Şimdi Ara

Jailbreak ve SHSH problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Fransadan bi iphone 4 geldi arkadaşa ama 0 değil orda kullanılmış buda 2. el olarak almış. Eline gectıgınde telefon unlock imiş ama bu telefonu fabrika ayarlarına döndürmek için ayarlardan "tüm ayarları sıfırla" gibi bişi seçmiş ve şimdi telefon ilk alındığı halde yani içinde ne ios var ne bişi

Bende yardımcı olmak için yaparım dedim jailbreak ve unlock ,http://resim.donanimhaber.com/m_48030289/tm.htm bu adresteki işlemleri yaparak yüklemeye çalıştım ama saatlerce uğraşım sırasında sürekli 1394 ve 2500 hatası aldım
    Neyse en sonunda bugün o aşamayı geçtim ama şimdide itunes başka bi hata veriyor ve yine yuklenmiyor firmware , sanırım bu hatada SHSH kaydı olmadığı için. Ama nedir bu SHSH ,ne işe yarar nasıl çözerim bu sorunu bulamadım bi türlü , yardım ederseniz cok sevinirim.

• Telefon şimdide Recovery Mod'da takılı kaldı , bi çok şey denedim yok açılmıyo , ne yapıcaz böyle ya
    Recovery moddan cıkaran programları denedim , tinyumbrella , redsnow gibi ama yok olmuyo

Nolur bi yardım edin şu lanet telefon açılsa yine yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.