Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan0684

Vay be çözümü basitmiş🙈 Tweak sildim tekrar kurup respring yapınca indirmeye başladı😁

Sevindim hayırlı olsun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

selamlar. 10.1 de appcake tarzı uygulamaları indirebilecegim bir tweak calistirabilen var mı? birkac program almam lazım :(

kStore

Bu tweak appsync istiyordu simdi calisiyor mu?

• quote:

quote:

selamlar. 10.1 de appcake tarzı uygulamaları indirebilecegim bir tweak calistirabilen var mı? birkac program almam lazım :(

kStore

selamlar. appsync istiyor ve uyumlu yok.

bu arada hackyouriphone ve biteyourapple repolarında ilk cydia yüklemesinde hata alıyorum. no split gibi bir hata. sorunla karşılaştınız mı hic? cydia icin 3 güncellemeyi yaptıktan sona yaşamaya başladım.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    bende de sorunlu

• [simage][/simage]#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

bu hatayı almaktayım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: macarxp

quote:

quote:

kStore

Çalışıyor

• quote:

[simage][/simage]#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Hackyouriphone reposunu silip tekrar deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macarxp

quote:

quote:

kStore

Çalışıyor

kStore bu şekilde ve çalışıyor
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Arkadaslar ayarlar a tıkladigimizda 3d touch ile wifi,pil,bluetooth cikmakta,Buraya Hucresel veriyi nasil ekleyebiliriz?

Hoppn sanırım

• 6s TSMC işlemcilere halen çalışmıyr galiba... 10.2 ye geçsek mi ...
  • quote:

Appsync falan yüklemeyin öyle uygulamalar. Uyumsuzlar ve jb'yi kaybedebilirsiniz.
    Zaten daha tam sürüm çıkmamış geliştirici bile değilsin neden jb yaptın ki?

• quote:

quote:

[simage][/simage]#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Hackyouriphone reposunu silip tekrar deneyin

denedim yüklerken gene hata veriyor. siz kstore yi yükledikten sonra hangi repodan appsync yüklediniz acaba? versiyonu nedir?

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısı oldu, hackyoruiphone reposunu sildim, bu kez tekrar yükleyemiyorum, sistem eklememe izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 2 Ocak 2017; 15:35:25 >
  • iOS 10.3.1'in beta çıkış tarihi belli oldu! Sinema Modu'yla geliyor

Son olarak iOS 10.2 güncellemesiyle kullanıcılarının karşısına çıkan Apple, yeni güncellemeler üzerinde çalışmalara devam ediyor. Son olarak Apple'ın ünlü muhbirlerinden Sonny Dickson, yeni güncelleme ile ilgili önemli detayları paylaştı.
    Ne zaman çıkıyor?
    Belirtilene göre Apple, iOS 10.3.1 güncellemesinin ilk betasını 10 Ocak itibarıyla dağıtmaya başlayacak. Muhtemelen haftasal aralıklarla beta 2, 3, 4 ve 5 yayınlanacak ve ilk çeyrek bitmeden iOS 10.3 yayınlanmış olacak.
    Sinema Modu geliyor
    Öte yandan yeni bilgilere göre bu güncelleme ile birlikte iPhone'lara Sinema Modu gelecek. Kontrol Merkezi'nde patlamış mısır şeklinde bir ikon olacak ve kullanıcılar bu ikon yardımıyla bu özelliği açıp kapatabilecekler. Bu yeni özelliği kullanıcılar, mesela sinema gibi karanlık ortamlarda ya da telefon ışığının dikkat dağıtmaması istenen ortamlarda kullanabilecekler.

Yeni Şafak
    iOS 10.3 Sinema moduyla Ocak’ta yayınlanacak
    http://www.yenisafak.com/teknoloji/ios-103-sinema-moduyla-ocakta-yayinlanacak-2589842

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 2 Ocak 2017; 16:6:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Ben de aynısı oldu, hackyoruiphone reposunu sildim, bu kez tekrar yükleyemiyorum, sistem eklememe izin vermiyor.

Hackyouriphone reposunun sunucusunda hata var ara ara oluyor bende biteyourapple reposundada sıkıntı var
  • selam arkadaşlar. kısa ve öz olarak sorayım dedim. telefonu 10.1.1 orjinal ayarına nasıl döndürürüüm? sonra jailbreaki temizden yapayım diyorum. uygulama da yüklenmiyor artık. yeni güncellemeyle oldu olanlar :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Hackyouriphone reposunun sunucusunda hata var ara ara oluyor bende biteyourapple reposundada sıkıntı var

benim gitti gibi. tweak yüklerken yükleniyor deyip sihah ekranda kalıyor. telefonu 10.1 e cydiasız sıfırlayıp geri nasıl yüklerim?
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    hocam cihazim 6s plus indirdim dediginiz tweak i ama ayarlarını cozemedim tam,bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

hocam cihazim 6s plus indirdim dediginiz tweak i ama ayarlarını cozemedim tam,bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

şu linke bi bakar mısınız ?

iOS Hacker
    Shortcuts tweak brings 3D Touch menus to Settings, Weather and Cydia apps - iOS Hacker
    http://ioshacker.com/cydia/shortcuts-tweak-brings-3d-touch-menus-to-settings-weather-and-cydia-apps

• İphone 6s tsmc 10.1.1 jb var mı yok mu anlamadım? İşk sayfada 6s den de bahsederken jb acıklamalarında 7 den bahsetmiş. Yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.