Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun suredir kullaniyorum sikintisida cikmadi basarili. Sizede hayirli olsun 😎

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada AltStore daki uygulamaları yenilemek için tekrar bilgisayara mı bağlamak gerekiyor
    Bilen bir arkadaş adımları anlatırsa çok makbule geçer
    Could not find altserver Uyarısını
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** nasıl halledebiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 pro Max a jb yapabilen varmı

• chaka kullanıcısına yanıt
    Evet bilgisayar bağlantısı ve altserver çalışması lazım
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Çin’den gelsin bende hemen deneyimleyeceğim hocam. Başka önereceğiniz bir tweak var mi CarPlay icin 🥳

Aynı sorun bende de var Pc bağlamaya gerek yok diye biliyorum ama çözüm bulamadım henüz

• Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam Reprovision'u kurdum ama altstore yine could not find uyarısı veriyor bende (ios13.5)

• Bir arkadaşım jailbreak'i kaldırmak istiyor. unc0ver uygulamasından diğer tüm seçenekleri kapatıp refresh icon cache ve restore roofs seçeneklerini aktifleştirip işlemi yaptık jb ve tüm tweak'ler ilk etapta kalktı fakat 1-2 saat sonra birden bire cydia activator gibi ikonlar geri geldi ama açılmıyor tabi. Ayarlardan telefonu sıfırladık hala duruyorlar. Bilgisi olan var mı?

Edit: Reddit'ten yaptığım araştırmaya göre bu şekilde jailbreak'i kaldırınca bile cydia ikon olarak kalabiliyormuş. Güncellemeyle bunu düzelteceklermiş. Yapacak arkadaş olursa aklında bulunsun. Bu şekilde jailbreak'i kaldırdıktan sonra itunes üzerinden telefonu tamamen sıfırlamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 28 Mayıs 2020; 0:19:26 >
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Peki direk iTunes ile en son jailbreaksiz yedeği yüklersekte kurtulmuş oluyor muyuz. İlla son sürüme mi yükseltmemiz gerekecek kaldırmak istersek?

Hocam signed işlemini reprovision uygulamasından yapacaksınız. Reprovision ile sign yaptığınız zaman altstore uygulamasında sürenin yenilendiğini göreceksiniz.
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy_Vercetti -- 28 Mayıs 2020; 1:41:53 >
    Reprovision 13.5 de çalışıyor mu

• Arkadaşlar ben altstore yöntemini denedim 13.5 sürümüm pc ye altserver kurdum yükledim ancak altserverı çalıştırdığımda yordam giriş bulunamadı kernel32.dll gibi hata veriyor. Başka pcde denedim aynı hatayı verdi.

Altserver çalıştıramadığım için pcde ikon gelmiyor ve altstore yükleyemiyorum. İtunes ve icloudu gezginlerden indirmiştim. Aceba orası windows centerdanmı download yğıhor ve bu hatayı alıyorum diye aklıma geldi ama itunes ve icloudu kaldırıp denemefim henüz.

Bu hata nedendir?

Hmm şimdi anladım hocam teşekkür ediyorum
    Buraya da verelim bakalım şifremizi :))

• nevergiveup87 N kullanıcısına yanıt
    Evet

• Tes server çalışmıyor bilgisi olan var mı

• Aarkadaşlar appcake reposunda güncel appcake göremiyorum. şu an appcake kullanabilen var mı? reposu nedir?
  • alaskakar kullanıcısına yanıt
    DinoZambas2youtube
    NEW Install AppCake Tweaked Apps iOS 13 - 13.5 Jailbreak NO Revoke iPhone iPad iPod Touch
    https://www.youtube.com/watch?v=g8shfoMRKfc

appcake böyle kuruluyor hocam. Sorunsuz şuan ben kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler ancak indirme aşamasında takılıyor. bunun çözümü hakkında fikriniz var mı?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaskakar -- 28 Mayıs 2020; 18:47:27 >
    reprovision kullanın bilgisayara gerek kalmadan otomatik imzalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaka

Peki direk iTunes ile en son jailbreaksiz yedeği yüklersekte kurtulmuş oluyor muyuz. İlla son sürüme mi yükseltmemiz gerekecek kaldırmak istersek?
    bundan emin değilim ama büyük ihtimal son sürüme yükselterek sıfırlamak gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.