Şimdi Ara

Jed's Half-Life Model Viewer-Kolay Edit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük bir anlatım yaptım. Bu program ile skinler üstünde editlemeler yapabilirsiniz. Her şey resimlerin üzerinde var.(alıntı değildir)

Download :http://www.fpsbanana.com/tools/download/44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 14 Nisan 2009; 14:38:44 >

• Güzel çalışma olmuş. Çok teşekkürler. Uğraşmak istiyordum bende bunlarla.
  • Emeğine sağlık hocam . Çok ga güzel anlatmışsın resimler de bayağı etkili olmuş . Up
  • helal sana kardes bende ariyordum boyle bi program.
  • Bir şey değil. Sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz. Çalışmalarınızı da koyabilirsiniz.
  • Saolasın emeğine sağlık güzel paylaşım.
  • abi adam rahat durmuyoki iki günde bir yeni progrmla geliyo emeğe sağlık ellerine(klavye+x7) ine sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben işin cınganlığını yaptıydım ben milksher dı sanırım programın adı açtım komple mdl di sanırı modellerin dosya uzantısı neyse açtım çıkardım texturesini t ler komple kırmızı ct ler mavi yaptım ben sadece 1 modeli yapıp hepsine aynı sını kopyaladım oyüzden bazı serverlarda sorun çıkarıyo hepsini urasıp tek tek yaparsanız kimsenin anlamayacağı ve engeleyemeyeceği bir hile ye sahip oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolsngl -- 27 Temmuz 2009; 19:52:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolsngl

ben işin cınganlığını yaptıydım ben milksher dı sanırım programın adı açtım komple mdl di sanırı modellerin dosya uzantısı neyse açtım çıkardım texturesini t ler komple kırmızı ct ler mavi yaptım ben sadece 1 modeli yapıp hepsine aynı sını kopyaladım oyüzden bazı serverlarda sorun çıkarıyo hepsini urasıp tek tek yaparsanız kimsenin anlamayacağı ve engeleyemeyeceği bir hile ye sahip oluyorsunuz

Ona hiç gerek yok. O işi bu programla ile de yaparsın. Hileyle de alakası yok

• Aslında birkaç kişi bana yardım etse DH pack yaparız. Bütün silahlardan ct-t modellerine kadar her şeyi editleriz.İlgilenenler PM.
  • Emeğine sağlık,paylaşım için sağol
  • bilader Paintlede yapabilirsiniz yazmısın Ben yapamadım Neresini degistircem paintle yaparken ?
  • Güzel...
  • hamti nin eski konularından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.