Şimdi Ara

Jax için yapabilicek en iyi build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nasıl olmalı bu build benim yaptığım;hextech,trinity,gunblade.

• warmog
    randuin
    frozen hearth
    maw of malmortius
    mercurybot
    trinity
  • Mercury, trinity, hextech, warmog, wit's end, guardian angel. Hiç sonunu göremeden oyunu kazandığımız, hayalimdeki jax buildim
  • Main herosu jax olan birisi olarak söylüyorum kardeşim
    guinsoo rageblade le baslamalısın ama bı tane vampiric bulundur sonra hextech tamamla ve rylai cristal scepter cek sonra bı trinity ve warmog yap ama guinsoo yla baslamayan jax bana gore oyuu bılmıyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşındaki varlıklara göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonnie Wright

Karşındaki varlıklara göre değişir.

Eski İmzanı özledim ne zaman görsem içim bir hoş olurdu...
  • ad ağırlıklı oynuyan bir tek benim heralde. bot hog trinity hextec bt guardian gidiyorum.denemeni tavsiye ederim
  • Eşyalar düşmanlara göre kasılır. Bu yüzden en iyi build diye birşey olamaz.

Eşyaların düşmanlara göre kasıldığını anladığında zaten en iyi build diye birşey aramazsın çünkü ne kasacağını bilirsin.

• trinity ga gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Eşyalar düşmanlara göre kasılır. Bu yüzden en iyi build diye birşey olamaz.

Eşyaların düşmanlara göre kasıldığını anladığında zaten en iyi build diye birşey aramazsın çünkü ne kasacağını bilirsin.

Herkesin mesajını okudum,hocam zaten bunu biliyorum fakat şöyle yapıyorum ana item olarak bazı itemleri diziyorum karşısı ad ağırlıklıysa armor kasıyorum gibi.
  • mercury bot sonra hextech yaparken soldaki kılıc(bilgewater la baslıyor adı ) sonra sheen phage alıp trinity tamamlıyorum sonra guinsoo genelde guinsodan sonrasını göremedim :D görürsem duruma göre GA alıyorum önce sonrasında yine karsı takıma göre banshee warmong hextech alıcağım itemlerden. guinsoo mutlaka alınmalı pasif + guinso çok iyi iş yapıyor . Bazen bt alığımda oluyor herşey karşı takımın durumuna göre yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 30 Ekim 2012; 18:51:06 >
  • 2 IE oyun gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Beyler nasıl olmalı bu build benim yaptığım;hextech,trinity,gunblade.

gunblade yerine guardian angel, bot olarakta merc bot alınca jax ın işi tamam diye düşünüyorum.

Tabi wits end alıp 18 levelda 2.5k as nin zevkide basic atack sound effectiyle bi ayrı harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyabgu -- 30 Ekim 2012; 18:51:11 >
  • trinity,gunblade gerisi tanky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital remains -- 30 Ekim 2012; 18:56:57 >
  • Bot of speed ,TrintyForce, gunblade, Warmog,Bloodthirster,RabadonsCap.
    Ben böyle oynuyorum neden def yok diyenlerde vardır elbet zaten ultın sana atack damagen ve magıc powerin kadar magıc resıst ve armor veriyor zaten stun skıllın var 5v1 girip 2-3 kişi alıp çıkabilirsin zaten 1v1 de jaxdan iyisi yok adamın passivi yüzde 60 atack speed veriyor zaten ultının pasiv magıc vurusu zaten dehşet mükemmel bir hero fakat çok oynadıgın zaman sıkılabılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

ad ağırlıklı oynuyan bir tek benim heralde. bot hog trinity hextec bt guardian gidiyorum.denemeni tavsiye ederim

Bende AD Ağırlıklı gidiyorum.
  • Ad jax OP

• trinity force
    hextech gunblade
    raylaıs crystal
    atmas ımpaler

türkçelerini bilsem yazardım bende bi siteden alıntı yaptım ben böyle gidiyom süper :D
  • tr serverinde karşıdaki jax adc buildi kastı,OP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.