Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.327.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlarını yapmamış olabilirsin. Arama esnasında kayıt butonu çıkıyor onunla başlatabilirsin ya da otomatik olarak tüm konuşmaları kaydetmek istiyorsan, ayarlar kısmında telephony calls -
    --> automatically record all calls yazan yeri aktifleştirirsen tüm aramaları otomatik kaydeder.
    bununla birlikte play warning audio message ile uyarı sesi çal kısmını da kapatmanı öneririm. Activator ile de aktifleştirme özelliği verilebiliyor.
  • macorono34 kullanıcısına yanıt
    https://betas.cmacapps.com/tvos-11-beta-profile/
    Bu linkte bulunan profili cihaza tanımlarsanız daha fazla güncelleme uyarısı vermez yeni güncellemeler geldiği zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

https://betas.cmacapps.com/tvos-11-beta-profile/
    Bu linkte bulunan profili cihaza tanımlarsanız daha fazla güncelleme uyarısı vermez yeni güncellemeler geldiği zaman.

Tanımladım dostum cihazı yeniden başlattım işlem bu kadar dimi. Çok teşekkür ederim yardımın icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macorono34 kullanıcısına yanıt
    Evet bundan sonra çıkacak yeni güncellemeler yazılım güncelleme kısmından baksanız dahi gözükmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Evet bundan sonra çıkacak yeni güncellemeler yazılım güncelleme kısmından baksanız dahi gözükmeyecek.

Yaptım, teşekkürler. Bari 10.3.3 e geçmeyelim:)
  • iOS 9.3.2 JB gitti.. 😒

10.3.1 deyim bir çıkartsınlar artık telefon çekilmiyor

• Hoppalaa tvOS yükledim ama gene güncellemek istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CreekS

Ayarlarını yapmamış olabilirsin. Arama esnasında kayıt butonu çıkıyor onunla başlatabilirsin ya da otomatik olarak tüm konuşmaları kaydetmek istiyorsan, ayarlar kısmında telephony calls -
    --> automatically record all calls yazan yeri aktifleştirirsen tüm aramaları otomatik kaydeder.
    bununla birlikte play warning audio message ile uyarı sesi çal kısmını da kapatmanı öneririm. Activator ile de aktifleştirme özelliği verilebiliyor.

Usta o ayarları bulamadım işte nereden giriliyor

• 36 kullanıcısına yanıt
    Normal telefon ayarlarına gir altta Audio Recorder yazıyor jailbreak kullanan adam bilir bunu yahu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CreekS

Normal telefon ayarlarına gir altta Audio Recorder yazıyor jailbreak kullanan adam bilir bunu yahu :)

usta sonradan buldum ama açılmadan kapanıyor program açılmıyor

Tıklayınca atıyor ana ekrana

• Yanlış söylemişim ya Audio Recorder 2 olmuş adı bunu yükleyebilirsin

• Gelişme var mı?

• tweakbox tarzında farklı bir uygulama, cyrusinstaller.com dan inceyeyebilirsiniz
  • Ben 11 e geçtim 10.3.1 den
    Eğer jb çıkarsa prometheus ile dönerim diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Ben 11 e geçtim 10.3.1 den

Hangi sürümü kullanıyorsunuz ? Problem var mı donma kasma sarj vs ? Bende 10.3.2 deyim 11 e geçmek istiyorum

• Donma kasma var, şarj su gibi gidiyor bunları bilerek geçtim ben zaten, Apple a feedback gönderiyorum habire. Eğer stabil kullanmak istiyorsanız geçmeyin. Çünkü stabil değil iOS 11. Ayrıca cihaz alev alıyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 10 Temmuz 2017; 1:0:39 >
  • quote:

Donma kasma var, şarj su gibi gidiyor bunları bilerek geçtim ben zaten, Apple a feedback gönderiyorum habire. Eğer stabil kullanmak istiyorsanız geçmeyin. Çünkü stabil değil iOS 11. Ayrıca cihaz alev alıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

quote:

Ben 11 e geçtim 10.3.1 den

Hangi sürümü kullanıyorsunuz ? Problem var mı donma kasma sarj vs ? Bende 10.3.2 deyim 11 e geçmek istiyorum

Bugün kararım tekrardan 10.3.1 e geçmek. 10.3.2 ye halihazırda geçtim ancak prometheus düzgün çalışıyor mu onu test edeyim biraz. iOS 10 cidden hızlı.
  • 10.3.1 imzalar kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: aminobaz

10.3.1 imzalar kapalı

Prometheus ile demiştim dikkat edersen. Toolda baseband ile alakalı sıkıntı varmış shsh2 kayıtlarım duruyor sorunun hallolmasını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.