Şimdi Ara

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
56
Favori
30.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim millette habis bir hastalık var; her şeye bok atmak. Adam bilgi veriyor beğenmiyorsan bakma, okuma.Silah zoruyla mı okuyorsunuz anlamadım ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu kadar bilgi vermiş açıklamışsın işime yaramasada teşekkür ederim.. benim sorum şu olacak..

japonyada özelliklede gaziantep güneydoğu bölgesinden giden ve sonra kaçak olarak çalışan yadan mülteci gibi sığınanlar var. çoğu inşaat işinde veya altsınıf yerlerde çalışıyor..

onların durumları nedir. türklerin yoğunluğu nedir. hiç karşışdın mı böyle kişilerle.. çoğu memlekette asgari ücretle bile iş bulamayıp bir umutla oraya giden kişiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Bizim millette habis bir hastalık var; her şeye bok atmak. Adam bilgi veriyor beğenmiyorsan bakma, okuma.Silah zoruyla mı okuyorsunuz anlamadım ki.

+90990099090
  • 400 bin liranız varsa kanadaya gidin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geluzmanım

kardeşim bu kadar bilgi vermiş açıklamışsın işime yaramasada teşekkür ederim.. benim sorum şu olacak..

japonyada özelliklede gaziantep güneydoğu bölgesinden giden ve sonra kaçak olarak çalışan yadan mülteci gibi sığınanlar var. çoğu inşaat işinde veya altsınıf yerlerde çalışıyor..

onların durumları nedir. türklerin yoğunluğu nedir. hiç karşışdın mı böyle kişilerle.. çoğu memlekette asgari ücretle bile iş bulamayıp bir umutla oraya giden kişiler..

Hocam kaçak kişiler her ülkede olur, vasıfsız eleman olarak çalıştırılabilir, hiç karşılaşmadım doğruyu söylemek gerekirse, zaten karşılaşsamda anlayamam herhalde

Türkler normal düzeyde japonyada hatta sanırsam bu seneki seçimde birbirlerine girdiler oy yerinde

Dediğim gibi türk restaurantı açan kişiler var, baya kazanıyorlar yani dop dolu içerisi, geleneksel türk yemekleri hazırlamak baya tutuyor japonyada herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

400 bin liranız varsa kanadaya gidin.

Ben kanadayı merak ediyorum hocam valla, biliyorsan sende böyle bir başlık açabilirmisin? Çok gitmek istediğim bir yer japonyadan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

kardeşim bu kadar bilgi vermiş açıklamışsın işime yaramasada teşekkür ederim.. benim sorum şu olacak..

Hocam kaçak kişiler her ülkede olur, vasıfsız eleman olarak çalıştırılabilir, hiç karşılaşmadım doğruyu söylemek gerekirse, zaten karşılaşsamda anlayamam herhalde

Türkler normal düzeyde japonyada hatta sanırsam bu seneki seçimde birbirlerine girdiler oy yerinde

Dediğim gibi türk restaurantı açan kişiler var, baya kazanıyorlar yani dop dolu içerisi, geleneksel türk yemekleri hazırlamak baya tutuyor japonyada herhalde

Teşekkür ederim..

Bende şu bilgiyi ekleyeyim o zaman. dediğim gibi turist olarak gidip oraya sonradan iltica başvurusunda bulunup kalanlar var.. hatta böyle tanığım köyde çobanlık yapan bir çocuk vardı.. şimdi ordaki aylık geliri en az 10.000 TL civarında.. Japonyada kazanılan para gerçekten iyi para.. ama sizinde dediğiniz gibi masraflar da çok o masrafları ne kadar kısarsan cebinde o kadar kalır..

• hocam japonya ile ilgili merak ettiğim bi nokta var.

bu Tokyo drift de olduğu gibi buluşmalar olup drift yapılıyormuş doğru mu?

• Japonyada nasıl okunuyor?
    Üniversite için burslu falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Fava ekliyorum konuyu okuyacağım akşam detaylı.

