Şimdi Ara

Jailbreak sonrası restore. Nasıl bir yol izlenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar diliyorum.

    2 aydır iPhone 4S cihazımı jailbrek ile kullanıyorum ama gerek pil süresi olsun gerek stabilite olsun azalma yaşadım.Telefonun bataryasında da sorun var. Bu nedenlerden dolayı telefonu restore etmek istiyorum ama birkaç sorum var. Forumda paylaşıldı mı tam bilmiyorum açıkcası araştırdım ama detaylı yapamadım konu açmış olmak için tarzında düşünülmesin.

    1- restore öncesi yedek almak jailbreakli cihazlarda ne kadar sağlıklı? Jailbreakli içerikler bir şekilde bu yedeklere ( iTunes veya iCloud ) etki edebilir mi ?

    2- Temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa yedekle kur mu dersiniz?

    Açıkçası kendi telefonunuz olsa ve jailbreakten kurtulmak isteseniz hangi yolu seçerdiniz?

    Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden Tekrar detaylı araştırma yapamadığım için özür dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanyou -- 14 Şubat 2014; 18:30:40 >



    _____________________________




  • yok mu hocam yardımcı olabilecek kimse
    _____________________________
  • buyur burda izle hocam
    _____________________________
  • çok teşekkür ediyorum hocam iyi akşamlar
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morethanyou

    yok mu hocam yardımcı olabilecek kimse

    Öncelikle 15 dakika bile bekleyemediğin için tebrikler, biraz sabırlı olmak lazım forumlarda.

    Soruya gelince ; Tamamen temizlemek için, hiçbir şekilde, yedek kullanmamak şart. Rehber MCBackup uygulaması ile mail adresine yedeklenir, resimler zaten normal yolla bilgisayara atılır. Atılmadan önce her ekranın görüntüsü kaydedilir ve tek tek uygulamalar elle kurulur. Icloud'dan veya google mail ile notlar yedeklenir, şarkılar zaten bilgisayarda vardır. Bunlar yapıldıktan sonra, itunes üzerinden "geri yükleme" yapılır ve işlem bitince "yeni cihaz" olarak tanıtılır. Her ihtimale karşı itunes üzerinden yedek almak şart. Böylece bir sorun olsa bile yedekten geri yükleme yapılabilir. Ben tamamen temizlemek için bu şekilde yaparım.
    _____________________________
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir yol izlemeliyim?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.