Şimdi Ara

James Hetfield - Yine Rehabilitasyona Girdi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
7
Favori
15.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    o yeeahh meeen gerçek metal bu

bu adam dediğiniz gibi tam bir fritöz

James Hetfield son röportajında aile yaşantısından, alkolden ve “en sevdiği uyuşturucusundan” bahsetti.

Gençlerin madde bağımlılığı ile mücadelesi için çalışan bir kuruluş olan Road Recovery, James Hetfield ile röportaj gerçekleştirdi. Röportajda James Hetfield aile yaşantısından ve çocukluk döneminde karşılaştığı sıkıntılardan nasıl kurtulduğundan bahsetti. İşte James Hetfield'ın açıklamalarının tamamı:

Çok kötü olaylara şahit oldum. Çocukluğumda öğrendiğim ‘hayatta kalma tekniklerine’ gelecek olursak, eskiden işe yarıyorlardı ama artık yaramıyorlar. Artık yeni araçlarım, yeni umudum, yeni aşkım, kendime yeni bir saygım var.

Hayatımla ilgili enteresan bir şey daha vardı. Bilirsiniz, sokaktaki en utangaç çocuk olarak büyümek ve bunun üstesinden gelmek. Bunu müzik sayesinde yaşadım. Hayatımın her noktasında bir onaylama aradım. İnsanların beni sevmelerini istiyorum. Sizin beni sevmenizi istiyorum. Ben bu onayı müziğim sayesinde hayranlarımda buldum. İşte bu onay, hayranlara hep daha iyisini verme çabası, bence en fena uyuşturucu bu. En sevdiğim de bu. İnsanı gerçekten uçuruyor.

Oturup hayatım veya gücüm hakkında bir şeyler yazabilirim. Bir mesaj gibi. Yaptım, ama bunları şarkı sözü olarak yazdım. Sahneye çıktığım anda, insanların bizim yaptığımız şeyi veya yazdığım sözleri sevdiklerini görüyorum. Çünkü onlarla aynı duyguları paylaşıyoruz. Sahnedeyken ‘Ben Bok’um. İyi hissediyorum çünkü buradaki Kral Bok benim’ diye düşünüyorum. Ama eve gidince sadece ben olduğumu anlıyorum. Sadece bir eşim, sadece bir babayım. ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun?’ diye sorunca ‘Evet, benim kocamsın. Buraya gel de bulaşığı yıka.’ veya, ‘Sen benim babamsın, beni okula götür’ şeklinde cevaplar alıyorum. Kendim olmak dışında başka bir şey yapmıyorum. Ailemde sadece benim. Onlardan onay beklemiyorum, çünkü ailedeki sevgi koşulsuzdur.”

http://turkgitar.net/index.php/haberler/item/2177-james-hetfield-en-muhtesem-uyusturucu

• James Hetfield - Yine Rehabilitasyona Girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 8 Mart 2015; 23:22:30 >

James Hetfield - Yine Rehabilitasyona Girdi

Saat yönünde : James, Jason, Kirk, Lars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 19 Mart 2015; 22:20:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 20 Mart 2015; 22:38:08 >

James Hetfield Hayranları

[center][image]https://store.donanimhaber.com/46/dc/48/46dc48161f3e09fc35da9753ec31fece.png[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_86868785/f_//tm.htm#86868785][center][b][color=#000000]James Hetfield Hayranları[/color][/b][/center][/link]

• Önceki iletimde şunu koymuştum

James Hetfield`ın Black Albüm Öncesi Etkilendiği Kişi Belli Oldu

Bob Rock katıldığı bir programda James Hetfield`ı etkileyen ismi söyledi.

Metallica`nın 1991`de çıkardığı Black albümü en çok satanlar arasında yerini koruyor. Albümün yapım aşamasında ve öncesinde James Hetfield`ı etkileyen biri var. Bob Rock bu ismi Talk is Jericho`da (radyo) açıkladı.

Chris Isaak (şarkıcı, beste yazarı) Black albümünden iki yıl önce derleme bir albüm çıkardı. Albümün ismi Wicked Game. Albüm kısa sürede popüler oldu ve zamanının çok dinlenen albümlerinden biri olmayı başardı. James Hetfield, Black albümünde yer alan Nothing Else Matters ve Unforgiven şarkılarını Chirs Isaak`i örnek alarak kaydetmiş. Bob Rock şunları söylüyor:

Metallica`nın Black için kayıtları devam ederken, James bana "Bütün şarkılarda bağırıyoruz. Vokalimin daha estetik, daha gerçekçi olmasını istiyorum. Gerçekten şarkı söylemek istiyorum." dedi. Chris Isaak`i örnek göstererek Nothing Else Matters ve The Unforgiven`ı söylemek istediğini ifade etti.
    O`na Chris Isaak gibi söylemek zorunda olmadığını anlattım. James`in kendine has bir sesi var. Bunu kaybetmek istememiştim. James ile vokal çalışmaları yaptık ve kendi yolunu buldu. James, Black albümünün vokal kayıtlarında Isaak`i örnek alarak vokalini geliştirdi.

