İkinci el alacağım. İki ürünün fiyatları da yakın. Sizce hangisi tercih edilmeli?
JBL Spec
frequency response: 41-150 Hz built-in Class D amplifier delivers 100 watts of continuous power, 200 watts dynamic power 10" high-output polycellulose woofer bass reflex (ported) cabinet design rear-mounted level, crossover, phase, and power controls continuously variable low-pass 50-150 Hz crossover phase switch (0/180°) power mode: on or auto on/off separate power on/off switch line-level/LFE RCA input four removable metal carpet spikes included black woodgrain vinyl finish 14-1/2"W x 14-5/16"H x 16"D weight: 24 lbs.
Jamo Spec
Woofer 203/8 Impedance 22K Product dimensions (mm/in, HxWxD) 303 x 230 x 430/11.9 x 9.1 x 16.9 Frequency Response (Hz, +/-3dB) 36-150 Weight 8.4/18.5 Finish Black, Dark Apple, Silver System Type Sub
Ben JBL Arena Sub 100P'yi tercih ederdim. * JBL'nin woofer'ı 10", Jamo'nun 8" Subwoofer'da çap önemlidir. * JBL'nin continuous gücü 100W. Yeterli olabilir. Jamo ise giriş empedansını vermiş de daha önemli olan güç değerini vermekten kaçınmış. :) * JBL 2.5 kg daha ağır. * Jamo'nun woofer'ı yere bakıyor. Bu tür woofer'ları oldum olası sevmedim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kursun_
Ben JBL Arena Sub 100P'yi tercih ederdim. * JBL'nin woofer'ı 10", Jamo'nun 8" Subwoofer'da çap önemlidir. * JBL'nin continuous gücü 100W. Yeterli olabilir. Jamo ise giriş empedansını vermiş de daha önemli olan güç değerini vermekten kaçınmış. :) * JBL 2.5 kg daha ağır. * Jamo'nun woofer'ı yere bakıyor. Bu tür woofer'ları oldum olası sevmedim. :)
Bilgiler için teşekkürler. Aslında seste ölçülere çok takılmayan biriyim. Hoparlör olarak Audioengine A2+ kullanıyorum. Küçücük hoparlörlerden müthiş ses çıkıyor. Fakat subwoofer'da işler biraz değişiyor herhalde. Bass'ta biraz daha fiziksel detaylar önemli. Benim de gönlüm biraz JBL'e kayıyordu. O olacak gibi.
MoRaCe
kullanıcısına yanıt
Eğer ağırlıklı olarak müzik için kullanacaksanız daha kontrollü bass için kapalı kabinli bir sub üçüncü seçeneğiniz olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme