Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MTerminali bir türlü çalıştıramadım. Uyumlu tweak excel dosyasında yetki verdikten sonra çalışıyor demiş fakat bunu nasıl yapacağım? 10.3.3 Goblin.
  • Meridian ile denedim olmadı. Telefona impactor ile kurdum meridian ı programa girip Go dediğimde telefon direk kendini yeniden başlatıyor ve hiçbir değişiklik olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaonee

Meridian ile denedim olmadı. Telefona impactor ile kurdum meridian ı programa girip Go dediğimde telefon direk kendini yeniden başlatıyor ve hiçbir değişiklik olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Hocam filza'yı kullanabileceğim bir jailbreak aracı var mı şuan? Meridianla deneme yapayım mı sizce?

O kadar bekledim gerçi sauiriki ama çok sıkıldım ellerim kaşınıyor. Ha bir de, substrate güncellemesi gelince nasıl güncelleyeceğiz yeni cydiaya şimdi ben jb yaparsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 6 Ocak 2018; 14:48:27 >

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Zaten videodaki gibi yapmıstım olmamıstı aynı hata devam ediyordu. sonra 5 6 kez daha denedim yüklendi sonnuda. Benimle aynı hatayı arkadaşlar olursa denesinler bi 10 kez oluyor
  • quote:

Zaten videodaki gibi yapmıstım olmamıstı aynı hata devam ediyordu. sonra 5 6 kez daha denedim yüklendi sonnuda. Benimle aynı hatayı arkadaşlar olursa denesinler bi 10 kez oluyor

Daha önceki yorumlarda birisi demişti 5-10 kez denedim öyle oldu diye. :)
  • şimdide veri tabanı hatası vermeye başladı. Ekranda sarı sarı yazılar. Sanırım kullanamayacam cydia yı
  • quote:

şimdide veri tabanı hatası vermeye başladı. Ekranda sarı sarı yazılar. Sanırım kullanamayacam cydia yı

Bu arada cihaz ip7 10.3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekaonee -- 6 Ocak 2018; 15:7:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Hocam filza'yı kullanabileceğim bir jailbreak aracı var mı şuan? Meridianla deneme yapayım mı sizce?

O kadar bekledim gerçi sauiriki ama çok sıkıldım ellerim kaşınıyor. Ha bir de, substrate güncellemesi gelince nasıl güncelleyeceğiz yeni cydiaya şimdi ben jb yaparsam?

Bence biraz daha sabredip substrate güncellemesi geldikten sonra bu gibi şeylerle uğraşmak gerek.

• arkadaşlar 5s için goblin kurdum sonra photoslive tweakini kurdum resping edince safe mode a aldı sonra reboot ettim tweki kaldırmadan jb gitti telefondan goblinle tekrar jb yapmaya çalışınca siyah çarkta dönüp duruyor ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 6 Ocak 2018; 16:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meridian BETA 3

Link;
    t.co
    https://meridian.sparkes.zone/Meridian-pb3.ipa
    https://t.co/bX2uKAL69n

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Meridian BETA 3

Link;https://t.co/bX2uKAL69n

Bide bu sürümle denedim ama cydia hata vermeye devam ediyor malesef. Çok sinir bozucu

• mekaonee kullanıcısına yanıt
    Hocam ne hatası alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOSDelisi_

Hocam yüklemeyi yaptım tüm talimatlara uydum hiçbir sıkıntı yok. Fakat cydia yüklendikten sonra uygulamayı açınca direk bu hata ile karşılaşıyorum nedenini anlayamadım. Cihazım iphone7 10.3.3

• şimdide cydia hiç açılmıyo. Ne cihazdan kaldırabiliyorum nede açabiliyorum. Ne kadar şanssız bi insanım ben ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iOSDelisi_

Hocam yüklemeyi yaptım tüm talimatlara uydum hiçbir sıkıntı yok. Fakat cydia yüklendikten sonra uygulamayı açınca direk bu hata ile karşılaşıyorum nedenini anlayamadım. Cihazım iphone7 10.3.3

iFile uyumlu değil sanırım. iFile programı uyumlu olduğunda etc dosyasının içini boşaltmanız yeterli olacaktır bu sorunun çözümü için. Tahmin yürütüyorum sadece.

• iOSDelisi_ kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapmam gerekiyor suan mı yapmalıyım onu
  • quote:

Nasıl yapmam gerekiyor suan mı yapmalıyım onu

Çözülmedi mi sorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***10.2.1 sürüm için şöyle bir hata alıyorum.Bir türlü çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 6 Ocak 2018; 20:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.