Merhabalar. Bir oyun fan sitesi olarak biz üyelerimizden bazıları ile bir tür imza yaratıcı script üzerinde çalışıyoruz. Ancak aramızda bu işte usta denebilecek kişi maalesef yok. Script'imizi kendimiz yazmadan önce çalışma prensibini çözmek için bir başka macar sitesinden bu generatorun dosyalarını aldık. Ancak bu kısımda ufak bir sorun yaşıyoruz. Dosyaları aynen doğru dizine atınca kendi host'umuzda en alttaki resmi çağıramıyor. Yani resim çıkmıyor. ben size kendi host'uma attığım siggen'in linkini ve macar'ların orj. versiyonun linkini veriyorum. Eğer bizim hostumuzda resmin gelmemesine sebebp olan şeyi biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim, Teşekkürler.
Resmin olup olmadığını kontrol ettinmi ? Başka bir resim dene sonra hostun gd desteği varmı yokmu vs ilk kontrol etmen gereken şeyler.
orda üstteki seçenekler değiştirilmeden sayfayı ilk açınca çıkması gereken resim varmı yokmu bilmiyorum. İsmini bulamadım kodlar arasında ama onun dışında bir sürü resim var klasörde :( GD desteği varmı bilmiyorum ama bunun dışında local dahil birkaç hostta daha denedik hepsinde aynı sorun.
İlk sayfada hangi resmi çağırıyor bunu bulsam belki sorun ordadır
Karıştırmak lazım bu arada yaptığım logolar tırt olmuş artık kullanmıyorsun sanırım.
Tüm hepsi bilgisayarımda duruyor. Emeğe saygım var silmem ama şuan sitemi pek aktif kullanmadığım için onları kaldırdım. Beni uğraştırmayacak bir blog kurdum. Yakında kapatırım zaten siteyide.