slm arkadaşlar , hani symbyan özellikli ceplerde işlem kaydı oluyor ve gelen giden herşeyi ayrıntılı görebiliyorsun ,örneğin bir kişi seni ardarda 3 kez arıyor ve sen her arayışını ayrı ayrı zamanıyla görebiliyorsun,fakat w810 da ardarda 3 kez arasada sadece en son aradığı zamanı görüyorsun,bu özelliği destekleyen bir program var mı acaba ,bu özellik benim için çok kullanışlıydı lütfen yardım
quote:
Orijinalden alıntı: HighTechLowLife
arkadaşlar biraz yukarda satranc oyunu var ama benim tel nokia 6288 onda çalışırmı...?
Alıntıları Göster
VİDEO İLERİ GERİ SARMA PROGRAMI VAR MI?
quote:
Orijinalden alıntı: grgzmurat
VİDEO İLERİ GERİ SARMA PROGRAMI VAR MI?
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR İŞLEM KAYDINI AYRINTILI GÖSTEREN PROGRAM VARSA PAYLAŞABİLRİMİSİNİZ
quote:
Orijinalden alıntı: onask
ARKADAŞLAR İŞLEM KAYDINI AYRINTILI GÖSTEREN PROGRAM VARSA PAYLAŞABİLRİMİSİNİZ
Alıntıları Göster
cep telefonu için (java) bildiğiniz güzel video oynatıcı program varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ettunc
cep telefonu için (java) bildiğiniz güzel video oynatıcı program varmı ?
java Winamp ve Windows media player nasıl çalışıyor bilen var mı????? şarkı listelerini folder dan e:/MP3/ vs yazarak programa getirdim ama onları oynatamıorm.5 ve 3 tuşu play imiş ama basınca hiçbişey olmuyor.nasıl olacak bu iş??
quote:
Orijinalden alıntı: halee
java Winamp ve Windows media player nasıl çalışıyor bilen var mı????? şarkı listelerini folder dan e:/MP3/ vs yazarak programa getirdim ama onları oynatamıorm.5 ve 3 tuşu play imiş ama basınca hiçbişey olmuyor.nasıl olacak bu iş??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: halee
BİLEN YOK MU ???
quote:
Orijinalden alıntı: halee
quote:
Orjinalden alıntı: halee
BİLEN YOK MU ???
Alıntıları Göster
bendeki winampta demo olduğu için sadece 1 dk çalıyordu ama çaldığı kadarıylada güzel ses çıkarıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
kamera oyunları istiyorum var mı bilen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
böyle bir şey gerçekten varmı
quote:
Orijinalden alıntı: .:Kutikul@:.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
quote:
Arkadaşın Siemens SX1 telefonunda kamera oyunu vardı... Oyun açıldığında kemerada açılıyordu. Ekrana sinekler geliyordu.. Telefonu aşağıya, yukarıya, sağa ve sola hareket ettirerek yön değiştiriliyordu. Ve sadece bir tuş kullanarak ateş ediliyordu..
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
quote:
Arkadaşın Siemens SX1 telefonunda kamera oyunu vardı... Oyun açıldığında kemerada açılıyordu. Ekrana sinekler geliyordu.. Telefonu aşağıya, yukarıya, sağa ve sola hareket ettirerek yön değiştiriliyordu. Ve sadece bir tuş kullanarak ateş ediliyordu..