Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık birader..KOnuyu takip ediyorum iyi götürüyorsun
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Hocam yazı tipini nasıl değiştirdiniz ben denedim ama byta font ile değiştiremedim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szryldrm

Hocam yazı tipini nasıl değiştirdiniz ben denedim ama byta font ile değiştiremedim ?

9.1 in orjinal yazı şekli oynama yok yani. BytaFont tweak mode çalısıyor onu deneyin bi.
    Deneyim hocam sizi ben ios 10.1 jbsinde zannettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu ss lerden sonra eğer pc olsaydı 5s e denemeye başlamıştım hocam can yerimden vurdun beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ios 9.3.2 için untethering jb ne zaman gelecek yada geldi mi
    Problem şu ki ben zaten 6'dan memnunum. Sadece Apple'ın bu kadar çabuk arkaplana atması beni sinirlendiren durum. Ayrıca en üst seviye bir Android kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla iOS ile Android arasındaki fark önceki kadar fazla değil. Hatta eğer patlama skandalı olmasa Note 7 eminim daha çok tercih edilirdi. Burada herhangi biri iyidir demiyorum tabiki ama bu durum bir kullanıcı olarak firmaya olan güvenimi sorguluyor ve bu aslında diğer 6 kullanıcıları için de geçerli bir durum. Özellikle de 6 Plus için yaptıkları daha da güven düşürücü bir durum. Yine de ios 10'un 9'a göre daha stabil olması en azından bardağın dolu kısmı diyebilirim.
  • Nasıl JB'nin durumu, yüklesem mi çok kararsızım. Bide bu Cydia Impactor ile yapıyoruz da 1 hafta sonra tekrar pc den yenilememiz gerekecek mi ?
  • Bence en kullanışlı tweak'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Ercüment ÇÖZER-

Nasıl JB'nin durumu, yüklesem mi çok kararsızım. Bide bu Cydia Impactor ile yapıyoruz da 1 hafta sonra tekrar pc den yenilememiz gerekecek mi ?

Herhangi bir sertifikadan bahsedilmiyor yani 1 hafta 1 ay 1 yıl gibi bir durum söz konusu değil. 9.3.2'deki gibi yardımcı app sayesinde jb yapıyorsunuz yani untedhered değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Nasıl JB'nin durumu, yüklesem mi çok kararsızım. Bide bu Cydia Impactor ile yapıyoruz da 1 hafta sonra tekrar pc den yenilememiz gerekecek mi ?

Herhangi bir sertifikadan bahsedilmiyor yani 1 hafta 1 ay 1 yıl gibi bir durum söz konusu değil. 9.3.2'deki gibi yardımcı app sayesinde jb yapıyorsunuz yani untedhered değil.

Peki Betadan Stable a geçerse biz patchleri uygulayabilecek miyiz cihaz üzerinden ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Peki Betadan Stable a geçerse biz patchleri uygulayabilecek miyiz cihaz üzerinden ?

Unted çok zor bi ihtimal. yani unted çıkmaz. Ama daha stabil sürüm çıkarsa zaten cydia üzerinden update geliyor. Önceki sürümlerde hep o şekilde oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jayilbirekliayfon

Peki ios 9.3.2 için untethering jb ne zaman gelecek yada geldi mi

O artık bir hayal.
  • Pangu'nun sitesinde gördüm o şekilde birşey.

• quote:

Pangu'nun sitesinde gördüm o şekilde birşey.

Link paylaşır mısın ?
  • ios 10.0.2 icin var mi jailbreak
    Hocam notification privacy diye bir tweak var belki duymuşsunuzdur mesela whatsapptan gelen bildirimin içeriğini kilit ekranında gizliyor ama bildirim merkezini indirince içeriğini okuyabiliyoruz böylece özel mesajları hem kem gözlerden saklıyoruz hemde uygulamaya girmeden kısmide olsa okuyabiliyoruz sırf bunun için istiyorum jailbreak. tabii anchor ve iwidget ta var. equalizereverywhere ve ccsettingside unutmamak lazım. neyse susuyorum yoksa sığmayacak buraya
  • m.pangu8.com
    404 Not Found
    http://m.pangu8.com/932.html
    Semi jailbreak olayı o diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Hocam notification privacy diye bir tweak var belki duymuşsunuzdur mesela whatsapptan gelen bildirimin içeriğini kilit ekranında gizliyor ama bildirim merkezini indirince içeriğini okuyabiliyoruz böylece özel mesajları hem kem gözlerden saklıyoruz hemde uygulamaya girmeden kısmide olsa okuyabiliyoruz sırf bunun için istiyorum jailbreak. tabii anchor ve iwidget ta var. equalizereverywhere ve ccsettingside unutmamak lazım. neyse susuyorum yoksa sığmayacak buraya

Walla ben sırf color profiles için yapıyorum ekranı amoled gibi canlı yapıyor diye. :) ama o dediğin tweak'i deniyeceğim. Malum işyerinde telefon sürekli masanın üzerinde. Birde ana ekran bildirim farklı bende gören aaaaa çok değişik diyip bakıyor dolayısıyla mesajları okuyor. Bi deneyim söylediğiniz iyi oldu. :) :) :)

• quote:

http://m.pangu8.com/932.html Semi jailbreak olayı o diye tahmin ediyorum

Semi TETHERED. Aynen öyle.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.