Şimdi Ara

Jayce'in Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Jayce almayı düşünüyorum Jayce ile ilgili konulara baktım ama hepsi eskiydi Bu yüzden yeni konu açma gereği duydum Şu an Jayce'in durumu nasıl?

• Midde iyi durumda voyboy filan oynuyor hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenmedik hasarlar çıkarıyor kerata
  • oynarken keyif alıyorum şahsen.
  • Peki soloda ne durumda ?
  • norf geldiginden beri oynanma orani azaldi ama olsun ise yara bir hero

• Kesinlikle çöp değil burst vuran ad herosu gibi birşey kombolari felan aglatiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çöpten öte değil 16 sn CD mi olur ya fenada mana yiyor q sunu dodgelamak zor degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannımca sadece midde işe yarıyor, Bazen e q combosuyla uçuk critler atabiliyor. Lux'a canı %60 iken tek attığımı hatırlıyorum
  • Yorumlar olumlu yönde alacağım
  • Manasi cabuk bitiyor. Onun disinda hasari cok guzel ama TR'de oynuyorsan ve mid Jayce alirsan once iyi bir kufur yersin, maci kaybedersen de suc sende olmasa bile 4x report yersin

• Jayce takıma bağlı bir champ . Mid'de atıyorum nida ziggs , adc olarak Ez gibi poke kabiliyeti yüksek champlar varsa direk top'a kitlerim . Aksi takdir de takım senin azıcık pokelamanı beklemeden Yallah diyip dalıyor
  • pgilx kullanıcısına yanıt
    Çok mid jayce oynarım bi kere laf yemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş olumsuz yorumları diyenler noob olduğundan heroyu oynayamayanlardır. Ben sadece solo da oynuyorum ve emin ol solonun kralı
    ama benim ellerimde takımım iyiyse kesinlikle kazanırım . sende al alış sen de kazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zack25024

Arkadaşlar Jayce almayı düşünüyorum Jayce ile ilgili konulara baktım ama hepsi eskiydi Bu yüzden yeni konu açma gereği duydum Şu an Jayce'in durumu nasıl?

Oynaması zor bir hero aslında. 2 lvl olana dek saldırma imkanın çok az . Çok fazla mana istiyor. Ne varki saldırı gücü çıkmasan bile e+q ile itemsiz verilebilen en yüksek hasarı veriyor bence. ( tabiki dariusun ultisinden sonra :D ) Ultisi 6 lvl olmadan açık. Hem uzakçı hem yakın modu var. Kısaca rakibe göre oynuuyacağın stili seçebilirsin. Ayrıca balta halindeyken adam saldırıp uzağa fırlatıp ultiyle uzakçı olup e+q ile çok iyi combolar vb. yapabilirsin. Kısaca bence çok iyi bir hero. Ve çoğu kişi beceremediği için oynamıyor bence.

• soloda tank lazım jayce late de düşüyor
  • Tf nin öncesinde ve tf sırasında çok iş yapan bir karakter , mana açıgini kapatsan , cd ve zırh eksik kalır , cd kapatsan saldırı gücü
    Yinede çok zevk alırsın adamı kule altına iterken

• Mid için daha uygun gayette güzel iş yapıyor.
  • Mükemmel en sevdiklerinden jaxı ezebilen nadir herolardandir lanede kalır ani hasarı iyi skilshot biliyorsan almani oneriri.

• Yardım eden herkese teşekkürler Verdiğiniz taktikler deniyeceğim Bu arada bu Jayce için video izlemeyi düşünüyorum da kimi izlemeliyim ?
    Edit=Jayce'e ne dizmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 27 Mayıs 2014; 22:19:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.