Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (782. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
iOS 12 - 12.1.2 Unc0ver / CHIMERA(A12/SILEO) ÇIKTI !
12.2 için daha jailbreak yok değil mi? -
Yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kaç zamandır bakıyorum hala iPhone 6 için jb çıkmamış. Apple gibi jb yapanlar da eskileri unuttu galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme sonrası Cydia çöktü sanırım. Yeniden JB yaptım yine düzelmedi. Var mı fikri olan, arkadaşlar?
Edit: Kendiliğinden düzeldi şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 14 Mayıs 2019; 9:9:28 > -
12.1.2 sürümüne kadar iPhone 6'ya da var jb.quote:
Orijinalden alıntı: y_beyazit
Kaç zamandır bakıyorum hala iPhone 6 için jb çıkmamış. Apple gibi jb yapanlar da eskileri unuttu galiba. -
Arkadaslar xs max icin audirecoerde xs kurdum ayarlari yaptim fakat ses kayit etmiyor .cozumunu bilen varmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12.1.1 de aynı sürümde kalarak telefonu hangi tweak ile sıfırlayabilirim.
Konum servisleri bozuldu yazılımsal büyük ihtimalle onun için sıfırlıcam
Succsessionquote:
Orijinalden alıntı: ranegade95
12.1.1 de aynı sürümde kalarak telefonu hangi tweak ile sıfırlayabilirim.
Konum servisleri bozuldu yazılımsal büyük ihtimalle onun için sıfırlıcam
https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/bg2sfp/release_succession_fully_restore_your_ios_device/ -
Bir ara baktığımda iPhone 7 ve üstü diye görmüştüm. Teşekkür ederim. Uncover'ı yükleyeceğim değil mi? 12.0.1 olması lazım sürümquote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
12.1.2 sürümüne kadar iPhone 6'ya da var jb.
Alıntıları Göster
Selamlar. Yeni telefonum İphone 8 ve yazılımı şu an IOS 11.0
Bu telefonu şu anda jb yapılabilen ios 12 li bir sürüme güncelleyip jb yapmanın bir yolu var mı?
Teşekkürler,
Uğur -
Arkadaslar telefonu kapatıp açtım jb gitti fakat iki tane uygulamanın simgesi ana ekranda kaldı ve onları silemiyorum. Jb yapıp tekrar yükleyince olanların yanına fazladan yeni simge geliyor. Ne yapmam gerek bunlardan kurtulabilmem için ?
Maalesef yok. İos 11 için yapabilirsin. Shsh blobs alırsan ileride yeni sürüme jb çıkarsa şansın olur
Güvenilir dimi ?quote:
Orijinalden alıntı: senki
Succsession
https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/bg2sfp/release_succession_fully_restore_your_ios_device/
Alıntıları Göster
Saurik reposundan Succsession ile sıfırlama yapacağım doğru anladıysam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkurlerquote:
Orijinalden alıntı: Elika8
Maalesef yok. İos 11 için yapabilirsin. Shsh blobs alırsan ileride yeni sürüme jb çıkarsa şansın olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X