Bildirim
JBL AMFİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Soruna cevap almak için illa 2-3 başlık açmana gerek yok. -
yanlışlıkla oldu :D yalnız hala da cevap yok :D -
merhaba, basın bobinleri ve max bütçeniz hakkında bilgi veirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. -
aslında şuanki bütçem 700tlyi geçemiyor :s elimde dediğim gibi JBL w12 4000watts subwoofer var, buna kabin 150tl civarı oluyor sanırım. Sıkıntım şu, ben bu 4000watts(1000watt RMS) lık subwoofera nasıl bi amdi bağlayacağım??? amfiye averebileceğim para max.400tl. yine Jbl in A601 GTi amfisi var onu önerdiler ama bilmiyorum ve de ikinci elini bulamıyorum.. :( -
quote:
Orijinalden alıntı: microrap
aslında şuanki bütçem 700tlyi geçemiyor :s elimde dediğim gibi JBL w12 4000watts subwoofer var, buna kabin 150tl civarı oluyor sanırım. Sıkıntım şu, ben bu 4000watts(1000watt RMS) lık subwoofera nasıl bi amdi bağlayacağım??? amfiye averebileceğim para max.400tl. yine Jbl in A601 GTi amfisi var onu önerdiler ama bilmiyorum ve de ikinci elini bulamıyorum.. :(
bütçeniz güzel bir amfi almak için musait, 601gtı 2 ohmda 600 rms vermektedir. size macoustic 2000.1D öneririm 2 ohmda 1200w rms veriyor. -
bu aleti nasıl temin edebilirim ve de yaklaşık fiyatları nedir ? ayrıca bilgiler için çok teşekkür ediyorum Audiocu bey :) -
bir de Macoustic M 2000.1 D diye bir model çıkıyor googleda sizin söylediğinizden farkı var mı yoksa aynısı mı? -
Hocam bir de bu amfiden 2 farklı var :S bi tanesinin dışı GRİ renk diğeri Siyah dış görünüşte bir farklılık mıdır yoksa farklı cihazlar mı? -
Hocam diyelim ki bu M-Acoustic M 2000.1 D amfiyi aldım, elimde bir de dediğim gibi JBLin w12 gti 4000watts subwoofer var. Bu ikisi uyumlu olacak mı? ben direk bu ikisini mi kullanmam gerek? Kapasitör , extra akü vs.. ne yapmam gerekir?? bu subwoofer a uydurmam gerek her şeyi :D -
s.a arkadaslar acıl yardım . su an aracımda bir sistemimim var söyle acıklayım
///ALPİNE 4x50 Cd calar
PİONEER TS-A6982S
JBL 1000 SUB
JBL GT6-69
bunun yanına JBL GTO-1004E amfi dusunuyorum sizce bu sıstemı kaldırımı?
birde JBL GTO-1004E amfinin fiyatı nedir ? -
hocam bilgim olsa seve seve cevaplardım :) ben de buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: halog
Soruna cevap almak için illa 2-3 başlık açmana gerek yok.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X