Şimdi Ara

JB Yaparken Dikkat Edilecek Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hep nası yuklenicegi anlatılmıs yapılan hatalar nası giderilir ben cok aradım siz aramayın anlatıyorum turkcell ve vodafone cihazları 3.1.2 surum için anlatıcaklarım.. Blackrain yukluyoruz baslangıcta ordan cydia sonra rock sonra blackrain e uninstal deyip cıkıyoruz cydia dan sourceler ekleyip appsync 3.1 yukluyoruz esas burdan sonra herkesin merakı baslıyor ilk once heyecan yapmayın sakin olun yanlıs bişey yukleyebilirsiniz.

1- tekrar kapatıp acın rock ın simgesi cıkıcak bekleyin acılır
    2- baktınız wifi yok yazıyor sakın restore cekmeyin heyecana gerek yok tekrar kapatıp acın duzelmesi lazım
    3- installous programı bunu yuklerseniz cydia calısmıyor yine panige gerek yok rock programından silebilirsiniz
    4- bilgisayardan yukleyip iphone atmanız daha mantıklı en azından viruslu olup olmadıgını az cok yorumlardan anlayabiliyorsunuz sadece itunesden free bir program yukleyip daha sonra yuklediginiz app uygulamasını applicationsa surukleyip sync yapın

yukledim gayet mutluyum inanın yukledikten sonra iphonedan zevk almaya basladım siddetle tavsiye ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setukubin -- 8 Kasım 2009; 20:51:16 >

• Tskler bilgiler için. Ancak bendeki cihaz 3.1.3 aynı şeyi yapsam sorun olur mü. Birde nette gordgum spirit diye bisey var. Ne farkı var oda JB ama yazarımı farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.