Şimdi Ara

JavaScript'ten Anlayanlar... Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemde yapmak istediğim bir şey var ama beceremiyorum. CSS, HTML ve özellikle de JavaScript'ten iyi anlayan birileri bana yardım edebilir mi?... Yardım edebilecek olanlar zikzakweblog(at)yahoo.com 'a bir e-posta göndersin...

• siten güselmiş...
  • yapmak istediğin şeyi yazarsan ya da problemi yazarsan soruna daha cabuk cevap bulabilirsin. iyi çalışmalar....
  • Site (blog) tek bir sayfadan oluşuyor.
    Sayfadaki menülere tıklayınca içerik dört ayrı bölüm olarak tek tek görüntüleniyor. Yani menüdeki linklere tıklayınca bir DIV gösteriliyor diğerleri gizleniyor. Bunu yapabiliyorum...
    Sayfanın blog bölümündeki yazıların altındaki yorum linklerine tıklayınca, önceden yazılan yorumların yazının hemen altında açılmasını, ikinci tıklamada da kapanmasını istiyorum. (Ayrı bir sayfada değil.) Bunu da yapabiliyorum...
    Ama nedense bu ikisini birleştiremiyorum. Menülere tıklayınca görünür olan blog DIV'nin içinde bu açılıp kapanan yorumları kullanamıyorum... Yani gizlenebilen ve gösterilebilen bir DIV içine başka bir gizlenebilen ve gösterilebilen DIV (veya span) koyunca çalışmıyor...
    Aslında yorum linklerinde onclick ve onmouseout gibi bazı kodlar kullanınca (yani biraz zorlayınca) çalışıyor diyebilirim ama istediğim gibi olmuyor...

Belki sorun basit bir şeydir ama elimden gelen bu kadar. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yardım edebilecek olanlar bir eposta gönderirse kodları ve sayfayı yollayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikzak -- 22 Şubat 2005, 14:59:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

siten güselmiş...

+1
  • Yardım edebilecek biri yok mu? Bir fikri olan ya da ne bileyim böyle bir şeyin yapılıp yapılamayacağını bilen de mi yok?
    Bu arada, hussoloji ve cgunday, siteyi beğendiğinize sevindim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.