Şimdi Ara

Java destekli bir host lazım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle o kadar bilgili değilim java konusunad onu söyliyim elimde php ve java (.class ve .jar) dosyalrından oluşan bir script var bunu kullanmak istiyorum. Bu hostların maliyeti nedir arkadaşlar ve bu siteden satınalabileceğim arkadaş varmıdır .


    Şimdiden Teşekkurler



  • kardeş baktım internetten en iyi bulabildiğim aşağıdadır bir incele istersen teknik dökümanlar vs var içerisinde

    http://www.4java.ca/

    işine yaramazsa bizde yardımcı olabiliriz.
  • teşekkurler kemal aslında fiyatıda çok iyiymiş şimdi tek bir sorum olcak java server .php dosyalarını çalıştırmıyor değilmi çünkü bildiğim kadarıyla windowns server üzerine kuruluyor
  • linux üzerindede çalışır.

    Saygılar.
  • Arkadaşlar, bütün hostlar java scriptleri ve appletleri destekler, sunucunun linux veya windows olması farketmez ancak özel uygulamalarınız var ise java ile ilgili o zaman gerekir, phyton veya tomcat hangisini destekliyor diye araştırma yapabilirsiniz.

    Windows sunucularda Asp, .Net, Php3, Php4, Php5, Perl, Cgi, Java, MySql, MsSql desteklidir, bazı windows sunucular tomcat destekler benim kullandığım ise phyton destekli ve plesk kontrol paneli var. Linuxta ise Asp, .Net desteklemez Php3, Php4, Php5, Perl, Cgi, Java, MySql, PSql, Oracle destekler, tomcat veya phyton desteğide vardır yine de bazı linux sunucularda asp desteği vardır chilisoft ile VBscript desteği verir ancak ne kadar da olsa bazı bileşenler çalışmaz windows gibi olmaz.

    Tercihinizi ise sitenizde kullandığınız teknolojilere göre windows veya linux platformlarında değerlendirebilir veya iki platformuda kullanabilirsiniz.

    Örnek olarak sitenizi windows sunucudawww.domain.com alanında yayınlar, ama radyo için linux sunucuyu kullanarak radyo.domain.com olarak yayınlayabilirsiniz. Bunu yapmak içinwww.domain.com kontrol paneline girip DNS kaydı bölümünden A host kaydı eklersiniz o kadar. Aynı firmadan hizmet alırsanız iki farklı platform konusunda yardımcı olabilir ya da farklı yerlerden de hizmet alabilirsiniz.




  • arkadaşlar tek tek teşekkurler hepinize elimde mesela normal bir java applet kullanan bir chat scritpi var dediğim gibi dosyalar php ve class bide jar dosyaları attım ama çalışmadı malesef :( birde şöyle bir durum varki bir tane ms-dos uygulaması var makina üzerinden bu uygulamanın çalıştırılması gerekiyormuş işte o yüzden ayrıca bir host daha istiyorum bana o dosyayı çalıştıracak :)
  • Her çeşit server java dosyalarını çalıştırabilir. En iyisi de en kötüsü de. Java çalıştırmayacak host sanırım yok. Olsa da kim ondan alışveriş yaparki ?
  • neden yapmayacak, kaç kişi gerçek bir hostun özelliklerine bakarak alıyor,

    linux mu, winmi aylık kaç para alanı ne kadar, phpmi ,asp mi

    hangi kullanıcı bilinçli olarak hostun tüm özelliklerine bakıyor,
  • Eminim bu işte ciddi olan, bilerek işini yürütmeye çalışan herkes alışveriş yapmadan önce inceleme yapar. En azından ben öyle yapıyorum.
  • detaylı olarak incelenmesi lazım zaten ama inceleyenler çok azdır, çoğu kişi gelişi güzel alıyor ve ucuz yerlerden olmasına özen gösteriyor.

    Saygılar,
  • Kullanacağınız uygulama hazır yazılım herhalde sorduğunuz sorunun yanıtı yukarıda verildi, sorduğunuz sorunun yanıtı size şu aşamada gerekli değil çünkü genel bilgi istediniz, konuyu özelleştirseydiniz, kullanacağınız uygulama ile ilgili bilgi isteseydiniz nasıl çalıştığı hakkında da yardım alırdınız?

    Doğal olarak sorduğunuz soruya istinaden genel sonuçlar üretti arkadaşlar,Java destekli host? hem windows hem de linuxta çalışır, kısacası java her platformda çalışır dedik ne istediğinizi tam olarak yazın, uygulama hakkında bilgi verin, hazır uygulama ise adını yazın, hangi bileşenler ile çalışır bakalım?

    Açıklamaya çalıştığım genel sorular genel yanıt içerir sorununuz çözülmez, ama açıklayıcı olursanız; sorununuz çözülür...

    Mesela web sitemde sanalpos kullanmak istiyorum bir türlü çalıştıramadım? Sitem PHP ile yazıldı ne yapabilirim? gibi genel soru sorarsanız yanıtı genel olur; linux host kullanın tamam derlerdi oysa linuxta da çalışmayabilir, gereksiz yanıtlar da alabilirsiniz.

    Sorunuzu aşağıdaki gibi sorsaydınız;
    Uygulamam PHP platformunda yazılmış, Sanalpos kullanmak istiyorum, AES şifreleme sistemi kullanılıyor, xml ve mysql desteği istiyor ama uygulamayı sunucuya yüklediğimde çalışmıyor, ne yapabilirim?

    AES şifreleme işlevinin çalışması için gerekli MySql sürümü en az 4.4.x olmalıdır, gibi yanıtlar verirdik.




  • Yalle benimde bir sorum var. Üretim kayıtlarını girip gerektiğinde sorgulayabileceğimiz bir siteye ihtiyacım var. (Çok az trafikli bir site olacak) hali hazırda linux tabanlı php hostlarımız var. Python django kullanarak siteyi yapmayı pilanlığorum. Bizim sunucunun destek hattına sordum django desteklemiyor dedi. İnternette django destekli host bulamadım. Sunucular var onlarında aylık ücreti çok pahalı.

    Projem nasıl hayata geçirebilirim? Pythonu, mümkünse djangoyu linux tabanlı php hosttumda çalıştırmanın bir yolu var mı? Pythonla yapılamazsa javayla yapabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.