Metallica, yeni albümü üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçen süre içinde basınla paylaşılan bir gelişme olmadı.

http://turkgitar.net/index.php/haberler/item/2586-james-hetfieldin-black-album-oncesi-etkilendigi-kisi-belli-oldu

James Hetfield kızıyla aynı sahneye çıktı

Genlerden gelen yetenek.

METALLICA frontman’i James Hetfield ve Sammy Hagar (MONTROSE, VAN HALEN, CHICKENFOOT), geçtiğimiz günlerde Kaliforniya Üniversitesi’nin pediyatrik kanser programına farkındalık yaratmak ve fon sağlamak adına ”Acoustic-4-A-Cure” adı altında bir konser düzenlemişler. Joe Satriani, ALICE IN CHAINS gitaristi Jerry Cantrell, RED HOT CHILLI PEPPERS davulcusu Chad Smith gibi ünlü isimlere de barındıran konserin en ilgi çekici anlarından biri ise, James Hetfield’ın 16 yaşındaki kızı Cali Hetfield’ın Adele’den “Crazy For You”yu söylemek için babasıyla aynı sahneye çıkması olmuş. Ortaya şöyle görüntüler çıkmış.

http://www.pasifagresif.com/2015/05/james-hetfield-kiziyla-ayni-sahneye-cikti/

Some Kind Of Monster belgeselindeki bale yapan küçük kız babası ile aynı sahneye çıkıp şarkı söylemiş. Sesi de bayağı güzelmiş.

hayret. sen bayan vokal sevmezdin.

kızın sesi çok hoş. babasından daha iyi
    yok be o şakaydı. karşılaştırılmaz.

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

yok be o şakaydı. karşılaştırılmaz.

Doğuştan gelen hoş bir yeteneği var. Babası ile alakası olmadığının farkındayım. James Hetfield yıllar sonra kendini geliştirmeye başladı.

Metallica frontman`i James Hetfield hayatı, yaşadıkları ve çocukları ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kuşkusuz aile, O`nun yaşantısında en önemli şey. Çünkü karşılıksız sevgi faktörü var. Bazı aileler çocuklarını kurallar ve yasaklarla sınırlayıp boğarken, bazı aileler ise hiç umursamazlar. İşte bu ikisinin ortasında, ona sevgisini gösterip değer verme ama sıkmamaya çalışma gibi bir durumda kalan Hetfield, sözlerine şöyle devam etti.

Ellinci yaşıma girdiğimde, hayatımda birdenbire değişik bir yol ayrımı oldu. Bir yandan "ben bir rockstarım, sanatçıyım, daha çok çalışmalıyım, ve hayranlarım onların benim için çok değerli olduklarını bilmesi gerekir" diye düşünürken bir şeyi atlamıştım: Ailemi.Ailem her şeyden önce gelir çünkü onlar benim hayatım. Bazı ebeveynler var ki çocuklarını hiç umursamıyorlar. Tabii ki bu onları sevmediği veya nasıl seveceğini bilmedikleri anlamına gelmiyor.
    Tanrım, ebeveyn olmak çok zor! Ya çocuğu çok sıkı kontrol edeceğim, ya da ellerimi çaresizce kaldırıp 'ne yaparsan yap, bilmek istemiyorum' diyen bir baba olacağım. Bu iki durumun ortasında kalmak çok zor. O`na, O`nu önemsediğini göstermek çok zor. Ama ne yaparsam yapayım, iyi bir şey bile yapsam genelde sevilmiyorum.

Hetfield ayrıca rehabilitasyon zamanlarından da bahsetti:

Hayatımın en korkunç zamanıydı. O zamanlar sorunum ailemdi. Paramparça olmuştuk diyebilirim. Sürekli deprem yaşıyor gibiydim, ciddi anlamda dünya beni sarsıyordu. Sabit bir yaşamım yoktu, ne yaptığım ve nerede olduğuma dair hiçbir fikrim yoktu.

http://turkgitar.net/index.php/haberler/item/2684-james-hetfield-hayatimin-en-korkunc-zamanlariydi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.