Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Localappstore-iapcracker tarzı çalışan bir tweak varmi gözümden kaçan ?
  • Galiba oluyor....

Telegram da luca todesco bazı kişilerden deneme amaçlı def.plist adlı bir dosyayı .ipa dosyasını rar ile açıp içine atıp yerdeğiştirmesini istemiş ve deneyen bir kişi tsmc çipli iphone se de çalıştığını yazmış.6s de henüz denenmemiş!! büyük ihtimal yakında tsmc işlemciler için bir güncelleme olacak.Todesco nunda söylediği şuan test aşamasında olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 3 Ocak 2017; 21:32:33 >

• İNŞALLAH
  • 2 yıllık iphone 6 kullanıcısıyım daha önce hiç apple ürünü kullanmadım ilk defa jb yapmaya karar verdim ios güncellemesi yapmadım bu sefer de sadece iphone 7 ve 6s modellerine jb çıkmış bu nasıl bir şanssızlık be kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curaly -- 3 Ocak 2017; 23:17:34 >
  • Tsmc'li iphone se kullaniyorum ve son paylasilan jailbreak'i basariyla kurdum. Uyumlu tweakler mükemmel calisiyor.

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/5ltau8/newsmach_portal_work_on_se_tsms/

Bu da benim telefondan ekran görüntüleri

• 6s plus da çalışır mı hocam redditte ki yorumlara göre İngilizce fazla bilmiyorum
  • osmanliaskeri kullanıcısına yanıt
    Denemişler 6-6s de çalıştıran olmamış sanırım şuanlık tsmc olarak sadece SE de çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,bir kaç sorum olacak.
    ios 9.1 için jailbreak çıktığından beri iphone 6'da hiç sorunsuz kullanıyorum. bir süredir forumu takip edemiyorum. şuan güncel ios sürümü 10.2 sanırım. telefonuma ios 10.1.1 yükleyebilir miyim ve eğer yükleyebiliyorsam ios 10.1.1 jailbreak henüz iphone 6'ya çıkmadığı için yüklemeli miyim? çıkmama ihtimali yüksek midir?
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyt1903

arkadaşlar merhaba,bir kaç sorum olacak.
    ios 9.1 için jailbreak çıktığından beri iphone 6'da hiç sorunsuz kullanıyorum. bir süredir forumu takip edemiyorum. şuan güncel ios sürümü 10.2 sanırım. telefonuma ios 10.1.1 yükleyebilir miyim ve eğer yükleyebiliyorsam ios 10.1.1 jailbreak henüz iphone 6'ya çıkmadığı için yüklemeli miyim? çıkmama ihtimali yüksek midir?
    şimdiden teşekkürler.

9.1 jb'den vazgeçersen bin pişman olursun. 9.1'den daha stabili çıkmış değil hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

Galiba oluyor....

Telegram da luca todesco bazı kişilerden deneme amaçlı def.plist adlı bir dosyayı .ipa dosyasını rar ile açıp içine atıp yerdeğiştirmesini istemiş ve deneyen bir kişi tsmc çipli iphone se de çalıştığını yazmış.6s de henüz denenmemiş!! büyük ihtimal yakında tsmc işlemciler için bir güncelleme olacak.Todesco nunda söylediği şuan test aşamasında olduğu.

Deneyenlerde olmuş...

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam senden cevap bekliyordum açıkçası teşekkür ettim. 9.1'e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyt1903

eyvallah hocam senden cevap bekliyordum açıkçası teşekkür ettim. 9.1'e devam

Ben de 9.1 ile devam. :)
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    bu arada mail enhancer alternatifi bildiğin tweak var mıdır biraz baktım da bulamadım belki bilirsin?
  • MÜJDE ARKADAŞLAR!!!

6s tsmc için yeni .ipa dosyası

NOT= Tarafımdan denendi tek seferde cydia geldi ekrana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 4 Ocak 2017; 9:6:6 >

• bu ne guzel haber. hemen deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

MÜJDE ARKADAŞLAR!!!

6s tsmc için yeni .ipa dosyası

https://www.dropbox.com/s/6kgs2etb5l82f33/mach_portal%2Byalu-b3-6S-10.1.1.ipa?dl=0

NOT= Tarafımdan denendi tek seferde cydia geldi ekrana :)

İlk mesaja ekleyelim :)

• ios 10.1.1 iphone 6s tsmc başarıyla Jb oldu. Cydia v.s. her şey aktif çalışıyor. Ancak bir sorum olacak, appsyns döngüye sokuyordu cihazı o sorun çözüldü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaskakar -- 4 Ocak 2017; 10:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaskakar

ios 10.1.1 iphone 6s tsmc başarıyla Jb oldu. Cydia v.s. her şey aktif çalışıyor. Ancak bir sorum olacak, appsyns döngüye sokuyordu cihazı o sorun çözüldü mü?

Hayirli olsun kardesim:)
  • en büyük dramı biz çektik sanırım bu forumda :) gerçi çoğu tweak uyumsuz hala ama insan yine de mutlu oluyor. gidip luca'ya bi teşekkür edeyim. bu süreçte çok küfrettim
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.