Şimdi Ara

Jayce Build Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı Jayce'e ne alırsan al, ilk olarak Q skillini level 5 yaparsan gözümde 0 kr değerin yoktur. Ciddiyim. İlk E level 5 yap önünde bir adam duramaz, ayakkabı al itemsiz git istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Hacı Jayce'e ne alırsan al, ilk olarak Q skillini level 5 yaparsan gözümde 0 kr değerin yoktur. Ciddiyim. İlk E level 5 yap önünde bir adam duramaz, ayakkabı al itemsiz git istersen.

E skilli gate açıp geçince kısa süre ms veren değilmi?
    ve birde Q yu gate yardımıyla atınca %40 fazla damage vermesini sağlayan skill

fakat 1lvl dada 5 lvl dada aynı +%40(q) yu alıyorsunuz. Bencede Q yu fullemek mantıklı, gözden kaçırdığm ya da bilmediğim bir özelliği varsa merak ettim yeni aldım sayılır jayce'ı açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Hacı Jayce'e ne alırsan al, ilk olarak Q skillini level 5 yaparsan gözümde 0 kr değerin yoktur. Ciddiyim. İlk E level 5 yap önünde bir adam duramaz, ayakkabı al itemsiz git istersen.

fakat 1lvl dada 5 lvl dada aynı +%40(q) yu alıyorsunuz. Bencede Q yu fullemek mantıklı, gözden kaçırdığm ya da bilmediğim bir özelliği varsa merak ettim yeni aldım sayılır jayce'ı açıklarsanız sevinirim

Adam hammer mode u hiçe saydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Jayce E skill hammer modunda iken son seviyede maximun can seviyesinden %20 götürüyor. Ve Magic vuruyor. Yani karşındaki adam Armor alacak yani counterlayamaz. Her 2 skill değerine bakma, ilk Q geliştiren jayce gelirse karşıma çok çabuk eziyorum ve Q pushluyor, duvara atıyorsun miniona vuruyor yani her halükarda gank yiyeceksin veya outfarm kalacaksın

• millet iyi sallamış frozen mallet ne alaka? sanki kaçtane oto attak sallıyorsunuz?
    jaycela girdiğim 10 oyundan 9 unu kazanırım(eğer team trol-feeder-leaver) değilse
    benim buildim:
    -ilk olarak 3 pot 1 bot al veya 2 hp pot 1 mana da yapabilirsin çok skill kullanıyorum diyosan.
    -sonra 1 veya 2 tane doran al karsıdaki herif seni cok zorluyorsa 2 tane al agresif oyna veyaa karsıdaki ap bir karakterse direk hexdrinker al aşırı işe yarıyor
    -ücüncü olarak trinity kasıcaksın ben phage le başlıyorum hem azcık daha tanky oluyorsun hem de slow efekti var + ufak bi atak veriyor/
    -sonra sheen veya zeal kafana göre mana sıkıntısı varsa sheen.Ben genlde sheen alıyorum pasifi dolayısıynan.
    -sonra teamde tanklama sıkıntısı varsa teamfightlarda cabuk ölüyorsan g.a alabilirsin hiç gereği yok dersen bloodthirst
    -hala tanky ye gerek yok diyorsan last whisper
    -ve son olarak warmog veya hala kasmadıysan g.a

botu da karsıdakilere göre dizersin artık ama jayce ile ben hızlı oynamayı sevdiğim için swift boot alıyorum uça uça geziyorum kimse beni yakalıyamıyor .
    Jungle yaparken de mobility alırm.

skill olarak da ben headshot çıyım uzaktan hallederim diyosan q fülle.
    yok ben direk adama kaymak istiyorum diyosan e yi fülle hammer form q yla zıpla önüne gec e yle kendi tarafına tokatla adamı ve tekme tokat girmeye başla.

• Haklısınız , %8 den başlıyor 20 ye çıkıyor ve 1 lvl da +40-70-100-130-160 ve AD kadar da ekliyor. Güzel gerçekten fakat knockback ve range moddaki +%40 skill seviyesinde gelişmediği için ben yukarıda yazdığım gibi düşünüyordum.
    Yeterince mantıklı Q ya öncelik tanımaktan vazgeçiyorum, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

