Şimdi Ara

JDownloader Nasıl Kurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jdownloader programını pardusa nasıl kurarım.

buradaki iki yöntemi denedim, olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 5 Ocak 2013; 18:02:34 >

• java yüklümü?
  • Yüklü olup olmadığını bilmiyorum. Nasıl anlayabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Yüklü olup olmadığını bilmiyorum. Nasıl anlayabilirm.

Aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırın, kurulu ise java versiyonu ile ilgili bilgi verecektir.

java -version
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

quote:

Yüklü olup olmadığını bilmiyorum. Nasıl anlayabilirm.

Aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırın, kurulu ise java versiyonu ile ilgili bilgi verecektir.

java -version

enes@pardus2011 ~ $ java -version
    java version "1.6.0_26"
    Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_26-b03)
    Java HotSpot(TM) Server VM (build 20.1-b02, mixed mode)

yüklüymüş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 6 Ocak 2013; 12:52:36 >
  • Buradan Linux için MutiOS zip sürümünü indiriniz.
    Dosyayı çıkartınız ve JDownloader klasörünü home dizini altına kopyalayınız veya taşıyınız.
    Klasörü kopyaladıktan sonra aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırıp Jdownloder'ı çalıştırmayı deneyiniz.

java -jar ~/JDownloader/JDownloader.jar

Çalışırsa masaüstünde bir kısayol oluşturup komut kısmına yukarıdaki kodu yazarak istediğiniz zaman kolayca ulşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 6 Ocak 2013; 13:04:20 >
  • quote:

Buradan Linux için MutiOS zip sürümünü indiriniz.
    Dosyayı çıkartınız ve JDownloader klasörünü home dizini altına kopyalayınız veya taşıyınız.
    Klasörü kopyaladıktan sonra aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırıp Jdownloder'ı çalıştırmayı deneyiniz.

Çalışırsa masaüstünde bir kısayol oluşturup komut kısmına yukarıdaki kodu yazarak istediğiniz zaman kolayca ulşabilirsiniz..

Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site Nasıl Kurulur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Buradan Linux için MutiOS zip sürümünü indiriniz.

Program açıldı çok teşekkürler.
    Ama masaüstüne kısayol açılmıyor.

Masaüstünde kısayol oluşturmak için birçok menüye girdim. Yanlış birşeyler de yaptım ki artık bembeyaz bir masaüstüm var. Hatta panel ekle, progrmcık ekle, etkinlikler gibi seçeneklerin olduğu sağ tık menüsü gitti.

• quote:

Masaüstünde kısayol oluşturmak için birçok menüye girdim. Yanlış birşeyler de yaptım ki artık bembeyaz bir masaüstüm var. Hatta panel ekle, progrmcık ekle, etkinlikler gibi seçeneklerin olduğu sağ tık menüsü gitti.

KDE masaüstü kullanıyorsanız aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırmak suretiyle ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz (Sonrasında oturumu kapatıp açmanız gerekir).

rm -rf ~/.kde

Masaüstüne kısayol oluşturmak için buradaki anlatım işinize yarayabilir. Komut kısmına aşağıdaki kodu yazacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 8 Ocak 2013; 22:12:05 >

• quote:

quote:

KDE masaüstü kullanıyorsanız aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırmak suretiyle ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz (Sonrasında oturumu kapatıp açmanız gerekir).

rm -rf ~/.kde

Masaüstüne kısayol oluşturmak için buradaki anlatım işinize yarayabilir. Komut kısmına aşağıdaki kodu yazacaksınız.

EVET,
    sonunda oldu. Teşekkürler.

• Ayrıca bir ekleme KDE için "araç menüsü"nden quick launch aracını yükleyin daha sonra"başlatıcı ekleyin" diyin nereye kurulduysa yolunu gösterin tamamdı.Ben genelde WİnE programları için kullanıyorum bu eklentiyi çok verimlidir kendisi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.