Şimdi Ara

JailBreak kaldırma ile ilgili... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pulstar

Anladım hocam. iTunes'ta cihazı sıfırlamak için hangi işlemleri yapacağım.

Şu an iTools çalıştığı için iTunes'u açamıyorum.

Bir zahmet bakıp söylemeniz mümkün mü?

Itunes'u açınca sağdan cihaza klikleyip restore demeniz yeterli. Tabi bu sıfırlamak için. Sonrasında yedekten geri yüklenmeyeceği için bütün veri gidecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bu durumda da cihazda jb kalıntısı kalma ihtimali var mı hocam?

Gayet güzel olmuş, hiçbirşey kalmaz o şekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 20 Şubat 2013; 11:36:27 >
  • Arkadaşlar, dün gece uygulamaların yedeklerini iTools ile alıp cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. Tabii iTunes bu iş için iOS 6.1.2 güncellemesini yaptı. Daha sonra da yedeğimi yükledim. Yüklenen yedeklerde de Apple ID ve kayıtlı kişilerdi.

Birazdan yine iTunes ile yedeklerimi yükleyeceğim. Daha da JailBreak yapacağımı hiç sanmıyorum.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • Şubat ayından kalma bir yazışma fakat yinede yardımcı olunabileceğini düşünüyorum. Bendede ipod5 var Evasi0n jailbreak mevcut bunu silmek istiyorum. Yedek almak için itools hem pcde hemde ipod da mı yüklü olması gerekiyor. Teşekkür ederim.
  • Öncelikle yanlış bilgilendirme hakkında birşey söyleyeyim, jb'i komple kaldırmak için restore edip yeni cihaz olarak tanıtmak zorundasınız diye yorum yapmışınız ancak

ben şu videodaki gibi jb evaison ios 7.06 yı kaldırmak istedimhttp://www.youtube.com/watch?v=1uELCnhiWPE

ve şuan yaklaşık 1 saat oldu , elma logosu var ve %25 ilerleme var durdu gibi ilerlemiyor, sence bekleyim mi yoksa baglantı kablosunu keseyim mi ne yapmalıyım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.