Birde gelmişken bir soru sorayım. İş dünyasında Japonca'nın ağırlığı nedir? Genelde herkes direk Çince der iş dünyasında

Çince japoncadan daha önemli iş dünyasında,fakat japonca ve çince birlikte öğrenilirse,ticaret,sistem ilişiliği,teknoloji,özel firmalarda çalışma imkanından tut,işe alınma şansından tut,alacağın maaşı bile yükseltebiliyor

bu arada şuanda çince öğreniyorum ben,okulda,merak ettiğin varsa çince hakkında sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)

hocam ben çince biliyorum japonca öğrenmem daha kolay olurmu?bildiğim kadarıyla ortak 5000 civarı karakter var ancak japonların alfabeli dilleri de var sanırım.bazı kelimeleri okuyup anlayabiliyorum (karakter ise) ancak bazı cümlelerin yarısı alfabedeki karakterler bazısı çince karakterler.eski dil ile yeni dil içiçe mi?

• BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bana bunu dedinizya gençlik ateşim kanımı fokurdatıyor 8.ölüm kapısını açıp uçasım var japonya ya

• quote:

Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

Hocam siz bana bunu dedinizya gençlik ateşim kanımı fokurdatıyor 8.ölüm kapısını açıp uçasım var japonya ya

Sonradan seni kurtaracak sennin bulamazsan sigara külü olur gidersin başkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Fava ekliyorum konuyu okuyacağım akşam detaylı.

Birde gelmişken bir soru sorayım. İş dünyasında Japonca'nın ağırlığı nedir? Genelde herkes direk Çince der iş dünyasında

Çince japoncadan daha önemli iş dünyasında,fakat japonca ve çince birlikte öğrenilirse,ticaret,sistem ilişiliği,teknoloji,özel firmalarda çalışma imkanından tut,işe alınma şansından tut,alacağın maaşı bile yükseltebiliyor

bu arada şuanda çince öğreniyorum ben,okulda,merak ettiğin varsa çince hakkında sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)

hocam ben çince biliyorum japonca öğrenmem daha kolay olurmu?bildiğim kadarıyla ortak 5000 civarı karakter var ancak japonların alfabeli dilleri de var sanırım.bazı kelimeleri okuyup anlayabiliyorum (karakter ise) ancak bazı cümlelerin yarısı alfabedeki karakterler bazısı çince karakterler.eski dil ile yeni dil içiçe mi?

Ne kadar öğrendin usta çinceyi ben halen o lanet dille uğraşmaktayım, japonca ingilizceden bile daha kolay pratik yapana,türkçe ile çok fazla benzerliği var

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Japonyada nasıl okunuyor?
    Üniversite için burslu falan

Hocam onu türkiyedeki üniversiteler ile görüşeceksiniz ya erasmus yada bursluluk sınavlarına girceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA

hocam japonya ile ilgili merak ettiğim bi nokta var.

bu Tokyo drift de olduğu gibi buluşmalar olup drift yapılıyormuş doğru mu?

Hocam onlar hakkında pek bi bilgim yok maalesef yapanlar varmıdır bilemem
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim..

Bende şu bilgiyi ekleyeyim o zaman. dediğim gibi turist olarak gidip oraya sonradan iltica başvurusunda bulunup kalanlar var.. hatta böyle tanığım köyde çobanlık yapan bir çocuk vardı.. şimdi ordaki aylık geliri en az 10.000 TL civarında.. Japonyada kazanılan para gerçekten iyi para.. ama sizinde dediğiniz gibi masraflar da çok o masrafları ne kadar kısarsan cebinde o kadar kalır..

Aynen öyle, önemli olan iş bulmanız ve kalıcak yerinizi kazanacağınız bütçenize göre seçmeniz, gerisi kendiliğinden gelir.

• Taharet musluğu var mı orada?
  • quote:

Hocam siz nasıl liselerde okuyorsunuz yav, abin japonca sen çince görüyorsun okulda, bizim okulda niye yok böyle şeyler, hatta lisede çince öğretildiğini ilk sizden duyuyorum. Acayip imremdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

quote:

Hocam siz nasıl liselerde okuyorsunuz yav, abin japonca sen çince görüyorsun okulda, bizim okulda niye yok böyle şeyler, hatta lisede çince öğretildiğini ilk sizden duyuyorum. Acayip imremdim.

Sen gel çince öğren, dönemin ortasına doğru dili bulanın anasına avradına küfür etmezsen bende bir şey bilmiyorum usta direk bölüm değiştireceğim çincede olmuyor gerçekten çok zor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

quote:

Sen gel çince öğren, dönemin ortasına doğru dili bulanın anasına avradına küfür etmezsen bende bir şey bilmiyorum usta direk bölüm değiştireceğim çincede olmuyor gerçekten çok zor

Çinceden ziyade imrenişim, japoncaya hocam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.