Şimdi Ara

JBL Reference 220 Mini Review

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gitti Gidiyordan Sipariş Ettim Ürünü Tabi Orjinal Ama Numune Mal Olduğu İçin Plastik Poşetin İçinde Tek Kulaklık Olarak Geldi

Aldığım Fiyat İse:36,90 YTL

Piyasa Fiyatı:http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=3715&IID=80182#

Valla Arkadaşlar Kulaklıktan Çok Memnun Kaldım Süper Bass Vuruyor Ses Kaliteside Süper Denediğim Cihaz İse Nokia N95

Ucuza Aldığımı Düşünüyorum

Link:http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5842628 Hiç Kalmamış Adamın Elinde

Jbl reference 220
    YÜKSEK SES SEVİYESİ VE DIŞ SES İZOLASYONU SAYESİNDE SADECE MÜZİĞİNİZİ DUYMANIZI SAĞLAR

Jbl Reference 220

Dünyaca Ünlü JBL Kalitesiyle

Yüksek kaliteli, stereo, ''kulak kanalı'' tipteki JBl Reference kulaklıklar güçlü bas sesleri ile hareket halinde size gerekli enerjiyi sağlayacak!
    ÖZELLİKLER

- rahat kulakiçi tasarımı
    - Yüksek kaliteli minyatür sürücüler
    - 2 adet gri kulakiçi adaptörü
    - Esnek kumaş kaplı kablolar
    - Kulakiçi kulaklıkta JBL kalitesi ile gerçek ve tam-tafy (spectrum) ses!
    3.5mm jak çıkışlı tüm MP3 çalar, CD çalar, müzik seti, DAT cihazları ve diğer ses sistemlerine bağlanabilir.

Dış gürültüyü minimuma indiren tasarım

Ear coupling: intraaural

Jak: 3.5 mm stereo

Transducer prensibi: dynamic, open

Frekans Aralığı (headphones): 18.....21000 Hz

THD, toplam harmonic distortion: 0,1 %

Ürün Ek Bilgisi

Maksimum Giriş Sinyali: 5mW

Hassasiyet: 94dB/mW @ 1kHz

3.5mm jak çıkışlı

Frekans Hassasiyeti: 20Hz - 20kHz

Empedans: 16 Ohms

Çap; 1.35cm

Kablo Uzunluğu: 111cm

Resimler:

• hmm eyw gargi saol bende alayım yaw bulabilirsem eer
  • Walla Reisim Ben Aldığımda Bitane Daha Vardı Onuda Almışlar
  • Güle güle kullan kardeşimN95 ile birlikte ses kalitesi nasıl.N95 in ses kalitesini bu kulaklık ile anlayabiliyormusun?Kıyaslayabileceğin bi alet varmı n95 in ses kalitesini?Ben bu ses kalitesi olayını hep merak ediyorum yav.

Amma çok ses kalitesi demişim yav

Edit:Dostum sen bi topic de benim n95 i alıp alamadığımı sormuştun.Dostum maalesef halen alamadım.İnan benide çok üzüyo ama elden ne gelir?Bankadan bi kredi kartı gelecek onu bekliyoruz.Telefonla aradık hatun gönderdik diyo 4-5 güne elinize geçer diyo aradan 1,5 hafta geçti hala tık yok.Bekle bekle nereye kadar walla yav.Herşey işte o kredi kartına bakıyo gelir gelmez gidip alıcam bilgisayarı.(N95i, telefon demeye dilim varmıyoda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 24 Ağustos 2007; 21:10:50 >

• Abi Alırsın Bu Bankalar Hep Böyle Abi Ses Kalitesi Süper Bence Alınca Görüceksin
  • Bu kulaklık GG de benim de dikkatimi çekmişti uzun süredir bu kulaklıktan baya bi sattı o satıcı ama yaptığım araştırmalar sonucunda bu fiyata satılan kulaklığın orijinal olacağına ihtimal vermediğim için almadım. Ebay da dahi $45-$55 arası fiyatla satılıyor. Zaten aynı satıcı 20 liraya EP-630, 33 liraya CX-300 satıyor ve hepsinin ambalajı hatta etiket baskı şekli aynı. Ayrıca halen bu kulaklıktan da satmaya devam ediyor hem byz hem syh renk, siyahı 33,90 beyazı 31,90 fiyatla. Ama sen aldığın sesten çok memnun olduğuna göre zaten orj ya da değil pek önemi yok demektir. Aslında kalitesini anlamak için telefon değil de cowon ya da iriver mp3 player ile denemek daha doğru olur, öyle bir deneme yapma şansın yok mu_? Kulaklık en çok tasarım olarak dikkatimi çekmişti zaten, güzel gerçekten, güle güle kullan kardeş umarım uzun ömürlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 25 Ağustos 2007; 10:44:33 >
  • Teşşekürler Bu Tür MP3 İhtiyaçlarımı Telefonla Gideriyorum MP3-MP4 Playerım Yok Dediğim Gibi Numune Ürün Olduğu İçin Sırf Kulaklık Geldi Yani Orjinal Bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ep 630 almak üzereyim ama bu kulaklık şu an 30 ytl bu kulaklığın orjinal olma ihtimali çok düşük gibime geldi bu işte bir korsanlık var sanki. sizce bu kulaklığı mı alsam ep 630 yerine. bana kalırsa ben ep 630alma taraftarıyım enazından orjinal olduğunu bilecem ama bunda sahte ise icabında ep 630 dan alacağım verimi alamayabilirim. size bir danışayım dedim
  • Bunu satan satıcı aynı zamanda ep 630 da satıyor üstelik 19,50 liraya istersen onu al, bakarsın orijinal çıkar

• quote:

Orjinalden alıntı: metabax

Bunu satan satıcı aynı zamanda ep 630 da satıyor üstelik 19,50 liraya istersen onu al, bakarsın orijinal çıkar
  • Merhaba...

Bu kulaklığı görünce kararsızlığım hepten arttı :(
    Sennheiser IE4 ve bu kulaklığı deneyen arkadaşlar var mı acaba? Hangisi daha iyi; özellikle basslarda?
  • jbl kullanmadım ama ie4 bass konusunda iyi diyebilirim ancak bu kulaklıkta basslar biraz müziğin önüne geçiyor bu yüzden ben pek tutmadım bu kulaklığı.. Şayet aşırı bass seviyorsan ie4 den memnun kalırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CigTaNeSi

Merhaba...

Bu kulaklığı görünce kararsızlığım hepten arttı :(
    Sennheiser IE4 ve bu kulaklığı deneyen arkadaşlar var mı acaba? Hangisi daha iyi; özellikle basslarda?

Bass deyince IE4 tabi..
  • Çakma bu kulaklık...
  • Selam Arkadaşlar
    Şu anda gittigidiyordaki JBL Reference 220 marka kulaklık 18 ytl civarında bir fiyatla satılıyor.
    Fakat kulaklıktan arkadaşımla beraber iki tane aldım ve tamamen SAHTE
    Lütfen aldanmayınız ve paranızıçöpe atmayınız
    Sizinde mağdur olmamanız için bunu yazma gereği duydum keşke sinirimden içini söktüğümde bi resmini çekseydim.Ama lütfen paranızı çöpe atmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimpestu -- 30 Nisan 2008; 10:01:33 >
  • 18 ytl'ye tabiki sahte. 33 ytl'ye alan arkadaşın aldığı da sahtedir bence. 18 ytl'yi çöpe attım diyorsan ses kalitesinden, malzeme kalitesinden de hiç memnun değilsin sanırım? Ben almayı düşünüyordum sahte olduğunu bile bile ancak çok kötüyse almayayım. Kalite hakkında bilgi verir misin? Sahte mahte de 18 ytl'ye bile değmeyecek bir kalitesi mi var, o kadar mı kötü? Yoksa sahte olması şaşırtmadı beni.
  • Dostum sakın alma istersen telefon veriyim ara arkadaşımı inanki yazık günah ya nasıl böyle orjinal falan diyebiliyorlar ben anlamıyorum orjinali 150 160 ytl inanın kötü değil iğrenç bir ses kalitesi var ama karar sizin...
  • Kimse kaliteli uretim yada orjinal urunu degerinin cok altında vermez, satmaz. Bu tip satıcılar fırsatcıdır. Ambalaja yada satıcının suslu sozlerine kanmayın. Maden bu is zevk meselesi, kaliteli urun ve uzun yıllar aynı performansta calısmasını istiyorsunuz o zaman gidip yetkili satıcıdan orjinal alacaksınız ve huzur icinde yıllarca kullanacaksınız. Maddi acıdan da taksitle aldıgınız zaman olay cozulur. Elektronik dunyasında hile yapmak ve kandırmak cok daha kolaydır. Bu tip urunler alıp sonra acaba orjinalmi yada performansı super gibi yazılar cok yersiz bence. Paranıza yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Kimse kaliteli uretim yada orjinal urunu degerinin cok altında vermez, satmaz. Bu tip satıcılar fırsatcıdır. Ambalaja yada satıcının suslu sozlerine kanmayın. Maden bu is zevk meselesi, kaliteli urun ve uzun yıllar aynı performansta calısmasını istiyorsunuz o zaman gidip yetkili satıcıdan orjinal alacaksınız ve huzur icinde yıllarca kullanacaksınız. Maddi acıdan da taksitle aldıgınız zaman olay cozulur. Elektronik dunyasında hile yapmak ve kandırmak cok daha kolaydır. Bu tip urunler alıp sonra acaba orjinalmi yada performansı super gibi yazılar cok yersiz bence. Paranıza yazık.

Evet Aynen Katılıyorum Biraz uyanık olalım sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsınız...

• Bende JBL 220 ile Sennheiser ie4 arasında kaldım yok mu ikisini de deneyen? 2 aydır araştırıyom bişey elde edemedim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.