Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 tane malezyadan haber yok :( paypal dispute için 6 ay süre var 1 ay daha bekler açarız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jdde tech ubuydan gelen 2 ürün bozuk çıktı, konuştum siparişi onaylayıp dispute aç ödeyelim bedeli geri dediler yaptım fakat ödemedi mesajlarımada cevap vermiyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Arkadaşlar jdde tech ubuydan gelen 2 ürün bozuk çıktı, konuştum siparişi onaylayıp dispute aç ödeyelim bedeli geri dediler yaptım fakat ödemedi mesajlarımada cevap vermiyor ne yapmalıyım?

al işte...

paypal ile ödediysen paypal'dan dispute aç, o mesajlarıda delil olarak kayıt et.

kredi kartıyla ödediysen geçmiş olsun, adamın insafına kalmışsın.
  • Ya bu jd com kadar spastik site varmidir ya. Dispute aciyon ne sure var ne bi uyari var ne haraket var oylee bekliyo bos bos. Aofeng midir nedir 2 bluetoth kulakligi yollamadi bide gizli usb kamera hic hareket yok sahte takip nolari. Saticilar oto mesaj yazip duruyor.saticilarda ciddiyet sifir. Bizim bit pazarinda calinti bisiklet satan abiler elit kalir bunlarin yaninda. sirf para (10 dolarlik kupon) heriflere yatmasin diye dispute actim ondada hic bi hareket sure mure yok.onaylama suresi yok. Zaman islemiyo heriflere sanki varya Zaman makinesinde alisveris yapiyoz geri sayim falan yok sitede hic...( gelen malı onaylama suresi,dispute saticinin cevap suresi pehhhh) Lanet bi site. Aliexpresin butun yazilimini calmissin ,dispute kisminida calsaydin ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 16 Ocak 2016; 4:31:30 >
  • bu siteden alışveriş yaptım yapmaz olaydım takip numarası yanlış adamlara yanlış diyorum tekrar aynı kodu yolluyolar ümidi kestim üründen 40 gün sonra geldi takip kodu yanlış olanlar ürününüz yolda olabilir
  • U8 saatin içini açtım titreşim motoru yok içinde. Ama yeri hazır ve yazmışlar + - yı. Ali den sipariş geçtim gelsin takip denicem. İnşallah çalışır da toplam 1.4 dolara tam akıllı saat sahibi olurum. Titreşim olmadan pek kullanışlı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

U8 saatin içini açtım titreşim motoru yok içinde. Ama yeri hazır ve yazmışlar + - yı. Ali den sipariş geçtim gelsin takip denicem. İnşallah çalışır da toplam 1.4 dolara tam akıllı saat sahibi olurum. Titreşim olmadan pek kullanışlı olmuyor.

Hocam titreşimi aldığınız linki atabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yu5uf37 kullanıcısına yanıt
    Coin Flat Vibrating Micro Motor D C 3V 8mm For Pager and Cell Phone Mobile
    http://s.aliexpress.com/bYRJn67r
    (from AliExpress Android)
    Buyrun hocam. Bu motor kullanılıyor genelde bi video da bunu gordum. Ama kalitesini bilemem de hiç yoktan iyidir.

• quote:

Buyrun hocam. Bu motor kullanılıyor genelde bi video da bunu gordum. Ama kalitesini bilemem de hiç yoktan iyidir.

Eyvallah hocam. Bende sipariş geçeyim o zaman. Çalışmazsa bile pek bi kaybımız yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Titresimi takilmasi kolay mi hocam

• kaptan ua kullanıcısına yanıt
    Daha önce lehim yaptıysanız gayet kolay.ama deneyim yoksa ya lehim tutmaz yada çok ısıtıp PCB üstündeki malzemeleri yapabilirsiniz düşük ihtimal olsada. Yeri hazır ve çok küçük değildi kayet kolay lehim yapılır 1 dk bile sürmez. kırmızı kablo + yazan yerin altına mavi yada siyah(bu motorda maviymis ama normalde siyah oluyor) olan kablo da eksi olacak. İçini açmak ta çok zor değil. Motor gelince bilgilendiririm.

• quote:

Daha önce lehim yaptıysanız gayet kolay.ama deneyim yoksa ya lehim tutmaz yada çok ısıtıp PCB üstündeki malzemeleri yapabilirsiniz düşük ihtimal olsada. Yeri hazır ve çok küçük değildi kayet kolay lehim yapılır 1 dk bile sürmez. kırmızı kablo + yazan yerin altına mavi yada siyah(bu motorda maviymis ama normalde siyah oluyor) olan kablo da eksi olacak. İçini açmak ta çok zor değil. Motor gelince bilgilendiririm.

Lehim yaptım hocam ne de olsa elektr muhendisliği okuyoruz bende alıyım sagolun bilgilendirme için
  • arkadaşlar şu meşhur mause kurulumu nasıl ?
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Üç tuşa birden basman lazım tanıtırken bluetooth üzerinden.
  • Arkadaslar bozuk cikan bir urun icin dispute acmistim.dispute kabul edildi yani refund success yaziyor.para iadesi yapildi ama kuponum iade edilmedi.sizce kuponumu geri alabilirmiyim?jdye mail attim.benim gibi veya baska bi nedenden oturu kupon iadesi alan oldumu?sizce baska ne yapmaliyim?yardimlarinizi bekliyorum.
    1tane urun aldik ac gozluluk olmasin diye.o da ihtiyacim vardi powerbankim yoktu aldim bozuk cikti.ogrenci sansi da bu kadar olur.bari kuponu iade etselerde yenisini alsam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 19 Ocak 2016; 15:40:17 >
  • o değilde bu ptt tam acemi. ürün hala aktif değil yurt dışında gözüküyor ama geçen hafta kapıya kadar getirdi. koda baktımı hala teslim etti yazısı yok 1 haftadan beri. ben nasıl takip edecem bunlar kafasına göre iş yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dixon Jr.

Arkadaslar bozuk cikan bir urun icin dispute acmistim.dispute kabul edildi yani refund success yaziyor.para iadesi yapildi ama kuponum iade edilmedi.sizce kuponumu geri alabilirmiyim?jdye mail attim.benim gibi veya baska bi nedenden oturu kupon iadesi alan oldumu?sizce baska ne yapmaliyim?yardimlarinizi bekliyorum.
    1tane urun aldik ac gozluluk olmasin diye.o da ihtiyacim vardi powerbankim yoktu aldim bozuk cikti.ogrenci sansi da bu kadar olur.bari kuponu iade etselerde yenisini alsam :(

Aynı durumdayım, sahte powerbank gönderdi satıcı, mesajlarıma cevap vermiyor, jd.com a mail attım çekimi geri yükleyin diye, 1 kez cevap verdiler, o da "satıcı size mesaj atacak" oldu

Henüz ürünü onaylamadım, napsam bilmiyorum, ben de mi ürünü onaylayıp dispute açsam

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bende bu konuda bilgisizim arkadaslardan yardim bekliyelim.

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Çöpe at gitsin. Bir işe yaradığı yok. Bağlantı kopuyor sürekli açıp kapatmak lazım.
  • Hocam kuponu işi zor ödeme yapmadan iptal ettigim siparislerdeki kuponlari bile geri yüklemediler

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.