Şimdi Ara

java msn ile ilgili (YARDIIIIIIIIIIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar s40 java msn ile uzun süre bağlı kalsam gprsden çok girermi yada mesajlaşmaları burdan yapsam daha ekonomik olumu saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemt -- 29 Ocak 2005, 0:14:37 >

• YOKMU BİLEN
  • 60 kb 1 kontor gidiyor buna göre düşünerek hesaplanabilir sanırım .
  • benim k 500 ile bağlanabilmem için ayarlardan APN'yi değiştirmem internet yapmam gerekiyor.. bu şekilde de wapı kullanamıyorum.. bunun bi çözümü yok mu her seferinde APN değiştirmek zorunda mıyım??
  • yaw bendeki java msn bi türlü login olmuoo ne yapmalı???
  • uff arkdaşlar şu java msn olayıın çözünde bisde s700i miz e terfi edelim sırf msn yk diye telden vageçicem haa
  • data hesapları -->> data ayarları -->> düzenle deyip apn'yi değiştirmek gerekiyor.. avea'da ayarlarda "wap" olarak gelen APN'yi "internet" yapınca bağlanabiliyor.. sanırım diğer operatörlerde de durum aynı şekilde.. umarım işinize yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet apn. internet yapmanız yeterli , daha sonra dediğim gibi 60 kb/1 kontor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Evet apn. internet yapmanız yeterli , daha sonra dediğim gibi 60 kb/1 kontor.

60kb/1 kontör anladık
  • benim abim de sx1 var o gemideyken onla msn den konuşabiliyoruz 60 kb ye 1 köntör gidiyo ama msn deki bi mesajın kaç kb olduğunu tam bilmiyorum
  • wapı internet yapınca olmaz.
    :::::::::::::::::alın işte benim ayarlar:::::::::::::

data iletişimi+data hesapları+yeni hesap açılır gprs data seçilir ve istenilen bir isim verilir.
    APN: internet
    kullanıcı adı: gprs
    şifre: gprs
    olarak belirlenir diğerlerine dokunulmaz
    daha sonra
    internet ayarları ve profillerine girilir ve oluşturduğumuz hesap seçilir ve çıkılır .
    akış seçeneklerine girilip oluşturulan hesap tekrar seçilir.
    java ayarlrına girilir ve ordada yeni hesap seçilir.
    ve işlem bitmiştir.
    benim ayarlarım böyle wap ve msn sorunsuz. ve tcellin en düşük tarifesi. genede pahalı ama napacaz artık:))
    herkese kolay gele...
  • sagol dostum
  • eyw
  • walla bana da bu konu+email ayarları için Negative® usta baya yardımcı olmuştu. bunu da belirteyim de....
    siz saolun...

ekleme yapıyorum sanırım bi yer eksik kalmış.
    int. ayarlarında da yeni hesap oluştur isim ver ve kullanılacak hesaba da daha önce oluşturduğun hesabı belirle.
    java da da int. hesabına eklediğin hesabı görüyor olman lazım...
    sanırım bu şekilde tamam olmuştur. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliadams -- 12 Şubat 2005, 1:39:24 >
  • arkadaslar java msn arıyorum e msn yı kurdum ama baglantı yapamadım baglantı ayarları ve msn yı duzgun olarak calısanı varsa lutfen bı pm atın nokıa 6230i icin sımdıden tesekkurler

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

arkadaslar java msn arıyorum e msn yı kurdum ama baglantı yapamadım baglantı ayarları ve msn yı duzgun olarak calısanı varsa lutfen bı pm atın nokıa 6230i icin sımdıden tesekkurler

SAYGILAR

aynen d500 icin
  • arkadasım lazımda bu konuyu goz ardı edıyorlar sanırım kımsenın baktıgı yok arkadaslar lutfen ya bu benım ıcın cok onemlı
  • wap.tjat.com
  • KONTORUN AZ GITMESI LAZIM TJAT CANAVAR GI BI KONTOR YIYOR DAKKA DA 1 KONTOR GIDIYOR MBUNA BI CARE LAZIMMMMM,

YOK MU BILEN

ARKADASLAR BAKIN LUTFEN BI CEVAP VERIN BEN ILK BASTA PARA VERMEYEDE RAZIYIM YETERKI AGILE GIBI AZ KONTOR GITSIN LUTFEN BULAN VARSA YOLLASIN GERCEKTEN SIRF KIZ ARKADASIMLA KONUSMAK ICIN HER GUN 250 KONTOR HARCIYORUMM LUTFEN YARDIMM

saygilar
  • merhabalar öncelikle bole bir paylaşım platformu yaratan arakadaslara tsk ederim ..Benim sorunum 6230i nokia cep telefonum var msn programını indirdim (emsnlite)forumdan. Fakat telefonun wap ve gprs ayarları yapılı olmasına ragmen hata veriyor.şifre ve mail adresimi girip okeyledikten sonra (login error connection-problem write..aynı zamanda telefonun hafızasına yukledim yardımcı olursanız çok sevinirim .şimdiden çok tsk ederim..kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.