Şimdi Ara

Jazz 3 güzel resim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz calıştık.Fakat içimize sindi.Beğeninize sunuyoruz.Umarız sizde beğenirsiniz.Slm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 21 Mayıs 2007; 20:47:28 >

• güzel modifiye ben beğendim yanlız marşpiyelde lazım
  • tşk.marşbiyeller siyah renkte olduğu için foto da görünmüyor.slm
  • güzel olmuş bence, kazzasız belasız kullan.....
  • Sağol Turanbelli hepimize.Zaten Aksaraydaki üzücü kaza hepiimizi derinden etkiledi.Allahtan rahmet, kalanlara sabır.Çok üzüldük
  • çokşekil
  • dehşet olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değerli barisi ve fiesta 1903 tşk ederiz.slm...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 15 Nisan 2007; 11:11:32 >
  • buarada birşey soracağım
    jantların dizaynı nasıl ? ortalarında ufak ufak delikler mi var yoksa ışık falan mı çıkıyor, bilmediğim için kusura bakma ok?
  • Değerli barisin,rica ederiz.İlginiz için tşk.
    Jantlar 17inc.nikelaj.5 cubuklu ve cubuk üstleri 3delikli.ışık yok abartı olmasın diye.

Amaçladığımız ağırbaşlı ve dinamik bir görüntü yakalamaktı.Onun için Jazz ın karakterini mümkün olduğunca bozmadan bir makyaj yapmaktı.üzerinde çalıştığımız tarz tabii ki mügen oldu.tüm aerodinamik parçaları kendi atölyemizde yeniden tasarlayıp Jazz a uyarladık.
    Çok daha abartılı da yapılıyor bu tür makyajlar fakat araç model ve modifikasyonun hedeflendiği tarz bizce çok önemli.
    saygılar
  • on ve arka detaylar cok iyi yakalanmis.
    ilk bakista tek fazlalik plakalik gibi duruyor.
    iyi gunlerde kullanin.
  • Değerli cLone arkadaşım,
    size çok teşekkür ederim.Bizim de tek kusur bulduğumuz ve hoş durmadığına inandığımız ayrıntı taktığımız plakalıktı.Estetik anlayışınıza ve detaylı inceleme sonucu bize yol gösterdiğiniz ve çok değerli bulduğumuz değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz.Plakalığı bu hafta aracın son ayarlarını yaparken çıkaracağız.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 15 Nisan 2007; 23:11:02 >
  • Acaba piyasada jazz için hava filtresi kiti bulunuyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Benim araçla karşılaştırma yapacağım belki olur
  • Değerli Mania volkan,aracınız için performans hava kiti mi düşünelim.Yada normal hava filtresimi.
    Ayrıca aracımızın modelini verirseniz ona göre araştırırız.Slm
  • çok şekil olmuş

ben daha trafikte rastlamadım
  • Değerli Suzitusi,
    Antalya'da mı ikamet ediyorsunuz.Araç Antalya'mızda.Slm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 18 Nisan 2007; 23:25:09 >
  • evet Antalya'dayım daha trafikte hiç rastlamadım saygılar
  • Değerli arkadaşım araç Antalya Jewellry Center'de duruyor öğle saatleri.Kullanıcısı Adnan bey..slm.
  • size küçük bir sorum olacak. 2002 civite orjinal sis lambasında kullanılan ampul H3 müdür, yoksa başka bir tip midir. teşekkür ederim.

bu arada yeriniz yeni sanayidemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 18 Nisan 2007; 23:53:16 >
  • değerli suzitusi 2001 üstü civic sislere H11 takılmaktadır.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.