millet iyi sallamış frozen mallet ne alaka? sanki kaçtane oto attak sallıyorsunuz?
    jaycela girdiğim 10 oyundan 9 unu kazanırım(eğer team trol-feeder-leaver) değilse
    benim buildim:
    -ilk olarak 3 pot 1 bot al veya 2 hp pot 1 mana da yapabilirsin çok skill kullanıyorum diyosan.
    -sonra 1 veya 2 tane doran al karsıdaki herif seni cok zorluyorsa 2 tane al agresif oyna veyaa karsıdaki ap bir karakterse direk hexdrinker al aşırı işe yarıyor
    -ücüncü olarak trinity kasıcaksın ben phage le başlıyorum hem azcık daha tanky oluyorsun hem de slow efekti var + ufak bi atak veriyor/
    -sonra sheen veya zeal kafana göre mana sıkıntısı varsa sheen.Ben genlde sheen alıyorum pasifi dolayısıynan.
    -sonra teamde tanklama sıkıntısı varsa teamfightlarda cabuk ölüyorsan g.a alabilirsin hiç gereği yok dersen bloodthirst

botu da karsıdakilere göre dizersin artık ama jayce ile ben hızlı oynamayı sevdiğim için swift boot alıyorum uça uça geziyorum kimse beni yakalıyamıyor .

yok ben direk adama kaymak istiyorum diyosan e yi fülle hammer form q yla zıpla önüne gec e yle kendi tarafına tokatla adamı ve tekme tokat girmeye başla.

Benzer şekilde başlıyorum bende fakat 1-2 oyunda trinity den önce araya wriggles lantern sokmuştum. Karar veremedim mantıklımı değilmi diye daha doğrusu ilerde Bloodthirster ile değiştirrim mantığıyla başladım ealry-mid vakitlerinde bitirmesi zorlamıyor itemi.
    Birde hex drinker yani sonrasında MoM için trinity den sonramı tamamlıyorsunuz?

bot>1/2 dorans blade>hexdrinker>phage>sheen>zeal ve trinity>GA veya BT>Last whisperer>Warmog veya GA

aşağı yukarı birçok build benziyor buna en mantıklısı fakat sıralamada bende farklılık gösterebiliyor çok fazla jayce le oyun tecrübemde olmadığı için tam karar veremedim.

• Solo top buildim şöyle trinity, takıma göre ayakkabı, frozen mallet, zekes herald.Diğerini kafana göre diyorsan adamları ezmek istiyorum phantom yok tanklayacağım ben warmog
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

millet iyi sallamış frozen mallet ne alaka? sanki kaçtane oto attak sallıyorsunuz?
    benim buildim:

Benzer şekilde başlıyorum bende fakat 1-2 oyunda trinity den önce araya wriggles lantern sokmuştum. Karar veremedim mantıklımı değilmi diye daha doğrusu ilerde Bloodthirster ile değiştirrim mantığıyla başladım ealry-mid vakitlerinde bitirmesi zorlamıyor itemi.
    Birde hex drinker yani sonrasında MoM için trinity den sonramı tamamlıyorsunuz?

bot>1/2 dorans blade>hexdrinker>phage>sheen>zeal ve trinity>GA veya BT>Last whisperer>Warmog veya GA

aşağı yukarı birçok build benziyor buna en mantıklısı fakat sıralamada bende farklılık gösterebiliyor çok fazla jayce le oyun tecrübemde olmadığı için tam karar veremedim.

lanterni jungle harici almıyorum çünkü ufaktan bir pusha katkı sağlıyor.
    hex drinker almışsan ve herif hala zorluyorsa seni(mesela nidaale) mom a cevirirsin, hiç zaman filan da kaybetmessin gayet iş gören bir item baya bir atak da veriyor.

ilk trinity sonra bloodthirts kasmanı öneririm.
    bide bloodthirs kasmadan önce vs lerde kendine çok güvenme teamfight olursa o hayvan gibi speedinle gir araya ordan ezreali,korkiyi,gravesi veya midde herkim varsa ad-ap kerinin kafaya gir çat pat küt pert sonra
    e at önüne kaç ve keyfine bak.O cehennemden vılçığın çıkmadan kaçabilmen lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 26 Eylül 2012; 19:18:54 >

• Trinity Force - Bloodthirster - Wits End - Guardian Angel - Infinity Edge

Genelde böyle yapıyorum ekstrem bi durum olmazsa.
  • wriggles trinity atma warmog ben bu sekilde yapıyorum
  • jayce aldım geçen beğenmedim.

geri verdim belkide yapamadım :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

NİYE TRİNİTY ALIYORSUNUZ SU KARAKTERE COK MERAK EDİYORUM. DÜZ VURUŞTAN ETKİLENEN SKİLLİ VAR DA BİZ Mİ BİLMİYORUZ YOKSA HECARİM GİBİ SKİLL SPAMLADIGI İÇİN FALAN MI

3 tane üstüste vuran w'su içinse hiç almayın..... öyle ise gidin draven'a vayne'e falan da alın.

