Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 JBL Quantum 200 1 günlük Satın Al 28 Ocak 2021 00:16 1 1 JBL Quantum 200 1 günlük Merhaba,Ürünü bugün MediaMarkt'tan 599 TL ye aldım. Bu benim ilk kulaküstü kulaklık denemem oldu (15 yıl önce internet cafelerde CS oynarkenki o ince kulaklıkları saymazsam) Memnun kalmadım. Bu yüzden satmak ya da normal 5.1 7.1 ses sistemleriyle takas etmek istiyorum. Kocaeli Gebze ve civarında elden satış/takas diğer yerlere kargo ile gönderebilirim. Ufak bir miktar pazarlık olabilir. İyi akşamlar iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Anker Nebula Portatif Android Projeksiyon SIFIR Hp Victus Ryzen5 7640 Rtx 4060 [SATILDI] Sıfır MSI Katana Rtx 4070 i7 12650H Takaslık Sıfır Rx6900xt (Rx6700+ ile)