Şimdi Ara

#JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
17
Favori
61.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel, takip edelim
  • Bu java harbiden c# benziyormuş , İDE farkı olmasa javanın platform bagımsızlıgı yüzünden direk baslardım ama visual studio bırakılmaz be
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

Bu java harbiden c# benziyormuş , İDE farkı olmasa javanın platform bagımsızlıgı yüzünden direk baslardım ama visual studio bırakılmaz be

Gerçekten de visual studio'nun konforunu hiç bir IDE yaşatmıyor. Özellikle mobil programlamayla ilgilenenler iyi bilir bunu.
  • s.a yaptıgım metotları butonlara nasıl ekleyebılırım ? arraylıstden meyve dızısı olsturdm metodun bırısı ekleme yapıyor bırısı sılıyor bırısı yazdırıyor.bunların hepsını butona nasıl aktarırım?
  • safasafa38 S kullanıcısına yanıt
    button.addActionListener() metoduna, listener Interface ini implement eden bir obje vererek yapabilirsin. Ornegin butona sag tiklaninca farkli, sol tiklaninca farkli, uzerinden mouse ile gecince farkli process'leri tetikleyebilirsin.
  • eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safasafa38 -- 28 Ekim 2014; 2:46:01 >
  • AERO. kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeş ne zaman Java'da bir uygulama yapmam gerekse ilk bu konuya bir bakıp temel şeylere bakıyorum.
  • Yeni gördüm madem istifade ediyoruz bize de uplamak düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cigarette Smoking Man kullanıcısına yanıt
    her ne kadar c# da da bunlar yapılsa da wpf de hem kolay hem de daha performanslı olur java kullanmam ama belki javafx olabilir wpf ye alternatif
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.