Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun başlığını değiştirip durmayın. Kafam karışıyor sayfaya girince. Yani bunun bi faydası olacağını sanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luca Todesco bulduğu açığın 9.2.1 final ve 9.3 de kapatıldığını jailbreak i 9.2 için tekrar deneyeceğini ve olursa yayınlayacağını söylüyor en azından benim ingilizceme göre :D
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• Nerden yayınlayacak taig denmi pangu dan mı?
  • Birde bu lavuk hani yapmıştı 9.2 ye jb yi şimdi nie kıvırıyor tekrar bi deniicem falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Birde bu lavuk hani yapmıştı 9.2 ye jb yi şimdi nie kıvırıyor tekrar bi deniicem falan

lavuk heyecanı bekletmeyi seviyor herhalde
  • Şuan elimde 4s olduğu için elimdeki telefonu en iyi haliyle kullanmak istiyorum. Ama şunuda söyleyeyim ios 6 yüklü bir 4s ios 9 yüklü iPhone 6'dan daha hızlı

• Luca Todesco ya birisi bu bilgiler bize yaramaz diyor oda neden yaramasın 9.2 de çalıştığını görürsem anında yayınlarım diyor bakalım bekleyeceğiz.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1004 -- 18 Ocak 2016; 1:15:14 >
  • bu benim eski günlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCraxy

bu benim eski günlerim

özledik be o günleri :) :) :) :) :)
  • Daha haber yok mu?

• 9.2de exploit çalışmıyor diyor, gizlice kapatmışlar açığı, ama 9.1den emin değilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

9.2de exploit çalışmıyor diyor, gizlice kapatmışlar açığı, ama 9.1den emin değilmiş

finali çıkmış olan sürümü nasıl kapattılar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

9.2de exploit çalışmıyor diyor, gizlice kapatmışlar açığı, ama 9.1den emin değilmiş

Yok zamanında kapatmışlar zaten, Lucanın dediği bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok zamanında kapatmışlar zaten, Lucanın dediği bu.

Ama Luca 9.2 ye jailbreak yapmıştı.
  • ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Belki eski bir exploitinden bahsediyor olabilir bilemiyorum @ibrahim1004

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle 6s+. Şarj sorunu ortadan kalkmış. 50 saat bekleme alıyorum ben hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

Konunun başlığını değiştirip durmayın. Kafam karışıyor sayfaya girince. Yani bunun bi faydası olacağını sanmıyorum...

Jeilbreak bu akşam çıkıyor yazdik çıkmayinca arkadaslar değiştirin başlıgı dedi. Değiltirdim haklilardida jb çıkmadi :) bekleme konumuna geri geçtik ;)

• quote:

Luca Todesco bulduğu açığın 9.2.1 final ve 9.3 de kapatıldığını jailbreak i 9.2 için tekrar deneyeceğini ve olursa yayınlayacağını söylüyor en azından benim ingilizceme göre :D
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

9.1 - 9.2 için yayınlasın yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Luca Todesco bulduğu açığın 9.2.1 final ve 9.3 de kapatıldığını jailbreak i 9.2 için tekrar deneyeceğini ve olursa yayınlayacağını söylüyor en azından benim ingilizceme göre :D

9.2 de açığın kapatılmış olabileceğini filan söyledi sonrada daha kontrol etmedim dedi sonra sesi soluğu çıkmadı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

9.2 de açığın kapatılmış olabileceğini filan söyledi sonrada daha kontrol etmedim dedi sonra sesi soluğu çıkmadı :)

Zaten yapmamışmıydı bu adam 9.2 ye jb yapti diye biliyorum. :) final sürümündeki açık nasıl kapanıyor ? :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.