Şimdi Ara

Java ile İlgili Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Javayı bireysel çalışıyorum . Soru bulmada sıkıntı çekiyorum sırf bunun için ayrı kaynak aldım fakat aldığım kaynağın bölüm sonlarında sadece ikişer soru oluyor. Forumda takip ediyorum kimi ödevleri için sorular soruyolar onları yapmaya çalışıyorum ama genelde java üzerinden soru gelmiyor.

Java için yazılı sorusu olur herhangi bir kaynak olur satın da alırım yeter ki bol bol soru olsun içinde. Kendin düşün bişeyler onun üzerinde yaz diyenler olucaktır . 1-2 derken soru düşünmek çok zamanımı alıyor .

İngilizce kaynak olur hatta kaynağın dili farketmez translate ile çevirir en azından sorunun ne istediğini anlarım onun üzerinde yoğunlaşırım.

Turkcell'in geleceği yazanlar android 101 sınavı java ile ilgiliydi onuda tek seferde çözdüm 18 doğrum çıkmıştı

Şuan Swing konusundayım kaynağımda (Kim Korkar Javadan(Türkçe kaynak diyenler olucak Alper hoca cidden iyi anlatmış olayın mantığını çok rahat kavrıyorum tek eksiği bölüm sonunda soruları yok oda eksiği sayılırsa)).

Baya uzattım bana lazım olan sadece sorular zorluğu önemli değil uğraşıyım yeter yapamasam da olur en azından soru üzerinde uğraşırken birkaç birşey öğrenirim belki.

• Algoritma gelistirme ve programlamaya giris diye bir kitap var. Temelden karmasik duzeye fazlasiyla ornek iceriyor. Hem de bi cogunun cozumleri de verilmis.

Yayinevini ve yazarini tam hatirlamiyorum eve gidince bakarim ama simdi hemen arastiracaksan beyaz bi kitap olduğunu soyleyebilirim taniman icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • co2ov C kullanıcısına yanıt
    hocam 3 gün şehir dışında olacağım o ara vaktiniz olursa yazarsanız sevinirim. Teşekkür ettim.
  • Teşekkür ettim eminim arayan baskalarida vardir @co2ov @feritferitxd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitaptaki soruları çöz ve coursera'dan bu eğitimi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematikle ilgili bir soru?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • querman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kitabı inceleyeceğim eğitim bir süre kalsın ama not ettim.

Bu kitap hakkında ne düşünüyorsunuz hocam :

http://www.dr.com.tr/kitap/algoritma-gelistirme-ve-programlamaya-giris/fahri-vatansever/egitim-basvuru/bilgisayar/urunno=0000000230744
  • okumadım o yüzden cevap veremeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.