Şimdi Ara

Java Sorunu Lütfen Yardım Edin ... [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayara format attıktan sonra bugün yeniden javayı kurdum sonrada minecraft indirdim java hatası verdi bulunamadı dedi , Chrome Java'yı Eklenti Yükle dedi Kurulduğu halde , Denetim Masasında Java Windows 7 Update ve Java 6 Update var Yardım Edin Yeniden Kurdum Bilgisayara res attım . Java kuruluyor ama sonradan bulunamıyor Program Files Kurdu Gittim Orda Bin dosyasını açtım javaya tıkladım cmd çıktı kapandı .

Özet: Bilgisayarım Javayı Bulamıyor Sorunsuz Kurulduğu Halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 9 Mayıs 2012; 18:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Arkadaşlar ben bilgisayara format attıktan sonra bugün yeniden javayı kurdum sonrada minecraft indirdim java hatası verdi bulunamadı dedi , Chrome Java'yı Eklenti Yükle dedi Kurulduğu halde , Denetim Masasında Java Windows 7 Update ve Java 6 Update var Yardım Edin Yeniden Kurdum Bilgisayara res attım . Java kuruluyor ama sonradan bulunamıyor Program Files Kurdu Gittim Orda Bin dosyasını açtım javaya tıkladım cmd çıktı kapandı .

Javayı kaldırın ;

Ccleaner programıyla temizlik yapın.

Son olara Javanın web sitesinden indirerek kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Arkadaşlar ben bilgisayara format attıktan sonra bugün yeniden javayı kurdum sonrada minecraft indirdim java hatası verdi bulunamadı dedi , Chrome Java'yı Eklenti Yükle dedi Kurulduğu halde , Denetim Masasında Java Windows 7 Update ve Java 6 Update var Yardım Edin Yeniden Kurdum Bilgisayara res attım . Java kuruluyor ama sonradan bulunamıyor Program Files Kurdu Gittim Orda Bin dosyasını açtım javaya tıkladım cmd çıktı kapandı .

Javayı kaldırın ;

Ccleaner programıyla temizlik yapın.

Son olara Javanın web sitesinden indirerek kurun

Kaldırırken Hata Verdi Error 1723.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 8 Mayıs 2012; 21:26:01 >

• Sonucu tekrar yazarsınız..
  • quote:

Sonucu tekrar yazarsınız..

Hata verdi Kaldırırken Error 1723 There İs a problem Windows İnstaller package. A DLL required For this install complete could not be run... Diye gidiyor 2 Tane Kuruluymuş Update 6 ve 7 7 silindi Ama 6 bu hatayı veriyor
  • quote:

quote:

Sonucu tekrar yazarsınız..

Hata verdi Kaldırırken Error 1723 There İs a problem Windows İnstaller package. A DLL required For this install complete could not be run... Diye gidiyor 2 Tane Kuruluymuş Update 6 ve 7 7 silindi Ama 6 bu hatayı veriyor

Program kalkmıyor kayıt defterinden kaldırmanız gerekecek..

Advanced SystemCare 5 programını kurun. Uninstaller çalıştırın javayı seçerek kayıt defterindeki kalıntıları ile birlikte kaldırın.
  • Oldu Oldu Teşekkürler Oldu Çok saolun Allah ne isteiğiniz varsa yapsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.