Kronometre Alttan Saniye Tarih Göstergesi 24 Saat Göstergesi Tırtıklı Altın Rengi Bezel Çizilmez Safir Cam 5 atm Basınca Kadar Su Geçirmez Özel Kilit Sistemli Çelik Kordonu İle Kontrolünüz Dışında Kolundan Çıkması İmkansızdır. Paslanmaz Çelikten Parlak Gövde ve Kordon Kordon Kiliti üzerinde “JEEP” Baskısı Bulunmaktadır. ________________________________________________________________ Orjinal Kutusunda, Jelatinleri Üzerinde, Boş Garanti Belgesi ile Birlikte LÜTFEN Araştırın, Daha Uygun Fiyata Bu Özelliklerde Bir Saat Bulmak İm-kan-sız … Fotoğraflar gönderilecek ürünün KENDİSİNE AİTTİR. Detaylıca Bakıldığında Görüleceği Üzere Ürünün Jelatinleri Üzerindedir. Samsun içinde elden teslim edilebilir. Fiyat pazarlıksız 110 TL dir. Kargo masrafı alıcıya aittir. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilir. Gereksiz mesajlar atılmayıp , karşılıklı kalpler kırılmazsa sevinirim. Teşekkürler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün indirim ___ HALO 5 __ TOMB RAIDER __ SIFIR 3ds __ DOCK Station __ POKEMON KARTLARI New 3ds XL _ NTSC __ SIFIR YURTDIŞINDAN UCUZA _ NTSC oyunlar ____ 3DS ___ Wii U ___ SIFIR
saate toptan alış fiyatından daha düşük bi fiyat istedim. açık söylüyorum, 1 tl bile indirim yapılmayacaktır. ilanda da dedim... Gereksiz mesajlar atılmayıp , karşılıklı kalpler kırılmazsa sevinirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün indirim ___ HALO 5 __ TOMB RAIDER __ SIFIR 3ds __ DOCK Station __ POKEMON KARTLARI New 3ds XL _ NTSC __ SIFIR YURTDIŞINDAN UCUZA _ NTSC oyunlar ____ 3DS ___ Wii U ___ SIFIR
saat tarafımdan alınmıştır. Arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Elime geçti ve tam anlamıyla mükemmel.Hayırlı çalışmalar diliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: bulocan1969 saat tarafımdan alınmıştır. Arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Elime geçti ve tam anlamıyla mükemmel.Hayırlı çalışmalar diliyorum. Güle kullanın, hayrını görün. Mezar teslim fiyatlara isteyenler de kaçırdıklarına üzülebilir :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün indirim ___ HALO 5 __ TOMB RAIDER __ SIFIR 3ds __ DOCK Station __ POKEMON KARTLARI New 3ds XL _ NTSC __ SIFIR YURTDIŞINDAN UCUZA _ NTSC oyunlar ____ 3DS ___ Wii U ___ SIFIR