Arkadaş şizofren.

hahah :D çok güldüm buna benzer bir resim vardı yine donanımhaberde adamın biri sormuş kimse cevap vermemiş 3 ay sonra kendi sorduğunu kardeş ben bunu buldum diye cevaplamıştı... bulursam eklerim ,buda onun bir benzeri gülmekten koptum :D

Jayce Build Nedir ?

Bu Orjinali

Jayce Build Nedir ?

Bu da sahtesi

• evet buydu :D teşekkür ederim .
    placebo senin dediğin gibi , yani benim ilk denediğim gibi tekrar deneyim, cevaplar için teşekkür ederim. Olursa farklı taktikler build önerileri dinlerim fakat bundanda farklı olacağını pek düşünmüyorum
  • quote:

evet buydu :D teşekkür ederim .
    placebo senin dediğin gibi , yani benim ilk denediğim gibi tekrar deneyim, cevaplar için teşekkür ederim. Olursa farklı taktikler build önerileri dinlerim fakat bundanda farklı olacağını pek düşünmüyorum

az önce bi jayce la giriym dedim karsıma irelia geldi üstteki arkadaşın dediği gibi önce E yi fulleyim dedim (normalde ilk q yu fullerim) pek iyi olmadı sanırım cok fazla mana sorunu yaşadım. sonuç gene yendik ama yani
    Çünkü son patch te baya bi arttırdılar mana costunu E skilinin.1 q+e de mana yarıya iniyor oyuzden hiç mantıklı gelmedi bana ben gene Q yla devam ama sen gene de kendin de bir dene ona göre karar ver.

bide irelia melee oldugundan uzaktan sallamak daha mantıklı adamın dibine zıplayıp r sallamaktan. diye düşünuyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Ben de tam çözemedim. İnternetten yabancı forumlara baktığımda şöyle diyorlar;

Ayakkabı ve 3 health pot ile başla
    Doran's Blade al
    Shen tamamla
    Zeal tamamla
    Trinity tamamla
    Frozen tamamla
    Warmag tamamla

Warmog yerine maw's çıksan çok daha yararlı olur bence.
  • Dün arkadaşlarla oyun attık , wqe birer verdikten sonra e>q>w y göre ilk yi fulledim. Mana sıkıntısı jayce da early ve mid de harras yapılırsa oluyor evet fakat bot'ta iken solo olmama aynı lane de karşınında 2 kişi olmasına rağmen idare ediliyor. Şöyleki W nun pasifi mana kazandırdığı için her ne kadar range moddaki gibi last hit almak zor olsada karşının baskısına rağmen idare ediliyor. Kuleye vururkende mana artıyor.
    E ye öncelik tanındığında mana bir şekilde idare ediliyor tabi karşının baskısıda ve harras ı yemeleride önemli.

çok uzun süre oynayan arkadaşlar ile atmıştık oyunu biraz sağlamcı oynadım death sayım az olsun diye fakat karşısıda iyiydi. 9/7/16 bitirdim bizim diğer takım arkadaşlarıda aşağı yukarı aynı skorlardaydı. Zor kazandık ama farkettimki, her geçen gün biraz daha rahat oynamaya başlıyorum.

birde şunu farkettim özellikle kule indirirken kullanıyorum hep, range moddaki W attackspeed artırıyor ve hemen R geçişi yaparsanız melee moddada vuruşlarda AS oluyor, geçiş yapınca artan damage ve AS ile tam bir kule canavarı. Etkili oluyor.

rune lerin bir kısmını AD aldım , armor pen vardı eskiden fakat early de ve midde yeterince el alışkanlığı ve güzel combolarla canavar olunabiliyor.
    Sormak istdiğim son bir soru, hammer daki W etrafında elektrik alanı yaratıyor ve 4sn içinde kalan kişi 380damage(+ap) kadar yiyor. Bu minik aoe aslında full gelişince etkili , itemlerden 1 tansi bonus olarak AP kazandıran özelliği olsa ve W yi fonksiyonel kullansak acaba fena olurmu?

sonradan gelen ekleme: youtube da birkaç video izledim , PD almış adam var ve zekesherald gördüm birinde. Biraz daha offtank a yakın ve as itemi oluncada jayce a uyar gibi geldi ama hiç o şekil oynamadım. ağırlıklı hammer mod ile bu yapılandırmayı deneyen varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 27 Eylül 2012; 12:39:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric the Raven

Jayce'e yapılan item kombinasyonlarının genel adıdır.

hahahaha ne kadar komiksin ne kadar komik..

biplenmeme rekoru
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.