Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce'de bi gariblik yok mu ios 8.4.1 bile jailbreak oldu üstelik pangu takımı tarafından kamuya sunulmadı ios 9.1 jb oldu luca tarafından hatta ios 9.2 ve 9.2.1 bile ama kamuya sunulmadı pangu desen hızlı bi takımdı örnegin ios 7 yi hatırlayın ios 9 hatırlayın drek piyasaya çıkar çıkmaz adamlar jailbreak kurbanı ilan etmişlerdi Apple yi ne oldu da aylar gecti jailbreak şemi jailbregi untherd yapamadılar Apple eğer bu jailbreak yapan hackerleri satın aldıysa neden sürekli yeni ios versiyonu çıkartıyor kim neyi bekliyo eğer jb çıktı ise neden resmi (reddit pangu taig posin vs... Evasi0n da bi hareketlilik yok ne oldu neden Twitter da bi somut kanıt yok yada kanıtlanan jailbreakle neden bizim elimizde değil sadece bir videodan ibaret ne oldu bizi neden bekletiyolar ios 10 mu bekliyoruz bise değil kullanıcılar hangi ios sürümünde kalacağını şaşırdı 9.1 mi 9.2 mi 9.2.1 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juno reactor -- 30 Ocak 2016; 19:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheKingOfİnfinity kullanıcısına yanıt
    Harbi bu Apple bişeyler çeviriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Juno reactor

Sizce'de bi gariblik yok mu ios 8.4.1 bile jailbreak oldu üstelik pangu takımı tarafından kamuya sunulmadı ios 9.1 jb oldu luca tarafından hatta ios 9.2 ve 9.2.1 bile ama kamuya sunulmadı pangu desen hızlı bi takımdı örnegin ios 7 yi hatırlayın ios 9 hatırlayın drek piyasaya çıkar çıkmaz adamlar jailbreak kurbanı ilan etmişlerdi Apple yi ne oldu da aylar gecti jailbreak şemi jailbregi untherd yapamadılar Apple eğer bu jailbreak yapan hackerleri satın aldıysa neden sürekli yeni ios versiyonu çıkartıyor kim neyi bekliyo eğer jb çıktı ise neden resmi (reddit pangu taig posin vs... Evasi0n da bi hareketlilik yok ne oldu neden Twitter da bi somut kanıt yok yada kanıtlanan jailbreakle neden bizim elimizde değil sadece bir videodan ibaret ne oldu bizi neden bekletiyolar ios 10 mu bekliyoruz bise değil kullanıcılar hangi ios sürümünde kalacağını şaşırdı 9.1 mi 9.2 mi 9.2.1 mi

Jb 9.2 9.2.1 çıkmadı büyük ihtimal, onların yaptığını söylüyorum ifileden ayarların dosyaları var o dosyayı açıyorsun ios sürümünü oradan değiştirebilirsin. Ayarlardada o yazdığın sürüm gözükür itunestede o sürüm gözükür. Büyük ihtimal böyle sahtekarlık yapıp kendisine izleyici çekmeye çalışıyor diye tahmin ediyorum.

• Jailbreak konusunda birazcık bilgim var dediğin aldatmacanın nasıl yapıldığını videolarla izledim ama benim kastettiğim İtalyan Hacker ve pangu takımının videoları ve yazıları yoksa zaten jailbreakle bi cihazın dediğin gb iosversiyonu ile oynayabilirsin

• Juno reactor kullanıcısına yanıt
    Hocam demeyim demeyim diyorum ama aklıma Apple'ın bu adamları parayla satın aldığı geliyor inşallah böyle bişey yoktur.

Bu korku filmi ne zaman bitecek ios U hapse defalarca attılar ama hep ios firar(jailbreak) etti kimse tünel kazmıyo mü Yav :D nerde bu devlet nerde bu hacker ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juno reactor -- 30 Ocak 2016; 20:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juno reactor

Bu korku filmi ne zaman bitecek ios U hapse defalarca attılar ama hep ios firar(jailbreak) etti kimse tünel kazmıyo mü Yav :D nerde bu devlet nerde bu hacker ler

Hapisten kaça kaça bıraktılar artık kaçmaktan bıktılar demek ki

• Juno reactor kullanıcısına yanıt
  • Beyler bu altta ki link yalan mı?

http://pangu-jailbreak.com/

İndirme paralı diyor gerçi : p
  • Takayashi kullanıcısına yanıt
    Oralar yalan dolan kardeşş

• Mao Tisaho : I WILL DELETE ALL VIDEOS IN 24 h. I will create a vid before we upload it (photo of the tool) so that you can see that im in pangu

Anonim : When jailbreak tool for ios 9.2.1?

Mao Tisaho : Next week, could be... or when 9.3 is out direct, because 9.3 is not harder to jb then 9.2.1/9.2
  • Maocum belki yarın yayınlarım demiş bakalım.

• Yılan hikayesine döndü yav.

1 haftada da tweakler anca oturur , işin yok bekle
  • ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam son vidyoyuda kaldırdı youtube hesabından bakalım aracın vidyosunu yayınlayacakmı ?
  • Hadi bakalım hayırlı cenabü rabbil haktan
    Hocam pangu nun gözü üzerimde ve kimse bana inanmıyor ondan kaldırıyorum demişti. Sonra 1 şubat 10 şubat arasında bir gün yayınlayavağım tools u dedi. Sonra yarın yayınlayabilirim dedi. sanırım tools un resimlerinide paylaşcakmış bi ara. Bakalım umut mao

• Düşünsenize mao yarın tools'u yayınlıyor hayali bile güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

Düşünsenize mao yarın tools'u yayınlıyor hayali bile güzel

olay nedir ben kaçırdım bu mevzuyu :) anasayfaya taşıyalım
  • iyi akşamlar beyler. JB çıktı mı
  • ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın değilde 9.3 çıktığı zaman yayınlayacaklarmış gibi duruyor da hadi hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.