Şimdi Ara

Jailbreak Yaptım Bazı Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ip5s 7.1.2 cihazımı jb yaptım can sıkıntısına yalnız merak ettiğim bazı hususlar var.
    Şöyle ki :
    Şarjı çok etkiliyor mu?
    Gerçekten telefon güvensiz hale mi geliyor şifreler vs hepsi umuma açık hale mi geliyor?
    Bir de bi yazı okudum eleman telefon yeniden başlayınca jb uygulamaları siliniyor demiş bu doğru mu?
    Bir de bazı jb uygulamaları açılmıyor bir kere de telefon reset attı kendiliğinden bunlar sürekli oluyor mu?

teşekkürler şimdiden dostlar :)

• Yok mu yardımcı arkadaş ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tweaklardan sadece işine yarayanları yüklersen ve her yüklediğin tweak sonrası cihazı 1-2 dakika karıştırırsan ve de herhangi bir sorun yoksa cihaz stabilitesi etkilenmez. Yüklediğin bir tweak sonrası cihazda sorun oluyorsa başka bir tweakla çakışıyordur; son yüklediğini silersin.
    Jb yaptım diye otu püsürü yüklemezsen, ihtiyacın olan 1-30 arası tweakla işini görürsen ve en önemlisi de arka planda 3G sömüren tweaklardan uzak durursan şarjın etkilenmez; en fazla %5 civarı etkilenir.
    Bankacılık gibi işlemlerini güvene almak namına alpine olan root şifreni değiştirirsen iyi olur. Teoride jb ile virüs ihtimali olsa da pratikte yoktur desek yeridir.
    Kapanınca jb gitme olayı tethered jbde olur. 7.1.2'de ise untethered var; kapansa da jb gitmez. Resetleme olayı yüklediğin tweaklar sonrası springboardu tazelemek içindir. 1 kez olursa sorun yok ama sürekli oluyora son yüklediğin tweakı silip denemelisin. Uyumsuz olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah hocam bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Tweaklardan sadece işine yarayanları yüklersen ve her yüklediğin tweak sonrası cihazı 1-2 dakika karıştırırsan ve de herhangi bir sorun yoksa cihaz stabilitesi etkilenmez. Yüklediğin bir tweak sonrası cihazda sorun oluyorsa başka bir tweakla çakışıyordur; son yüklediğini silersin.
    Jb yaptım diye otu püsürü yüklemezsen, ihtiyacın olan 1-30 arası tweakla işini görürsen ve en önemlisi de arka planda 3G sömüren tweaklardan uzak durursan şarjın etkilenmez; en fazla %5 civarı etkilenir.
    Bankacılık gibi işlemlerini güvene almak namına alpine olan root şifreni değiştirirsen iyi olur. Teoride jb ile virüs ihtimali olsa da pratikte yoktur desek yeridir.
    Kapanınca jb gitme olayı tethered jbde olur. 7.1.2'de ise untethered var; kapansa da jb gitmez. Resetleme olayı yüklediğin tweaklar sonrası springboardu tazelemek içindir. 1 kez olursa sorun yok ama sürekli oluyora son yüklediğin tweakı silip denemelisin. Uyumsuz olabilir.

bende bu konuyla ilgili bir şey sorucaktım benim 5c jb'liydi geçen günlerde bi update yaptım tabi jb gitti yeniden jb yaptıgımda benim önceden değiştirmiş oldugum alpine olan şifrede yeni yaptıgım şifre olarak mı kalıcaktır yoksa yeniden jb yapınca baştan mı değiştirmem lazım şifreyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant
    bende bu konuyla ilgili bir şey sorucaktım benim 5c jb'liydi geçen günlerde bi update yaptım tabi jb gitti yeniden jb yaptıgımda benim önceden değiştirmiş oldugum alpine olan şifrede yeni yaptıgım şifre olarak mı kalıcaktır yoksa yeniden jb yapınca baştan mı değiştirmem lazım şifreyi ?

Müthiş bir soru.

iPhone 5 iOS 6.1.4 ile jb yaptıktan sonra iOS 7.0.4'e restore edip jb yaptığımda alpine yerine değiştidiğim şifre aynen duruyordu. Aynı şekilde 7.0.4'ten 7.0.6 restore sonrası jbde de değiştirdiğim şifre duruyordu.
    iPad 2 iOS 6.1.3 ile jb yaptıktan sonra iOS 7.1.2'ye restore edip jb yaptığımda ise alpine yerine değiştirdiğim şifre gitmiş; yerine tekrar alpine gelmişti.

Şimdi cihaz farkından mı kaynaklanıyor, iOS sürüm farkından mı yoksa evasion yerine pangu jb olmasından mı bilmiyorum ama şifreyi her seferinde kontrol etmek akıllıca olacaktır sanırım. Zaten şifreyi alpine olarak girip değiştirmek istersek şifre alpine değilse hatalı şifre diye uyarıyor root ekranda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.