Şimdi Ara

jeff hardy ile mat hardy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet o zamanda dövüş hemen biter ama bellim kurallar ışığında vuruncada tabiki dövüş uzuyor ve seyirci toplama işine giriyor
  • Yine güreşten anlamayaların ve karşıtlarının bastığı taa 4 ay önceki feud ile ilgili bir konu,Hardy ayrıldı gitti bunlar hala tartışmasını sürüyor,Hardy uyuşturucu vs. karıştı ve WWE'nin bu nedenle RVD'ye falan yaptıklarını biliyoruz,Hardy'den nefret ederim zaten yeteneği var ama tribünlere oynaması deli ediyor..

Yine mi TNA ya TNA yaşlılar ve WCW ve WWE'nin eskileyile dolu bir yer oldu orada TNA'dan çıkma AJ Styles var iyi güreşçi olan diğerleri artık emekli olması gereken adamlar.Foley,Steiner,Booker,Lashley,Nash,Rhino,Jarrett,Kurt Angle hep WWE yada WCW eskisi..Hogan'da anlaşma yapmış yakında 80 yaşındakileride getirtirler..WWE eskiden sertti şimdi evet eğlence moduna döndü ama senaryo olarak hala rekabet edemez..

Ve sevmeyen izlemez zaten kimse zorlamıyor çıkıp kötülemenin mantığı yok,ayrıca şu gif koyup durmayın orada Christian dışındakininde suçu var başarısız olmuş olabilir her şey illa kusursuz mu olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 16 Ekim 2009; 16:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Yine güreşten anlamayaların ve karşıtlarının bastığı taa 4 ay önceki feud ile ilgili bir konu,Hardy ayrıldı gitti bunlar hala tartışmasını sürüyor,Hardy uyuşturucu vs. karıştı ve WWE'nin bu nedenle RVD'ye falan yaptıklarını biliyoruz,Hardy'den nefret ederim zaten yeteneği var ama tribünlere oynaması deli ediyor..

Yine mi TNA ya TNA yaşlılar ve WCW ve WWE'nin eskileyile dolu bir yer oldu orada TNA'dan çıkma AJ Styles var iyi güreşçi olan diğerleri artık emekli olması gereken adamlar.Foley,Steiner,Booker,Lashley,Nash,Rhino,Jarrett,Kurt Angle hep WWE yada WCW eskisi..Hogan'da anlaşma yapmış yakında 80 yaşındakileride getirtirler..WWE eskiden sertti şimdi evet eğlence moduna döndü ama senaryo olarak hala rekabet edemez..

Ve sevmeyen izlemez zaten kimse zorlamıyor çıkıp kötülemenin mantığı yok,ayrıca şu gif koyup durmayın orada Christian dışındakininde suçu var başarısız olmuş olabilir her şey illa kusursuz mu olacak..

ona bakarsan wwe den tna e geçenlerde efsane federasyon wcw bazıları ise eski wwf in kadrosundaydı

5 gün kaldı bekleyin

• tamamen senaryo arkadasım yani daha en basından belirliyorlar kimn yenecegini veya yenilecegini ona gore oynlarını oynuyorlar bunları kendileride acıkladı zaten bu tur seyleri izleyenlerin yas ortalaması genellikle cevremden baktıgıma gore 10-14 yas grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

Yine güreşten anlamayaların ve karşıtlarının bastığı taa 4 ay önceki feud ile ilgili bir konu,Hardy ayrıldı gitti bunlar hala tartışmasını sürüyor,Hardy uyuşturucu vs. karıştı ve WWE'nin bu nedenle RVD'ye falan yaptıklarını biliyoruz,Hardy'den nefret ederim zaten yeteneği var ama tribünlere oynaması deli ediyor..

ona bakarsan wwe den tna e geçenlerde efsane federasyon wcw bazıları ise eski wwf in kadrosundaydı

5 gün kaldı bekleyin

Kardeşim WWF WWE değil mi zaten yahu WCW'yi satın alınca hepsi WWE'ye geçmedi mi güreşçilerin neyse ben kime laf anlatıyorum neye beş gün kald merak ttim PPV soruyorsan 10 gün var daha ve güzel PPV olacak gibi Cena yenilsin yeter..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

5 gün kaldı bekleyin

Kardeşim WWF WWE değil mi zaten yahu WCW'yi satın alınca hepsi WWE'ye geçmedi mi güreşçilerin neyse ben kime laf anlatıyorum neye beş gün kald merak ttim PPV soruyorsan 10 gün var daha ve güzel PPV olacak gibi Cena yenilsin yeter..

hadi tamam o wwf ye bişey demiyorum aynı federasyondu, o tna e bok atanlara diyorum wwe deki çoğu güreşçide wcw dandı, yani bu o federasyonun güreşçisiydi, şu bu federasyonun güreşçisiydi demek çok saçma bişey, he genelde bu gibi topiklerde gördüğüm üyeler fox tv nin dandirik yayını izleyenlerdir o mesajımda 5 gün kaldı dedim yayına

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.