Şimdi Ara

Jangan Cave C8'de Power Level Yapmak ( resimli anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepınızın bıldıgı gıbı cave'de adam gıbı power level yapılcak yer yok sıze nasıl en guvenlı şekılde yapılcagını anlatmaya çalışacam umarım yararlı olur.

Oncelikle power level yapacagımız charı C8'e goturuyoruz Resim ustunde gosterilen x y z ' yi sbotumuza gırıp radius'u 45 yapıyoruz.

Jangan Cave  C8'de Power Level Yapmak ( resimli anlatım)

Kasacagımız charı yada charları Resimde gosterdıgım yere koyuyoruz.

Bunun dışında B3'girişine de konulabılır fakat orası çok uzak oldugu için taxi yapılmaz.
    Buranın tek dez-avantajı yukardakı taşlara dalınlıdıgında bazen mob çıkartıyor buda pt'nın yatmasına neden olabılır ama charınızı kasarken rahatlıkla taxi yapılabılır

Jangan Cavede mob degiştirip yenı yerler keşfettıkçe paylaşacam Alıntı degıldır emege saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 22 Eylül 2010; 17:36:42 >

• Bunu burada paylaştıysan artık faydası olmaz. Şimdi bahsi geçen yer dolmuştur bile taxi ile

Orijinalden alıntı: kittyMiE

siz jangan cavede charlarınızı taxi ile mi ? kasıyorsunuz......

evet
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravest

char b3de kasarken eziklere o kadar mesafeden exp geliomu ?

Gelir. Karakter B2 de kasıyor orada bu arada.

Camp 8 olayını artık herkes biliyor. Bu arada o kadar yüksek levellerde PT de 2 Tane 101 Levelin olması Exp i düşürmüyor Bilesiniz. Sadece ortalamanız Mob levelini geçmesin yeter. 3 Tane 101 bile olabilir yani.

Ben Camp 8 De kasamadıgım zaman boyle bi kaç nokta bulmuştum. O zamanlar güvenliydiler.

Bu SS de karakterlerimin durduğu yer, Camp 9 La ilişkilidir.

Camp 9-Askeri Kamp 9 = (B2)X:34393-(B2)Y:34997(B2) <> (B3)X:44379-(B3)Y:44997 Bu Da koordinatları. Artık burası bile bilinir oldu.

Bu arada BUfflarda gidiyor, mesela Guard tambour-Dance SKilleri Bu noktalarda kasanların en çok aradığı bufflardır. Ezik karakterlerden faydalanmak adına.

En bilinmeyen nokta sanırsam Kamp 16 da dururken, B3 te 94 level keserseniz Exp geliyor karakterlerinize. Ben en son orada kasmıştım. Zaten ondan sonrada Alexte kasmak en mantıklısı.

• ReLaKs'a ek olarak C8'i pembeyle işaretledıgım noktada net goruyor buff gıdıyor.

Ayrıca 92-93'dede slotum var guvenlı yolum duşutug zaman resım çekıp koyacagım

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.