Şimdi Ara

#Java Platformunu Kullanan Cihazlar İçin Navigasyon Programı & Harita Hazırlama & Kullanma Rehberi # (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
3
Favori
104.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş ben de harita hiç gözükmüyor sadece sarı ekran, açık alana çıkınca harita açılcak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Kardeş ben de harita hiç gözükmüyor sadece sarı ekran, açık alana çıkınca harita açılcak mı?

evet bendede gözükmedi uyduya bağlansın program harita kendisi gelicek
  • Tamam çok saol deniyecem bnde
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

quote:

Kardeş ben de harita hiç gözükmüyor sadece sarı ekran, açık alana çıkınca harita açılcak mı?

evet bendede gözükmedi uyduya bağlansın program harita kendisi gelicek

Kardeş hala mavi ışık yanıyor bende. Bir şey soracağım. Gps ayarlarında ne yazıyor senin? Hani enlem boylam var ya? Acaba ondan mı bağlanmıyor benimkisi. Telefonu camın önüne koydum ama
  • gps ayarlarında uydu durumunda uydu buluyomu tel
  • quote:

gps ayarlarında uydu durumunda uydu buluyomu tel

Hayır 0 diyor ne yapmalıyım?
  • teli kapat aç
  • quote:

teli kapat aç

Açtım kapadım yine 0 diyor. Gps ayarlarına girip Verileri indir mi desem düzelir mi ?
  • quote:

quote:

teli kapat aç

Açtım kapadım yine 0 diyor. Gps ayarlarına girip Verileri indir mi desem düzelir mi ?

alakası yok cihaz uydu bulamıo sıfır demesi açık bi noktada olman gerek
  • quote:

quote:

quote:

teli kapat aç

alakası yok cihaz uydu bulamıo sıfır demesi açık bi noktada olman gerek

Tamam anladım, çok teşekkür ederim yardımların için. En kısa zamanda açık bir alanda deneyeceğim, inşallah olur. Kaç günümü harcadım şu navigasyon için

• Açık alana çıktım bugün uyduyu da buldum, şükür çalıştı navigasyon :D
    Ama garmin haritasında türkçe karakterlerden dolayı bir sorun var başka ve daha yeni bir harita araştıracağım eğer bulabilirsem o haritayı da paylaşırım
  • arkdaslar kf700 de deneyen var mı? bu arada bende lg ye mesaj attım..Lg kullanana arkadaslar destek vermeye devam etsinler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Arkadaşlar isteklere göre arzu edilen bazı şehirlerin haritalarını yapabilirim. Bu yönde istediğiniz bir şehir varsa oluşturup paylaşabilirim

Konu biraz eski ama bursa ve eskişehir haritalarından yapabilirsen çok sevinirim.Ben lg kc910 a kurdum herşeyi yaptım saat ve yanda yazan şeyin yazısı biraz değişik onu nasıl düzeltirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Bende İstanbul haritası arıyordum baktım kimse yapmıyor, yapılanlarda da hata var kendim yapayım dedim.
    Yalnız herita yaptığımda 2 tane 35mb lık harita oluştu, hangisinin doğru olduğunu bilmediğimden ikisini de paylaşıyorum.

@teknologi: Senin telefonun hangi marka, eğer bu haritalarla çalıştırırsan bana da haber ver, ben yapamadım birşeyi eksik yapıyorum. Bence sorun wetravel ı .jar uzantısıyla kurmam. .jad ile kursam açılır belki yaptığım haritalar ama yapamıyorum, Bilemiyorum nerde hata yaptığımı

http://rapid share.com/files/399278547/ae_stanbul_Haritasae_.rar.html

Çok teşekkürler, ikisi de çalıştı. Peki hangi garmin haritasından yaptınız? 2009.02'de çevirdim buradakiler gibi oldu, diğer bulduklarımın hepsinde de no cities hatası veriyordu çevirirken.

Bu arada Monte kullanıcılarının A-GPS kullanma imkanı yoksa hiç kullanmasınlar daha iyi. Ancak sinir bozuyor. Zaten arabanın içinde bile doğru dürüst çekmiyor bir de A-GPS olmazsa bağlan bağlanabilirsen uyduya.
    (A-GPS'ten internet ile bir veri indirdiğinizde 7 gün boyunca internetsiz baz istasyonlarını uyduya bağlanmaya aracılık yaptırabiliyorsunuz. Normalde 2-3 dakikada bağlanıyor ama A-GPS varsa 10 saniyede bağlanabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalihBA -- 20 Haziran 2010; 17:26:06 >

• ya kardeş haritayı yaptıktan sonra 2 tane klasör çıktı bunları nereye atıcam :D:D
  • Herhangi birinin içindeki "Map" klasörünün adını değiştir ve hafıza kartındaki wetravel/maps klasörüne at.
    Çalışırsa hangi haritadan yaptığınızı yazar mısınız?
  • antalya
  • Türkiye haritası değil miydi?
    Bu arada charmap olayını çözebilen arkadaş var mı? Kendisi anlamsız bir örnek vermiş içinde fakat Türkçe için nasıl bir dizilim yapacağımı bilmiyorum...
  • türkiye yani :D antalyayı seçtim
  • Linkini verir misiniz harita çalıştıysa? Veya harita tarihini?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.