Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mihmancan

SONUNDA ÇIKTIII !!!

Dokunulmazlık yasası çıktı arkadaşlar, meclisteki teröristlerden kurtuluyoruz inşallah.

Bu kişi blok listenizde olduğundan mesajı göremiyorsunuz.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)
  • 5 yıl boyunca jb li iphone kullanmış biri olarak 10 aydır jbsizim artık sabrım kalmadı. Akıllı telefon diyesim bile gelmiyo jbsiz iphona çıksın artık. 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence artık pes edin pess :) çıkacağı da yok ama arkadaşlarım hala "Bir ümittir yaşatan insanı" modunda :):)) çok gülmeyeyim bendeki JB da Allah muhafaza gider sonra ağlarım gerçekten :D JB bekleyenlere Allah sabırlar versin, en büyük derdi bu olsun :D
  • Stefan Apple a giydiriyor su an Kendi yaptiklari app izin vermiyormus apple ama digerlerine izin veriyomus guvenlik sebebiyle.
    Bu mesaja eklenen görseller:

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• Güncellemeler sürekli geliyor. 9.1 ile JB keyfiii :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Güncellemeler sürekli geliyor. 9.1 ile JB keyfiii :)

Dalga geçme ne olur! JB olan vaaaaa olmayan vaaaa 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkek

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Güncellemeler sürekli geliyor. 9.1 ile JB keyfiii :)

Dalga geçme ne olur! JB olan vaaaaa olmayan vaaaa 😁

:) :) :) ios 10 beta 2 - 3 çıkana kadar jb gelmeyecek diye düşünüyorum. 9.1 sürümündede sadece 64 bit cihazlar için gelmil olması düşündürücü. Bu arada pm'ini yeni gördüm malesef. 27 gün önce yazmıssın. :) Kusurabakma. :)

• Apple store daki çoğu uygulama jailbreak olan cihazlarda çalışmıyormuş,uyarı veriyormuş. Stefan liste yapalım demis.Bu sorun halledilmeden jailbreak yayınlanmaz gibi geliyor bana.Uygulama dahil güncelleme yapmamak gerek sanırım.Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Cihaz Jailbreakli iken Jailbreaksız gibi gösteren tweakler vardı. Bu problemi böylece aşabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Aynı durum yüklenemeyen banka uygulamaları için de geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Apple store daki çoğu uygulama jailbreak olan cihazlarda çalışmıyormuş,uyarı veriyormuş. Stefan liste yapalım demis.Bu sorun halledilmeden jailbreak yayınlanmaz gibi geliyor bana.Uygulama dahil güncelleme yapmamak gerek sanırım.Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

En yakın örneği türk telekom online işlemleri indirin görürsünüz. :) jailbreak li diye uyarı veriyor ama acılıyor uygulama. fakat çok ta sorun değil.

• Garanti uygulamasına aynı şekilde uyarıyor ama çalışıyor

• Yaw arkadaş iphone SE de aldık. Eğer 1 haftaya çıkmazsa satar 8.4 iphone 5s alırım.
  • Uygulama linklerini alacaklarına direk bu uyarıya bypass edecsk bir tweak yapsalar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar mükemmel bir şey yapmak istiyor anladığım kadarıyla. Ama tabi yapıyorlarsa. İlk defa jailbreak yapıcam ama cihazımı güncelledikten sonra düşündüm bunu tabi :D 2 aydır bekliyorum bakalım

• İos çöp oldu.

• Bu ne acele arkadaşlar ios 10 çıksın bi eylül kadar çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rondalfo

Adamlar mükemmel bir şey yapmak istiyor anladığım kadarıyla. Ama tabi yapıyorlarsa. İlk defa jailbreak yapıcam ama cihazımı güncelledikten sonra düşündüm bunu tabi :D 2 aydır bekliyorum bakalım

Mükemmel bir şey ne?
    Bugüne kadar tüm jbler aynı oldu neyin mükemmel yapcaklarmış ben değişen ya da mükemmel olan bir şey göremedim jbler de. Bildiğimiz aynı şey hep

• Ben artık ciddi ciddi 6plus satmayı düşünüyorum
    Kaça gider fikri olan var mı
    Gidip xperia z alacam

• fayigit F kullanıcısına yanıt
    Sizi bu duruma getiren nedir merak ettim doğrusu. Ki Xperia Z ailesi hem ekran hem de kamera konusunda kötü. Yine de fikrinizi öğrenmek isterim.

• Stefan i twitteri bu aralar baya hareketli beyler ne diyorsunuz?Boşa mı salliyor?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.