Şimdi Ara

JELATİNLİ KUTUSUNDA KVK GARANTİLİ 6300+YANINDA HEDİYESİYLE (satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2yıl kvk garantili jelatinli kutusunda duran bu cihazı 04-03-2010 tarihli faturası ile satıyorum.
    ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM CİHAZ JELATİNLİ KUTUDADIR VE İLK AÇAN SİZ OLACAKSINIZ.KUTUNUN JELATİNİNDE EN UFAK DEFORME BİLE YOK
    BAZI ARKADAŞLAR GİBİ DENEME AMAÇLI KUTU AÇILDI VS MUHABBETİ YOK;GERÇEK SIFIR
    Küçük bi hediyem olacak alan arkadaşıma;
    2gb lık kingston micro sd ve 2 adet micro sd adaptörü

arkadaşlar şartlarım çok net ve kesin.
    herkez görsün ve okusun diye büyük yazıyorum bundan sonrasını;
    210 TL Yİ VEREN CİHAZI VE HEDİYESİNİ ALIR.
    KESİNLİKLE 1 LİRA PAZARLIK OLMAZ.PAZARLIK SÜNNETTİR DİYEN ARKADAŞLAR ÇIKIYOR YİNEDE PAZARLIK SÜNNETTİR AMA FARZ DEĞİLDİR.EN UYGUN FİYATTAN VERİYORUM.TAKAS ÜZERİNE PARA ALABİLCEĞİM 0 YADA 0 AYARINDA SAATLE OLABİLİR.3G 4 VEYA 8GB İPOD LA OLABİLİR.ONUNDA TERTEMİZ OLMASI ŞARTTIR.PAZARLIK OLMIYCAĞI GİBİ İZMİR KARŞIYAKA HARİCİNDE ELDENDE TESLİM YOKTUR.NİYETİ OLAN GELİR KARŞIYAKAYA ALIR ÜRÜNÜ.İZMİRDE BİR ÇOK ARKADAŞTAN ORAYA GETİR ALAYIM BURAYA GETİR ALAYIM DİYE PM ALDIM SANKİ MUHTACIM BUNUN SATILMASINA
    HAYIR KIZDIĞIM KONAK A GETİRİRSEN ALIRIM GETİRMEZSEN ALMAM DİYO ÜYENİN BİRİ
    KONAKA GİDİP GIRTLAKLIYASIM GELDİ ARKADAŞI

ARKADAŞLAR ARAMA MOTORLARINDA BU CİHAZIN SIFIRI EN UCUZ 250 TL.EN GÜVENİLMEZ ELİNDE STOĞU OLMIYAN SİTELERDEN BİLE EN UYGUN 250 TL YE ALABİLCEĞİNİZ CİHAZI BEN HEDİYESİYLE 210 A VERİYORUM.LÜTFEN KOŞULLAR UYMUYOSA PM ATMAYIN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 9 Mart 2010; 2:40:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanı 2 saat önce görseydimparayı fotoğraf makinesine bağlamazdım.Hayırlı satışlar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

İlanı 2 saat önce görseydimparayı fotoğraf makinesine bağlamazdım.Hayırlı satışlar dostum.

eyvallah kardeşim.bu ilan forumda beni en sinir sahibi eden ilan oldu.önüne gelen alıyorum diyo.hesap numaramızı veriyorum.adamlar toz oluyo.sonra alıcıları reddetmek zorunda kalıyorum havale gelcek diye.kaç kişi reddettim inan sayısını unuttum.bu tip 2 üye yüzünden 4 saatte satabilceğim teli 4 günde satamadım

• telefonu zafer aldı beyler

• Şükür sevindim :) Ben bile sinir oldum yahu :) Her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.