücünde motoru varmış.ama çok da hızlı değildi.tamam ilk başta kalkışa hazır uçaktaymışın gibi hissettiriyor ama sonra hızlanma yavaşlıyor.
    dizelde devir az olduğundan ve karşısındaki rakip jetta olunca jetta yer
    bu arada jetta tsi 170e 100 oktan koyunca 190 değil 193hp çıkıyor

Focus'larda 5100' devire kadar çevirebiliyor...Fakat bunu ne önemi varki ? Das Auto

• quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

quote:

yada yaşlı bir amca

Otomatik pilottaydı Jetta, fabrika çıkışı koymuşlar

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 19 Haziran 2009; 15:39:40 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

quote:

yada yaşlı bir amca

Otomatik pilottaydı Jetta, fabrika çıkışı koymuşlar

Bence Hız sabitliyecisine almış keyifli keyifli gidiyor

• Allah'tan bu kesiciler var...Yoksa Cetta'ları ya Sabiha Gökçen'den yada Atatürk Havalimanı'ndan toplardık
  • Acaba 3.20si vs Cetta 170 ne olur çok merak ettim.
  • quote:

Allah'tan bu kesiciler var...Yoksa Cetta'ları ya Sabiha Gökçen'den yada Atatürk Havalimanı'ndan toplardık

pistte yetmez ki bunlara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.