Şimdi Ara

java dosya okuma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar javada dosya okuma yapmaya çalışıyorum satır satır okuma yapıyor.Ama ben sütun sütun okuma yaptırıp birbirleriyle karşılştırmak istiyorum.Bu karşılaştırma
    sunucunda istediğim sırada sıralanmasını istiyorum bilgilerin.Bunu nasıl yapacağım fikri olan var mı?

• Sütun sütun data ifade etmem için text formati dogru bir format degil. Yine satir satir okuyup, satirlari sütunlara ayirip istedigini yine yaparsin ama gereksi ugrasirsin bunun icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Bunu ödev olarak verdi hoca ilk sütünda isim ikincide soyisim üçüncüde not yazıyor.Bunları ilk önce isme göre sonra soyisme göre enson nota göre sıralama yapılacak.

• Her satırı okuyup , satırları artık arada boşluk varsa boşluğa göre , tab varsa taba göre split edip, elde ettiğin içinde satırdaki her bir kelimeyi tutan arrayle bir öğrenci nesnesi yarat. Her satır sonunda yeni bir nesne yaratmış olursun. En son yarattığın nesnelerin isimlerini, soyisimlerini, notlarını karşılaştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Apple -- 27 Mart 2016; 21:13:21 >
  • Mr.Apple kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim.Anlattıklarınızı denerim inşallah olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veri Kurtarma Programları
    8 ay önce açıldı
    Windows 7 İSO Dosyası İndirme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.